Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ניו פליסיה 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות סקודה ניו פליסיה מנוע 1600 (ראיתי אחד שנת 2000).

1. האם כדאי לקנות את הרכב ומה אני צריך לבדוק במיוחד אם אני הולך לראות אותו?

2. עבור שנת 2000 המוכר רוצה 18000. האם אני יכול להוריד במחירון של הרכב או שקשה ברכב כזה?

3. לגבי ביטוח. אני יודע שגונבים הרבה סקודה היום. האם כדאי לעשות לרכב כזה מקיף (יעלה לי בערך 3000 שקל) או שרק צד ג' (יעלה לי בסביבות האלף אני מאמין)

בברכה

רג'א

פורסם

1. לדעתי כדאי אם מתאים לצרכיך, סה"כ רכב טוב עם מכללי פולקסווגן. בדיקות כרגיל כמו בכל רכב : מי קרור G12 ורוד/אדום ולא מי ברז, טיפולים בזמן עם תיעוד, צמיגים זהים ותקינים, מסמכים מתאימים למה שהוצהר וכו'.

2. היום אפשר להוריד כמעט כל מוכר במחיר שהוא דורש בגלל ההצף בשוק (פרט לרכבים מסויימים מבוקשים מאד). לגופו של עניין סקודה ידנית בנזין זה לא הדבר הכי סחיר בעולם למרות שבזמנו חיפשתי ופשוט לא היה, כל אחת שעמדה למכירה נחטפה לאחר יום יומיים כי המחיר שלהן מאוד אטרקטיבי ביחס לתמורה.

3. אני אישית לא עושה מקיף למכונית בשווי כזה, אבל כל אחד ומידת הסיכון שהוא מוכן לעמוד בה. סקודה כזו אינה פתיון משמעותי לגנבים כי אין בה מה שמשותף לאוקטביה דיזל שהיא היעד העיקרי של הגניבות (שוק המוניות)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

1. הצרכים שלי זה שיהיה לי אוטו שלא יצרוך הרבה דלק ויהיה קל לתחזק (שיהיה אמין)

אני מתחיל לימודים לתואר שני. אז תהיה לי הכנסה שתאפשר לי להחזיק אוטו אבל לא יקר מידי. ובגלל זה אני רוצה ללכת על האוטו הזה.

פורסם
1. לדעתי כדאי אם מתאים לצרכיך, סה"כ רכב טוב עם מכללי פולקסווגן. בדיקות כרגיל כמו בכל רכב : מי קרור G12 ורוד/אדום ולא מי ברז, טיפולים בזמן עם תיעוד, צמיגים זהים ותקינים, מסמכים מתאימים למה שהוצהר וכו'.

2. היום אפשר להוריד כמעט כל מוכר במחיר שהוא דורש בגלל ההצף בשוק (פרט לרכבים מסויימים מבוקשים מאד). לגופו של עניין סקודה ידנית בנזין זה לא הדבר הכי סחיר בעולם למרות שבזמנו חיפשתי ופשוט לא היה, כל אחת שעמדה למכירה נחטפה לאחר יום יומיים כי המחיר שלהן מאוד אטרקטיבי ביחס לתמורה.

3. אני אישית לא עושה מקיף למכונית בשווי כזה, אבל כל אחד ומידת הסיכון שהוא מוכן לעמוד בה. סקודה כזו אינה פתיון משמעותי לגנבים כי אין בה מה שמשותף לאוקטביה דיזל שהיא היעד העיקרי של הגניבות (שוק המוניות)

לגביי סעיף 2 אתה טועה, קשה מאוד להשיג ניו פליסיה ,מחיר הידניות בעלייה כי רוב השוק הפך לאוטומט.

לי נתנו מעל מחירון על המכונית אבל אשתי אילצה אותי לא למכור את הסקודה שלנו

זה פשוט פולקסוגן במחיר של סקודה ,שווה ביותר

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אני אגור בחיפה בתקופה הקרובה.

איך המנוע שלו בעליות? צריך לכבות מזגן ודברים כאלה או שהוא מחזיק? (אני מתכוון לקנות את זאת עם המנוע 1600)

ואיך צריכת הדלק שלו?

פורסם

אהלן גם אני מחיפה ואל תדאג עם העליות

מה שכן במחיר כזה אפשר לקנות פיאט בראבה שנראית לי יותר טובה

אחלה מנוע 1600 תיקון זול וביטוח זול

יותר מקום מהסקודה וגם יותר נוח

מה גם שאותה בטוח לא יגנבו8)

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

תראה

ה1600 בהחלט מחזיק יפה בעליות גם עם מזגן

רק אל תצפה ליותר מדי מהמזגן

תבדוק טוב אם יש קורוזיה במערכת קירור , ואם לא גמרו את הגיר (שני התיקונים הכי גדולים שהיו לי )

חוץ מזה תצפה לקצת פלסטיקים נשברים (ומשום מה פשוט אין אותן בפירוקיות) ולחלקי מנוע יקרים

את שלי 98 מכרתי במחיר מחירון (- קלץ שהיה צריך להחליף)

יחסית למה שהתעללתי במכונית , היא החזיקה מעמד יפה מאוד

לשלי היה אימובילייזר במפתח וזה הספיק לי כדי לא לעשות לה מקיף - אבל זה כבר שיקול שלך

18 ל2000? וואלה סוף סוף המחירון שלה שינה כיוון

בהצלחה

:wink:
פורסם

18000 זה עבור גרסה סטיישן של האוטו. אז אני רוצה לדעת איך הוא בהשוואה לניו פליסיה הרגילה הקטנה מבחינת ביצועים ועלויות (בעיקר צריכת דלק)

• תוכן חדש...