Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכול - עשיתי חיפוש והרבה...

אם ירצה השם בקרוב מאוד אני קונה סאב

מה שחשוב לי שהסאב יהיה מדוייק ובעל באס עמוק וחזק מספיק שישתלב יפה במוזיקה

בעיקרון אני די נעול על הP2

חשבתי לקחת את הP2 המדובר בתיבה המקורית של רוקפורד וכך תהיה פשרה בין הדיוק לעומק והעוצמה,לא?

על התיבה הזאת חשבתי - התיבה שבתמונה מובנית עם מגבר זו בעיקרון אותה תיבה למי שמכיר רק בלי המגבר

11885078b.gif

עוד שני סאבים שקבלו סה"כ ציוניים יפים ואין עליהם הרבה מידע

סאב וופרו12ואינטשוLanzarוMAX12ו

10639672b.gif

סאב וופרו12ואינטשוMagnatוREFLAX300ו

4331871b.gif

והאחד שאני חייב לבדוק לעומק (מתוך התרשמות עם החברה שאני כול כך אוהב וראיתי דעות חלוקות בפורום)

סאב וופרו12ואינטשוJBLוGTO1200Bו

15107970b.gif

זהו,אילו הסאבים שנכנסים לי בתקציב בינתיים

יוגבר כנראה על הפולס\JBL\MAC כ280 בגישור ב4 אום

המון תודה!

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא יודע על השניים הראשונים, אבל בדיוק היום שמנו אצל חבר באוטו את הJBL ודווקא הפתיע אותי לטובה.

יורד נמוך דיי בסדר וגם יש לו כוח שצריך.אם תרים אותו עם מגבר טוב אני סבור שתהנה ממנו

x

פורסם

לפי דעתי הרוקפורד יעשה עבודה מצויינת

לגבי הלאנזר היה מורכב אצלי ברכב אולי דקה ואז העפתי אותו סאב בלי רמה בכלל (בעיני בכל אופן)

אם המגנט והג'יביאל אין לי ניסיון ולכן אחזק את המלצתי ואומר לך שהp2 יעשה את העבודה נאמנה!

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

ה-P2 מצויין יחסית, אבל אין לו באס עמוק. יש לו באס חד, יחסית מדוייק, חזק, אבל לא עמוק, ולא יורד נמוך. בכל מקרה, מה התקציב?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עד 800 בערך

אפשר כמובן גם יד 2 ואם כולל תיבה מותאמת אז הכי טוב :mm_wink:

רוצה גם באס מהיר שיעמוד יפה ובקצב (גם טראנסים סופר מהירים לדוגמא)

ויחד עם זאת - באס מודגש ועמוק (כמו בשירים שקטים לדוגמא) באס עם נוכחות

הקיצר את שני העולמות :mm_wink:

ד"א

מה אתם אומרים על סרווין ווגה HED 12 לעומת הP2 לדוגמא? אותו סיגנון?

בתודה

אלעד

פורסם

הלכתי לבסוף על מגבר הJBL 75.4

מוציא בסביבות ה280 ב4אום בגישור

הסאב שאני מתעניין בו עכשיו הוא הVEGA HED12 300RMS

ששמעתי הרבה מילים טובות עליו (חזק מדוייק ועמוק)

ראיתי גם הרבה המלצות לאינפינטי קאפה ופרפקט

הקאפה אם אני לא טועה הוא 250RMS

הפרפקט הוא 350RMS

ועוד אחד :mm_wink:

הפיניקס גולד ZR\R

והקסנון (500RMS)

מי מבין הסאבים עדיף לדעתכם בהגברה הנ"ל?

והמלצות גם יתקבלו בברכה

פורסם
הלכתי לבסוף על מגבר הJBL 75.4

מוציא בסביבות ה280 ב4אום בגישור

הסאב שאני מתעניין בו עכשיו הוא הVEGA HED12 300RMS

ששמעתי הרבה מילים טובות עליו (חזק מדוייק ועמוק)

ראיתי גם הרבה המלצות לאינפינטי קאפה ופרפקט

הקאפה אם אני לא טועה הוא 250RMS

הפרפקט הוא 350RMS

ועוד אחד :mm_wink:

הפיניקס גולד ZR\R

והקסנון (500RMS)

מי מבין הסאבים עדיף לדעתכם בהגברה הנ"ל?

והמלצות גם יתקבלו בברכה

כמה דברים - סאב חזק ומדוייק בדרך כלל לא יהיה "עמוק" או "מלטף" - חיה נדירה מאוד - אבל במקרה הזה הסאב בחתימה שלי הוא פשרה מדהימה בייחוד בהתחשב במחיר שלו - האינפיניטי קאפה בתיבה אטומה 28 ליטר. בעיניי זה סאב שמשלב יפה מאוד את שני העולמות. הוא פחות מדוייק מהסאבים המדוייקים שבחבורה אבל הוא עדיין מדויק וזה מורגש ובמקביל הוא גם נותן עומק וליטוף.

