Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סיקורים על ב.מ.וו e36

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשאול אם מישהו יודע באיזה גיליון של אוטו יש סיקורים על סדרה 3 של ב.מ.וו אבל מגדמי e36 או אפילו אם יוכל לסרוק את הכתבה/ות ולהציגן כאן? אני מחפש במיוחד את הכתבה על ה 328i ואיך היא מחזיקה מעמד כמשומשת (אם אני לא טועה זה היה באחד מגיליוני ה190-200)

יש מקומות אחרים באינטרנט עם סיקורים/כתבות על סדרה זו של ב.מ.וו?

בתודה מראש

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

הי,

אני מאד ממצליץ לקרוא באתר http://www.carsurvey.org/model_BMW_3+Series.html

יש שם הרבה מאד דיווחים של בעלי רכב כל אחד על הסיפור שלו. אחרי שאתה קורא כמה מהסיפורים, מתחילה להצטייר תמונה די ברורה של הרכב שבו אתה מתעניין. מה שטוב באתר הזה, זה שהוא פשוט מביא סיפורים מהחיים, עם דוגמאות ספציפיות של תיקונים שנדרשו, וכו'. כשחיפשתי רכב לעצמי, התלבטתי בין רובר 216 לבין BMW קומפקט, ולאחר שקראתי דיווחים רבים באתר הזה, הסתמן בבירור שהאמינות של הרובר בעייתית משהו לעומת ה- BMW. שווה לנסות.

בהצלחה,

ירון

לא רוצה לחיות על אוטומט!

מורשת הרכבים שלי (רק אלה שאני מתגעגע אליהן):

BMW Compact 1996 - נוכחי

Audi Coupe GT 1985 2.2l 5cyl

Mazda RX-7 1979

פורסם
הי,

יש שם הרבה מאד דיווחים של בעלי רכב כל אחד על הסיפור שלו. אחרי שאתה קורא כמה מהסיפורים, מתחילה להצטייר תמונה די ברורה של הרכב שבו אתה מתעניין. מה שטוב באתר הזה, זה שהוא פשוט מביא סיפורים מהחיים, עם דוגמאות ספציפיות של תיקונים שנדרשו, וכו'. כשחיפשתי רכב לעצמי, התלבטתי בין רובר 216 לבין BMW קומפקט, ולאחר שקראתי דיווחים רבים באתר הזה, הסתמן בבירור שהאמינות של הרובר בעייתית משהו לעומת ה- BMW. שווה לנסות.

בהצלחה,

ירון

אם כבר עסקינן בקומפקט...

יש לי חבר שמתעניין בקניית הרכב, אך לא ממש בטוח לגביו, מה אתה חושב על הרכב? מה המחירון שלו כעת?

פורסם
גליון "אוטו" 72 01/92 .

מבחן מתורגם של ג'ורג' כשר מ-CAR

במוו 325 VS וי אר 6

האם זה הבמחן ההזוי בו "מצליחה" הגולף להפתיע את ה 325 ?

פורסם
גליון "אוטו" 72 01/92 .

במוו 325 VS וי אר 6

האם זה הבמחן ההזוי בו "מצליחה" הגולף להפתיע את ה 325 ?

תגדיר "להפתיע".

ישנה התלהבות (אולי מוגזמת) מהגולף , אבל משפט כמו "אם אתה מחפש את מכונת הנהיגה העדיפה , הבחירה שלך חייבת להיות הבמוו"- מסדיר את המצב :wink:

פורסם
גליון "אוטו" 72 01/92 .

במוו 325 VS וי אר 6

שאני אבין? זה היה בגליון 72 או 92 או מה?

אם זה באמת כל כך ישן, יש מצב שתוכל לסרוק את זה? אני לא מאמין שיש סיכוי שאצליח להשיג את אחד הגיליונות האלה...

אני גם זוכר שהייתה כתבה קטנה (ממש קטנה) על ה328i באחד מגיליונות ה-19X (יעני מאה תשעים ומשהו) מישהו זוכר אולי באיזה מהם? אותם יש לי ואני רוצה לקרוא שוב מה הם כתבו על ה328i ואיך היא מחזיקה כמשומשת...

רמי

פורסם
גליון "אוטו" 72 01/92 .

במוו 325 VS וי אר 6

אם זה באמת כל כך ישן, יש מצב שתוכל לסרוק את זה? אני לא מאמין שיש סיכוי שאצליח להשיג את אחד הגיליונות האלה...

