Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך להביא מכשיר חדש של פלאפון אחרי שאיבדתי את שלי.

איזה מכשיר לבקש מהם ?

היה לי עד עכשיו את הסמסונג עם הMP3 הזה, לא זוכר את הדגם שלו, חרא של מכשיר.

חשבתי על K1 או LG. מה אומרים ?

יש משהו חדש טוב ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תנסה להוציא מהם את המוטורולה Z6. מכשיר מעולה.. הבעיה שלא נותנים לכל אחד כי הוא לא הושק רשמית.

בכל מקרה, מומלץ לא להתחייב או להתחייב כמה שפחות.. עוד חצי שנה תהיה נפילת מחירים בעקבות יכולת הנדידה בין חברות ללא איבוד מספר הפלאפון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

Discover כתב:

תנסה להוציא מהם את המוטורולה Z6. מכשיר מעולה.. הבעיה שלא נותנים לכל אחד כי הוא לא הושק רשמית.

עוד לא נותנים אותו לאף אחד כי עוד לא סיימנו לבדוק אותו, ולהתאים אותו לרשת. אם ראית אותו אצל מישהו, הוא ככל הנראה עובד פלאפון/מוטורולה.

לגבי מכשירים שכן תוכל לקנות:

1) 8300 - המכשיר הכי אמין ומתקדם מבחינת פונקציות שיש לפלאפון (חוץ מחסימת הבלוטוס :evil:). שמע איכותי, חיבור BT סטריאופוני, מכשיר נחמד בסה"כ, אבל מכוער לטעמי.

2) K1 - כמו הV3, רק קטן יותר. יש לו מעין מראה מקדימה, שנסדקת מכל מכה קטנה. המכשיר יפה, אבל אם אתה לא רגיל למוטורולה, תדרש תקופת הסתגלות.

3) 770 - מאמין שכבר היה לך את המכשיר.

4) LG8000 - המכשיר הכי יפה בשוק היום (לטעמי) - מסך מגע, זיכרון פנימי סביר (160 מגה) אך ללא כרטיס הרחבה. השימוש במכשיר קצת מעצבן, אבל אני התרגלתי.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...