Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו קליפינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שהגבתי נכנסתי ל FAQ ומצאתי שם את התשובה תוך 30 שניות.

קליפינג זה מצב בו האות נקטם, או ע"י ציוד ההקלטה, ההגברה או ע"י מגבלה מכנית של האלמנט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם יורשה לי להתעלק על הת'רד: בנאדם בעל שמיעה ממוצעת יכול להבחין בקליפינג או שזה מושג יותר תיאורטי ממעשי?

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

הקליפינג ישמע כמו דיסטורשן די חזק עצבני ואפילו בעל קטיעות לפעמים, הוא בעצם גל מרובע בגלל שהוא מעל ה headroom ומעל ה peak level

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

קליפינג לא בהכרח ישמע בפועל.

זה תלוי כמובן בהרבה גורמים ובעיקר ברמת הקליפינג - עד כמה נקטם הגל בפיקים שלו , ותלוי גם בתדר - לדוגמא קליפינג של הסאב הוא פחות קריטי ופחות נשמע באוזן , בחלק מהמקרים מנצלים את זה בשביל לפתוח יותר גיין ובכך להגביר יותר את הסאב - זה מתאפשר כי אפשר לסבול רמה מסויימת של קליפינג בסאב . יש הבדל בין קליפינג שאפשר לראות בסקופ ובין קליפינג שישמע באוזניים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

aa123

יש לך פה סיכום קצר על הקליפיג באתר וויקיפדיה.

http://en.wikipedia.org/wiki/Clipping_(audio)

אם יש לך בעיה כלשהי עם האנגלית , תודיע לי , אשמח לתרגם בהקדם.

***עריכה: הלינק תוקן***

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה, קראתי בעיון.

עדיין לא הבנתי איך בהקלטות יוצרים קליפינג, מה מסמנים צירי הY ןX בגרף של הגל, איך מגיע וולטז' יותר גבוה לרמקולים כתוצאה מהגדלת השטח הכלוא בין הגרף לציר X ועוד כמה שטויות.

תודה לעוזרים :)

• תוכן חדש...