הסאב השני שיש לו יכולות כאלו הוא הIDMAX של אימאדג' דיינאמיקס - הוא הרבה יותר חזק אבל בגלל זה גם עולה בהתאם.

הP2 -מאוד מדוייק, מאוד חזק - אין עומק, אין ליטוף. סאב דומה לו שעולה פי כמה זה הW7 של JL (אבל לסאב הזה יש יכולת לתת גם קצת עומק אבל הוא חסר ליטוף גם כן)

מהסאבים שציינת למעלה לא הייתי הולך על המגנט וגם לא על הלנזר. הJBL הוא דווקא סאב נחמד - אבל הוא בא שם בתיבה פורטד והוא הרבה יותר טוב בתיבה אטומה.

הקאפה של אינפיניטי דרך אגב הוא 300 RMS ואילו הקאפה פרפקט 350 RMS - ההבדל הוא שהפרפקט קצת יותר מדוייק וקצת יותר חזק אבל סה"כ אותו הדבר - שני סאב וופרים מאוד מוזיקליים מאוד נעימים.

ההמלצה שלי היא כמובן הקאפה (מה לעשות, זה מה שאני אוהב) אבל אתה צריך להחליט בעצמך כי הטעם שלי בסאונד יכול להיות מאוד שונה משלך.

דרך אגב - הסרווין הוא בחירה מצויינת גם כן.

תשמע את שלושת הסאבים האלה - הסרווין, האינפיניטי והרוקפורד (P2 בלבד - שלא תעז P1 פשוט סאב גרוע) ותיקח אחד מהם.

במידה והסאב שאתה אהבת הוא הP2 - אני ממליץ לך בכוון הזה על הפוניקס קסנון גולד (לא זוכר את הדגם אבל מדובר עליו רבות) - חזק כמו מפלצת ומדוייק מאוד ולא יקר במיוחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה!

יש לך מושג איפה אני יכול לשמוע את שלושת הגדולים? :mm_wink:

נ.ב.

למפגשים אני לא בא - אני שומר שבת

אלעד

פורסם

הייתי רוצה לתת את חוות דעתי לך בקשר לסאבים .

א- הקסנון לדעתי יותר טוב מכל אלו שהוזכרו פה - לדעתי הוא בול מה שאתה מחפש - אתה צריך לשמוע אותו ואז תבין .

ב- למרות שאני ממליץ עליו ועל אחיו הZR אינך יכול במצב הזה להגביר אותם עם המגבר שלך לכן הם יורדים מהפרק .

את הסרווין אני ממש לא אהבתי P2 כמו שאמרו לך חסר לו קצת .

הייתי ממליץ לחפש VMAX 12"

פורסם

ומה אתה חושב על הVMAX?

אפשר המלצה לחנות באיזור המרכז (אני גר בפ"ת) שמשמיעה את הסאבים הנ"ל?

במיוחד את הP2 הסופר מדוייק :mm_wink:

מסקרן אותי ממש

בתודה

אלעד

פורסם

כמו שהמלצתי לך - היה לי את ה-P2, ואהבתי אותו מאוד מאוד. באמת. סאב לפי דעתי ברמה גבוהה (כמובן ביחס של עלות לתמורה), סאב שמספק את הסחורה יותר ממה שאתה מצפה. אבל, מצד שני אתה רוצה באס עמוק, ואת זה הוא לא נותן. להרגיש אותו אתה תרגיש, הוא ייתן לך בעיטות לראש :-). תשמע אותו, זה כדאי, אולי בכל זאת תאהב.

נ.ב

חבל שאין לך מונו (זאת לא הצעה של "לך תקנה מונו" או משהו בסגנון), כי אין לך אפשרויות לקנות הרבה סאבים בגלל חוסר היכולת של המגבר שלך לעבוד עם סאב כזה או אחר (יש הרבה סאבים ביד שניה שהיו יכולים להתאים לך אבל לא מתאימים למגבר).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא

אתה רומז משהו? :mm_wink:

משהו בסגנון הקסנון? (ולא לפנסים)

בוא נגיד ככה גלוי כמו גבר

תן לי מונו ביחד עם הקסנון באותו המחיר

ובעצימת עיניים - בלי לבדוק

מחר אני אצלך

יותר גבר מזה? :mm_wink:

פורסם

לי יש את הגי בי אל כבר שנה וקצת. אני נהנה ממנו מאוד, סאב חזק, יענה על הציפיות שלך (סאב מורגש בשירים שקטים), אצלי הוא מוגבר עם היפוניקס 220 בגישור (מוצהר) ועובד יפה מאוד.

אבל בסוף זה אתה שמחליט, קודם תשמע את הסאבים אם יש לך את האפשרות זה הדבר הכי חשוב בבחירת רמקולים.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

• תוכן חדש...