אני גם זוכר שהייתה כתבה קטנה (ממש קטנה) על ה328i באחד מגיליונות ה-19X (יעני מאה תשעים ומשהו) מישהו זוכר אולי באיזה מהם? אותם יש לי ואני רוצה לקרוא שוב מה הם כתבו על ה328i ואיך היא מחזיקה כמשומשת...

רמי

גליון 72

01/92 = ינואר 1992

מצטער , אין לי סורק. אם תגיע לאחד המפגשים אתן לך להציץ :wink:

פורסם
גליון "אוטו" 72 01/92 .

במוו 325 VS וי אר 6

רמי

גליון 72

01/92 = ינואר 1992

יש מצב שאם אני פונה ל"אוטו" הם ישלחו לי העתק/פקס/צילום באינטרנט?

פורסם
גליון "אוטו" 72 01/92 .

במוו 325 VS וי אר 6

רמי

גליון 72

01/92 = ינואר 1992

רק אם אתה מנוי. וגם מה שישלחו זה מצולם ולא באיכות מי יודע מה.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
גליון "אוטו" 72 01/92 .

במוו 325 VS וי אר 6

רמי

גליון 72

01/92 = ינואר 1992

רק אם אתה מנוי. וגם מה שישלחו זה מצולם ולא באיכות מי יודע מה.

הרמן.

מנוי, בטח מנוי...

איזה אוהב-רכב לא יהיה מנוי לפחות למגזין אחד?!

פורסם
הי,

בהצלחה,

ירון

אם כבר עסקינן בקומפקט...

יש לי חבר שמתעניין בקניית הרכב, אך לא ממש בטוח לגביו, מה אתה חושב על הרכב? מה המחירון שלו כעת?

בקשר לקומפקט:

קניתי אותה לפני חודש, מודל 96. המחירון שלה בסביבות 49000 ש"ח. קניתי אותה בקמור, והם היו ממש בסדר, תיקנו לי כל מיני דברים שצריך היה גם אחרי שבועיים עם הרכב. המנוע נשמע מעולה והרכב נוסע טוב. אני כנראה אצטרך להחליף צמיגים כדי להיות קצת יותר מאושר... יש עליה כרגע איזה צמיג מיצרן לא ברור והם די שחוקים. הרכב ידני ונותן מלא כוח בין 3500 ל4500 סל"ד - תחושה מצויינת. הוא לא חיה רעה, אבל גם לא ציפיתי לזה ממנוע 1600. אני ממש מרוצה מהתנהגות הכביש והישיבה היציבה שלו. התגעגתי לזה בשנים האחרונות בהן נהגתי בנובירה...

בקיצור, אולי זה זמן קצר מידי מכדי לתת תגובה יותר מקיפה, אבל כרגע אני מאד מרוצה.

ירון

לא רוצה לחיות על אוטומט!

מורשת הרכבים שלי (רק אלה שאני מתגעגע אליהן):

BMW Compact 1996 - נוכחי

Audi Coupe GT 1985 2.2l 5cyl

Mazda RX-7 1979

פורסם

בקשר לקומפקט:

קניתי אותה לפני חודש, מודל 96. המחירון שלה בסביבות 49000 ש"ח. קניתי אותה בקמור, והם היו ממש בסדר, תיקנו לי כל מיני דברים שצריך היה גם אחרי שבועיים עם הרכב. המנוע נשמע מעולה והרכב נוסע טוב. אני כנראה אצטרך להחליף צמיגים כדי להיות קצת יותר מאושר... יש עליה כרגע איזה צמיג מיצרן לא ברור והם די שחוקים. הרכב ידני ונותן מלא כוח בין 3500 ל4500 סל"ד - תחושה מצויינת. הוא לא חיה רעה, אבל גם לא ציפיתי לזה ממנוע 1600. אני ממש מרוצה מהתנהגות הכביש והישיבה היציבה שלו. התגעגתי לזה בשנים האחרונות בהן נהגתי בנובירה...

בקיצור, אולי זה זמן קצר מידי מכדי לתת תגובה יותר מקיפה, אבל כרגע אני מאד מרוצה.

ירון

בדיוק מה שציפיתי שתגיד :)

אבל יופי... סימן שהרכב עומד בציפיות שלו

גם אני נוהג באותו מנוע, לא באותו רכב אבל, אני נוסע ב316i המנוע זהה, המרכב כבד יותר (וגם גדול יותר במעט) והגיר הוא אוטומט... אני בטוח שאם היה זה ידני הייתי נהנה הרבה יותר... למרות שגם עכשיו אני ממש ממש ממש מתקשה בלמצוא לו מחליף ראוי...

רמי

• תוכן חדש...