Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי ( 120i 2008 ) מותקן קסנון בהתקנה מקומית, קודם נסעתי ובמהלך הנסיעה הפנס השמאלי התחיל להבהב במהירות, לאחר מכן נכבה לגמרי וקיבלתי הודעה בלוח השעונים שמנורה שרופה.

נשמע לי קצת תמוהה שתוך 400 ק"מ של נסיעה (כמה שעות בודדות) כבר נשרפה מנורה.

בהדלקה של האורות המנורה מהבהבת תמיד, לפעמים נדלקת ולפעמים לא נדלקת, כאילו משהו ב'הצתה' שלה לא בסדר.

מבחינת חיווט למגבר מתח הכל במקום ותקין, והוא לא חם במיוחד (קראתי שקיימת בעיה של התחממות).

ביום ראשון אני אלך למקום שבו הותקן הקיט, אבל רציתי לדעת האם שווה לדרוש החלפה של כל הקיט?

מה בדרך כלל הגורם לבעיות מסוג זה?

בנוסף הבנתי שבמקרה של החלפת מנורה יש להחליף את 2 הנורות לשמור על גוון זהה.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך יותר אור (:roll::lol:) על הנושא של תקלות בקסנון, או בכלל בהתיחסות לבעיה שלי.

פורסם

יש לך את שם החברה שייצרה את הקיט? ואת ארץ הייצור?

זה יכול לשפוך 'הרבה אור' על הנושא.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

האמת שאין לי את השם של החברה ו\או ארץ היצור.

אני מניח שמוצר כ"כ גרוע זה לא, מכיוון שלפי מה שהבנתי הקיטים הירודים מאוד לא מסוגלים לתקשר עם מחשב הרכב,

הכוונה כמובן להודעה על תקלה במנורה.

כשניסיתי לברר איזה קיט אני מקבל או אפילו כמה קלוין הוא, אמרו לי: "שמע..אה.. זה קסנון, אל תדאג".

בכל אופן אני משוכנע שהקיט הוא קיט 6000K (לבן כחלכל).

מבירורים שערכתי בינתיים הבנתי שהקיט הותקן אצל 'קומפוננט'.

על המגברים לא כתוב כלום, לפחות לא בצד שפונה כלפי מעלה.

פורסם

אם אתה לא יודע מה הותקן ברכב שלך באמת שאין לי מושג מה לענות לך.

ובאמת כמו שאמרת, כנראה שלא כל קיט יכול להסתדר עם מערכת המחשב אצלך ברכב.

לפי דבריך זה נראה שהקיט שהותקן אצלך- הוא אחד כזה.

פורסם

שאלת תם:

BMW לא מציעים קסנון כאופציה?

אם כן, לא היה עדיף לך להזמין את הרכב כבר מהמפעל עם קסנון מקורי ולחסוך את הבעיות שאולי היו מתעוררות (ובדיעבד הן אכן התעוררו) כתוצאה מכך שהסט אינו מקורי וקיים קושי להתחקות אחר מוצאו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לבחור מעלי,אם תשמע את המחיר שהוא היה צריך לשלם על קיט שיבוא כבר מורכב מהמפעל היה לך פרצוף כזה:shock:.

המחיר הוא אסטרונומי ויכול להגיע לסכומים של גם 6-10K . כמובן שהקיט הרבה יותר איכותי(כנראה הכי איכותי שיש בעולם)ממה שאפשר לקנות אפטרמארקט,אם הוא היה מזמין קיט מהמפעל הוא היה מקבל אוסרם.

השאלה היא כמה בעל האוטו מוכן להשקיע בנושא של הקסנון.

בכל אופן,תיגש למקום שהותקן הקיט ושיבדוק את כל המערכת,אם יש איזושהי בעיה(מן הסתם שיש אחרת לא היית צריך לגשת אליו) שיחליף את החלק שגורם לבעיה ואם תלחץ עליו הוא יחליף לך את כל הקיט.

תסע ותהנה מהאוטו החדש :)

Got To love It

פורסם

אז זהו, שמי שקונה רכב ב- 220K וחוסך כמה אלפים נוספים על משהו כ"כ קריטי כמו תאורה, ושאמור להתחבר למחשב הרכב - ההחלטה שלו לא כ"כ ברורה לי (וזה מבלי להתייחס למחיר השערורייתי בפני עצמו). הרי לא מדובר על HU של פיוניר שמקסימום תקלה בו זה שהוא לא קורא MP3...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אז זהו, שמי שקונה רכב ב- 220K וחוסך כמה אלפים נוספים על משהו כ"כ קריטי כמו תאורה, ושאמור להתחבר למחשב הרכב - ההחלטה שלו לא כ"כ ברורה לי (וזה מבלי להתייחס למחיר השערורייתי בפני עצמו). הרי לא מדובר על HU של פיוניר שמקסימום תקלה בו זה שהוא לא קורא MP3...

