Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או יופי עם אתה מחולון יש את סאונדסטורם ליד אווזי מתקין תותח אבל אל תפחד עם תשמע סכום רציני

תיהיה בטוח שהוא יתן לך עבודה מכול הלב

לך מחר תתייעץ איתו רק הוא אוהב ליעץ

עידן בקשר לסדנא שלך בקרית אתא אני לא מבין מה הרווח שלו

חישוב מהיר אומר שסט של התקנת מגבר וגם הזבל ביותר עולה 100 שקל מה עם כבלים לרמקולים פלטה הציפוי לפלטה זמן עובדים חשמל כאב ראש מה הרווח שלו 50 שקל על 2-3 ואולי יותר שעות . עם הוא עושה את זה סבבה לו

אני רק חושב שמתקין צריך להרוויח

איפה ליד אווזי? הייתי שם היום לא מצאתי

אז הלכתי לאיתוראן הם הביאו לי 650 להתקנה - זה נראה לי קצת מוגזם האמת כי נכון יש לי התקנה טיפה מסובכת אבל 650???

פורסם

זה היה כזה שקוף שהתר'ד הזה יתדרדר לרמה שהוא נמצא בה כעת.

אנשים מתווכחים, וגם זה שפותח משתמש בפורום רק לשלוח לאנשים פרטית על הצעות עבודה.

אם הייתם רוצים לתרום לאנשים אחרים ולשמור על רמה נורמלית בפורום, הייתם צריכים להפנות אותו לבעלי המקצוע,

ולא לעסוק בויכוחים וניחושים על כמה, למה ואיך.

נו טוב, זה לעולם לא עניין אתכם..

פורסם
זה היה כזה שקוף שהתר'ד הזה יתדרדר לרמה שהוא נמצא בה כעת.

אנשים מתווכחים, וגם זה שפותח משתמש בפורום רק לשלוח לאנשים פרטית על הצעות עבודה.

אם הייתם רוצים לתרום לאנשים אחרים ולשמור על רמה נורמלית בפורום, הייתם צריכים להפנות אותו לבעלי המקצוע,

ולא לעסוק בויכוחים וניחושים על כמה, למה ואיך.

נו טוב, זה לעולם לא עניין אתכם..

זה בדיוק מה שעשיתי. לא הצעתי לו שום עבודה. שלחתי לו ה"פ רק בגלל שלא רציתי "לפרסם" בפורום. פשוט המלצתי לו על מתקין שאצלו אני מתקין את המערכת שלי בימים אלה. אני מסכים איתך שחלק ניכר מה"פ הן הצעות עבודה.

פורסם

מתקין שמכבד את עצמו. ומתקין עם חיווט סביר. ועם הגבהות.

חיווט (לפחות 100-150 שקל) (בין 8G ל 6G) חיווט של 4G עולה כ 200 שקל.

התקנה של מגבר (100-300 שקל לפי הרכב המיקום המגבר)

הגבהות מקדימה (100-200 שקל. )

חיתוך מאחורה (50 -100 שקל)

חישוב סביר. 100 חיווט + 200 מגבר + 150 הגבהות + 50 חיתוך מאחורה. = 500 שקל זה כבר מתחיל להיות הגיוני. וגם 600 וגם 700 שקל. הכול תלוי בחיווט. ובאיכות העבודה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...