Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לזהות דלק מהול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון אישי - תדלקתי את רכבי הקודם, מייד אחרי התדלוק צליל המנוע השתנה, נוספו לו צילצולים בסל"ד נמוך והייתה ירידה בסחיבה.

אותה תחנת דלק (שמאז אינני נכנס אליה יותר) הופיעה אח"כ ברשימה השחורה של משרד האנרגיה :evil:.

כמובן שהסמפטומים שיופיעו גם תלויים באופי המהילה: אין דין מהילה בנפט כדין מהילה במים.

פורסם

השיטות לזיהוי דלק מהול ע"י שמיעת צילצולים ולהרגיש ירידה בביצועים ידועות, אך פסיכולוגיות ברובן.

האם יש באמת שיטה לזהות דלק מהול בשיטה ביתית ע"י לקיחת דגימה של הדלק מהתחנה?

פורסם

יש שיטה פשוטה בכדי לגלות האם הדלק מהול.

הולכים לתחנת דלק ומבקשים מהמתדלק למלא את הדלק המבוקש בבקבווק קולה ,

אם הוא ישאל למה אתה מבקש למלא בבקבוק , מקסימום תגיד שאתה צריך למכסחת דשא .

ותיתן לבקבוק לעמוד במנוחה ללא תזוזה כלל, למשך מס' שעות ואז תראה מה שצף זה דלק ומה ששקע למטה זה מים,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

את המתדלק לא מעניין לאיזה מטרה אתה לוקח את הדלק, מה שמעניין אותו שתשלם לו בסיום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ותיתן לבקבוק לעמוד במנוחה ללא תזוזה כלל, למשך מס' שעות ואז תראה מה שצף זה דלק ומה ששקע למטה זה מים,

לא ההפך? מים יותר כבדים מהדלק?

את המתדלק לא מעניין לאיזה מטרה אתה לוקח את הדלק, מה שמעניין אותו שתשלם לו בסיום.

כן, ואפשר למלא גם בשרות עצמי :wink:

בכל מקרה אני אבדוק את זה בתחנה שאני ממלא בה רוב הזמן (לא שאני חושד במשהו, אבל אבדוק בכל זאת)

פורסם

במידה ויש לך חשד לגבי תחנה מסויימת, ואתה נמצא במרכז הארץ אתה מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית, יש משחה מיוחדת אשר משנה את צבעה כאשר היא מגיעה במגע עם מים, אני מוכנה להשאיל לך ממנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יודע שבסולר המים שוקעים,אבל בבנזין אני לא בטוח.

פורסם
בהחלט כן!

שלום רב!

מחזק את דברי עופר, ומוסיף שאכן מים כבדים במשקלם הסגולי מדלק\ ולכן הם שוקעים בתחתית הטנק/ מסנן הדלק, וניתן להבחין בקלות, ברכב בעל קרבורטור, בעל מסנן דלק בתחתית הרכב(סובארו למשל) את המים ששקעו, בתחתית המסנן והם בצבע לבן, ואת הדלק בצבע ירוק מעליהם.

וזאת ללא שום בדיקות של הטכניון , או ללא צורך בבדיקה מדגמית של משרד המסחר והתעשייה, או משרד האנרגייה, שאמור לבצע בדיקות מדגמיות, לסרוגין בתחנות הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

O.K. שאלה יותר מסובכת. האם יש דרך לדעת אם בנזין 98 מהול ב-95.

משום מה יש לי הרגשה שהרבה תחנות דלק עושות את זה, גם כי יש פחות השגחה על 98 וגם כי ניראה מוזר שמציעים הנחה של 70 אג'.

פורסם

ניתן לבצע ולבדוק זאת רק בבדיקה של הדלק עצמו בתוך מעבדה, על מנת לזהות איזה אוקטן מילאת.

ל'

פורסם

רגע ואם מוהלים במשהו אחר שהוא לא מים?

איך אפשר לגלות במקרה כזה?

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

הבדיקה היחידה שניתן לבצע עצמאית היא בדיקה חזותית וריח. מעבר לכך ניתן לבדוק את איכותו של הדלק או האם הוא מהול במרכיבים שונים רק במעבדה לדלקים, שמנים או נוזלים.

• תוכן חדש...