Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השבוע אני מתכנן להתקין את המערכת שלי - רמקולים של פיונר 6X9, קומפוננט של מורל 6.5 אינץ ומגבר

יש לי קורולה שנת 98 ובדלתות הקידמיות יש לי כרגע רמקולים בגודל 4 אינץ ואני כנראה יצתרך לעשות הגבהות או משהו בסגנון

ובמגש האחורי יש לי 6.5 אינץ כרגע וגם שם צריך לעשות הגבהות או לחתוך

אז כמה יעלה לי בערך כל הסיפור כולל חוטים?

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

מתקין רציני ייקח על העבודה הזו יותר מ300 ש"ח כולל חיווט.

אם אתה מאיזור הצפון פנה אלי בפרטי ואמסור לך שם של סדנא- התקנה כזו תעלה בסיביבות 400+-

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הגבהות באזור ה 200

חיווט והתקנה 250

זה המחירים שאני מכיר...

אני מאמין שהוא יעגל לך ל 400 די בקלילות.

אגב אם תספר מהיכן אתה נוכל לעזור ולשלוח אותך לבעלי מקצוע מומלצים..

בהצלחה:)

פורסם
אני עוד לא שמעתי אל מתקין שיכך גם אל התקנת מגבר וגם אל קומפוננטים ו9*6 אם חיטוך והגבאות 300 ש"ח מאיפו המחירים האלה לעזזל?

אנשים אומרים פה 400 + - אתה מתעצבן בגלל 100 ש"ח?

גם אמרתי "אני חושב" לא בטוח, בשביל זה יש אחרים שיתקנו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

איפה אתם חיים 400 שקל רק על מגבר לוקחים 400 שקל מה עם ניסור מה עם פלטות התאמות מתקין שמכבד את עצמו לא יפתח דלת בשביל פחות מ600-700 שקל

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אלו מילים X-NET

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

האמת הייתי היום בכמה מקומות ואפחד לא אמר לי יותר מ400

אני מחולון - אם יש למישהו מקום שהוא מכיר/שמע שעושים עבודה באמת טובה אני מוכן להשקיעה גם יותר (עדיף שיהיה עד400 אבל אם מתקין באמת טוב אני מוכן להשקיעה)

וכמובן שהמתקין יהיה מהמרכז

תודה

פורסם
איפה אתם חיים 400 שקל רק על מגבר לוקחים 400 שקל מה עם ניסור מה עם פלטות התאמות מתקין שמכבד את עצמו לא יפתח דלת בשביל פחות מ600-700 שקל

או סוף סוף בן אדם שיודע להעריך מתקיין באמת מילים קדורבנות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

הסדנא שאני התקנתי אצלה את המערכת לוקחת כ350 ש"ח על התקנת רמקולים +מגבר + חיווט וכיוונים. תוסיף גם פלטה ויצא 400, מה לקח הילד? שום דבר- יעשו לך גג ב450 ש"ח. ותאמין לי הסדנא איכותית ביותר וממוקמת בק.אתא, מי שגר בצפון מכיר ומי שלא מוזמן לפנות בפרטי- אין לי רצון לעשות פה פרסומת...

ואני חי בחיפה..לשאלתך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

או יופי עם אתה מחולון יש את סאונדסטורם ליד אווזי מתקין תותח אבל אל תפחד עם תשמע סכום רציני

תיהיה בטוח שהוא יתן לך עבודה מכול הלב

לך מחר תתייעץ איתו רק הוא אוהב ליעץ

עידן בקשר לסדנא שלך בקרית אתא אני לא מבין מה הרווח שלו

חישוב מהיר אומר שסט של התקנת מגבר וגם הזבל ביותר עולה 100 שקל מה עם כבלים לרמקולים פלטה הציפוי לפלטה זמן עובדים חשמל כאב ראש מה הרווח שלו 50 שקל על 2-3 ואולי יותר שעות . עם הוא עושה את זה סבבה לו

אני רק חושב שמתקין צריך להרוויח

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
או יופי עם אתה מחולון יש את סאונדסטורם ליד אווזי מתקין תותח אבל אל תפחד עם תשמע סכום רציני

תיהיה בטוח שהוא יתן לך עבודה מכול הלב

לך מחר תתייעץ איתו רק הוא אוהב ליעץ

עידן בקשר לסדנא שלך בקרית אתא אני לא מבין מה הרווח שלו

חישוב מהיר אומר שסט של התקנת מגבר וגם הזבל ביותר עולה 100 שקל מה עם כבלים לרמקולים פלטה הציפוי לפלטה זמן עובדים חשמל כאב ראש מה הרווח שלו 50 שקל על 2-3 ואולי יותר שעות . עם הוא עושה את זה סבבה לו

אני רק חושב שמתקין צריך להרוויח

אני ילך אליו מחר נראה מה הוא יגיד לי - אם הוא אוהב לייעץ זה כבר טוב , לא אוהב את המתקינים שעושים טובה שבכלל באים לראות את האוטו.

פורסם

מתקין שיקח על התקנה בקורולה שלך 400 שקל או שהוא לא יודע למה הוא נכנס (לא מכיר את הרכב) או שהוא ממש טמבל ופראייר).

ברכב שלך (במידה והרכב הוא מהצורה הישנה) צריך לשים לב טוב טוב לא להגביה יותר מדי את הפולס כי הוא אמור לשבת ממש גבולי בין הדיפון של הדלת לבין החלון.

ואם מתקין טמבל יסגור לך את הרמקול על הגבה יותר מדי גבוה תוך זמן קצר תגיד בייביי למידים.

שנית כל אל תשכח שלהכניס שש תשע אצלך זה חיתוכים וזה עוד קצת כאב ראש.

זה זמן! וזמן הוא כסף.

לפעמים הזול יוצא יקר.

• תוכן חדש...