Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מוזמנים להעלות לכאן תמונות איכותיות (בלבד!) של כבישים שגורמים לנו לעזוב את הפלורסנטים והמחשבים, להכנס לרכב ולנסוע בהם שוב ושוב...

אפשרי כמובן תמונות של כבישים מכל העולם ועוד יותר טוב יהיה אם תוכלו לצרף לתמונה גם ניסיון אישי (אם קיים) בכביש המצולם.

אני אתחיל בתמונה מדהימה שקיבלתי היום...

highway.jpg

:-)

פורסם

אם אפשר אז גם את המיקום שלהם בארץ (אם מדובר על כביש מחו"ל אז אפשר בלי פירוט).

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

צרפת, סוף העלייה של יותר מ700 מטרים מעל פני הים לכפר התלוי גורדון (gourdon).

כביש מתפתל בן נתיב אחד שבצידו האחד צוק סלע אימתני ובצידו השני עמק תלול של כמה מאות מטרים, אימתני אפילו יותר...

התמונה המקורית ברזולוצייה גדולה מאוד ובאיכות גבוהה, להלן גירסא מוקטנת להנאתכם.

נוף מדהים.

Resize of st4.jpg

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

חבל שאין לי את הציוד המתאים להעלות תמונה שצילמתי בקנייה :cry:

אבל אני חייב לפחות לספר.....

יש לי צילום מתוך כדור-פורח,דרך עפר שמתפטלת ומתפצלת ממש כמו ווריד חום בתוך סווך של צמחיה גבוהה,נוצרה ע"י עדרי באפלו עצומים!

מחזה יותר יפה מזה,עדיין לא ראיתי! ולחשוב לקרוע את השטחים האלה עם איזה פוקוסRS....אני גומר!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

איך לא פרסמו את זה עדיין אני לא מבין.

Pikes Peak.

היש כביש יותר מרתק, היסטורי ומדהים ממנו?!?

תמונות של המירוץ, המפה ו2 מתחרות. הראשונה היא סוזוקי אסקודו עם 985 כ"ס משנת 1996 והשניה היא 205T16.

נחסוך במילים.

PicFetch.gif

marked_map.jpg

track_map.gif

escudo209.jpg

escudo5v.jpg

escudo20pikes204.jpg

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
תמונה מדהימה של כביש...

אין לי שום פרטים עליה, אבל אני בטוח שלו יש:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=122

תכנסו לשם. הסמל של טל, מדהים.

ובכן, צר לי לאכזב אך זה לא ממש כביש. יותר דרך עפר כבוש לרוכבי אופני הרים אם אני זוכר נכון. מצאתי אותה באתר חובבים של אופני הרים.

מה שכן, אני מסכים - זו תמונה בהחלט מדהימה :)

לא נעים לי לשים את התמונה של היאריס בסימלון במקומה, די נקשרתי אליה :wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הממממםםםם....

נראה לי שכאן יהיה מקום טוב לספר שבשבוע שעבר ביקרתי באתר של נתב"ג 2000.

אבא שלי מסתובב כל הזמן ומתפעל מפרוייקט הבנייה, ואני כל הזמן מסתכל סביב ומתלהב ממשטחי האספלט העצומים והפנויים....

ניסיתי לחפש דרך להכנס עם רכבים למשטחים שנמצאים במתחם של הפרוייקט (שמופרד משטח שאר שדה התעופה), אבל הכל מאובטח היטב... :?

מישהו מכיר מישהו גבוה ברשות שדות התעופה שיכול לארגן אישורים?

141-4116s.jpg

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...