מצדיק בכל מילה.

פורסם
לבחור מעלי,אם תשמע את המחיר שהוא היה צריך לשלם על קיט שיבוא כבר מורכב מהמפעל היה לך פרצוף כזה:shock:.

המחיר הוא אסטרונומי ויכול להגיע לסכומים של גם 6-10K . כמובן שהקיט הרבה יותר איכותי(כנראה הכי איכותי שיש בעולם)ממה שאפשר לקנות אפטרמארקט,אם הוא היה מזמין קיט מהמפעל הוא היה מקבל אוסרם.

פעם לשמר הי"ד היתה חתימה:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חברים, אני לא יודע עד כמה אתם מעודכנים במה שקורה ב-BMW.

קסנון מקורי בא כאופציה ל-BI XENON כלומר קסנון לאור גבוה ונמוך,

מחיר התוספת לא מרתיע אותי ושקלתי את הנושא אבל רכב עם כל התוספות שיש ברכב שלי + קסנון מקורי יכול להגיע לארץ בעוד חצי שנה (!!!) כ-2008, בעוד שאני יכול לקבל כבר היום רכב מודל 2008, ולמכור אותו בעוד חצי שנה אם יתחשק לי.

קסנון לא היה אחד השיקולים שלי האם לקנות את הרכב הזה או לא, לכן קיבלתי אותו ללא תשלום או תוספת.

בכל אופן קסנון או לא קסנון לנסוע עם מנורה אחת זה לא הדבר הכי נחמד בעולם, וגם דבר שמסכן את הכיס (דו"ח).

פורסם

זה שיקול רציני שהייתי צריך לקחת בעת הזמנת הרכב או לאחר מכן, בעת התקנת הקסנון.

ההצעה הכי טובה שלי - תחזור לפנסים המקוריים.

מקסימום שים סט 'בלו ויזיון' של 'פיליפס'.

פעם לשמר הי"ד היתה חתימה:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה".

זה משפט כל כך נכון.

פורסם

אם כבר אנחנו עוסקים במשפטים של שמר, אז המשפט הזה לא מדויק ב-100%, בימנו אנו בזוגלובק אתה עלול לקבל ג'חנון ואז אתה ממש בבעיה. :oops:

פורסם

מספר סיבות יכולות להיות לזה

1. תחבר ארקה טובה למינוס של הקיט

2. תבדוק פיוזים, גם אם הפיוז תקין. יתכן שבגלל צרכית הזרם הגבוהה הוא התבלה למרות שלא נשרף אין לו כושר להעביר את הזרם הנדרש.

3. הסיכוי שנורה שרופה קלוש ביותר, אבל מומלץ להצליב בין הנורות ולראות האם התופעה עוברת לצד השני.

4. יש מצב שברכב שלך אין בעצם מתח DC של 13.5V אלא מתח פועם...דבר שלא יאפשר לקיט קסנון לעבוד תקין ברכבך וצריך להתאים אותו לעבודה נכונה.

שאלה..האם החיווי בלוח השעוים על תקלת נורה קיימת גם שהנורות עובדות?

בברכה,

ברוך - חברת קסנלייט בע"מ, יצרנית הקסנון הטובה בעולם www.xenlight.com

ברוך -

פורסם

ברוך תודה רבה על התשובה הרצינית.

בדקתי את חיבור ההארקה למינוס בקיט, החיבור טוב עם בורג לבודי, וגם הקיט עצמו מעוגן על הבודי.

בקשר לפיוז, לא בדקתי, וגם רציתי לשאול בלי שום קשר האם הפיוז המדובר הוא הפיוז המקורי בבית הפיוזים שקשור לאורות?

קשה לי להאמין שהזרם גדול ממנורה מקורית (H7 55W) מכיוון שמנורת קסנון צורכת רק 35W, תקן אותי אם אני טועה.

החיווי על לוח השעונים (בורד קומפיוטר) נדלק רק כאשר המנורה מתחילה להבהב ולא דולקת.

כאשר האורות תקינים אין שום דיווח על תקלה.

בקשר למתח ה-DC ברכב, באמת שאין לי מושג, אנסה לברר את זה :oops:

ברוך לצערי הקיט הוא לא של קסנלייט (מגברים מרובעים לעומת עגולים אצלכם), במידה ואדרוש החלפה של כל הקיט לקיט שלכם האם הוא ידע לתקשר עם מחשב הרכב?

• תוכן חדש...