Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לחברה, השאלה מה |?|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח אותה ל-2C בעזריאלי.

אל תשכח למשכן את הרכב לפני.

יותר חשוב לא לשכוח לאכול לפני .......

למי שלא מכיר, 2C זו מסעדת גורמה בקומה העליונה של עזריאלי,מסעדה עם אחלה אוירה ונוף מדהים,ואם תזמינו 8 מנות לסועד אפילו תצליחו לשבוע.........

האוכל נחמד ותו לא,המנות.......ובכן,גורמה (שזה אומר צלחת גדולה,אוכל קטן).

אממממ........מחפש משהו רומנטי ?

יש כל מיני מקומות שיציעו לך לקחת 2 סוסים לרכיבה על החוף (לא חוף גורדון בת"א,אלא תחשוב יותר בכיוון של איזה חוף נטוש באיזור קיסריה או מכמורת) בשעת שקיעה,לאחר מכן ארוחה טובה באיזו מסעדה,מתנה סמלית ויצאת גדול.

תכשיטים זה טוב ויפה,אבל לרוב לא יהיה בשימוש לאחר תקופה מסויימת.

אגב,יש מעין "חוק לא כתוב" שברגע שקנית לחברה תכשיט ו\או יהלום,בפעם הבאה היהלום יצטרך להיות יותר גדול.....והזהב בקרטורה גבוהה יותר...... :)

מזל שחברה שלי לא נדלקת מהשטויות האלה :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני בתור מישהו בלי הרבה נסיון בחברויות ארוכות טווח לפני החברה שיש לי עכשיו (שנה ושלוש)

גם לא ידעתי, וחשבתי שלהוציא כסף = להראות אכפתיות שתדע שכמה שזה יותר יקר זה אומר שככה פחות חשבת זה בערך הנוסחה.

תכין משהו בעצמך תתכון איזה טיול עם מקומות מסויימים מההכרות שלי איתך אתה צפוני אם אני זוכר נכון, לא בעייה למצוא מסלול משגע עם נוף אולי איזה מקור מים.

תלך אליו לפני זה תשאיר כמה הפתעות בשטח אם אתה מבין את כוונתי, או תעזר בחברים שיכינו איתך את המסלול.

נגיד תלכו לאיזשהו מקום ופתאום היא תראה איזה מפה פרוסה על הקרקע עם סלסלה ובקבוק יין, וכו כו אתה מבין לאן אתה יכול לגלגל את זה.

אין דבר יותר יפה בעיני בנות מאשר משהו מקורי שרק הן קיבלו ולא תכשיט שכל אחד יכול לקנות.

אם תכשיטים ומתנות מפוצצות עושות על חברה שלך רושם היית ממליץ לך לבדוק את המשך קיום הקשר איתה.

כי אם היא GOLD DIGGER אתה בבעיה ואם זה ימשך אתה תתחיל לראות את עצמך חיי על השקל.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

ממש זה לא מה שעושה את זה לחברה שלי.

רשמתי שאני לא יודע מה לעשות ומה לקנות, כי אני גם לא הייתי בקשרים ארוכי טווח

לפחות לא בכאלו שהשקעתי בהם.

ועכשיון אני רוצה להשקיע ולעשות כמה דברים לאו דווקא שיעלו כסף

יש לי כמה אופציות אני צריך לבדוק מה אני עושה ואיך הכל מסתדר אני יעדכן.

תודה על העזרה :)

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בעיתי לעשות לה הפתעה כזו, בגלל ששנינו חיילים.

ולהוציא עכשיו אישורי יציאה מהארץ זה יותר מידי בלאגן.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

צעצועים לחדר המיטות זה נהדר ושובב-בחורות אוהבות את זה.

אבל מה שבאמת חשוב,הכי חשוב

זאת הברכה.

בחורה איכותית תדע להעירך את זה,ואם לא אז כניראה שהיא לא...

פורסם

roei צודק לא משנה מה תקנה גם אם זה משו קטן וסימלי ברכה טובה תעשה את זה

לכל בחורה שהיא איכותית ולא רכושנית! :wink:

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...