Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שתי תאונות זהות.

נקודה.

טעית, השתמשת בדוגמה לא נכונה. קורה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל,לא רק לגולף הסאנרוף שונה,

שימו לב שכול הסאנרופים של גנות לא נכנסים לתוך הגג,לעומת זאת הסאנרופים המקורים נכנסים לתוך הגג.

זהו המצב "התחליפי" של גנות למצב שבו הסאנרוף אמור להכנס לתוך הגג(בסאנרוף מקורי):

918xl9.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אין שתי תאונות זהות.

נקודה.

טעית, השתמשת בדוגמה לא נכונה. קורה.

בסדר...

אל תהיה קטנוני...

אני לא מבין איך זה תורם לשרשור.

להלן דוגמאות לסאן רוף מקורי של גולף להשלמת הדוגמא :

e_1_1_1_96155_20070619150656.jpg65067212.9kTVv2K1.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל הדוגמא שנתת היא טיפשית רק מסיבה אחת, סאנרוף מקורי מורכב על אותו מרכב אחד לאחד כמו רכב ללא סאנרוף הגג לא מחוזק בכלל ברכב עם סאנרוף ככה שמבחינת חוזק החלשת הגג בסאנרוף מקורי ולא מקורי זהה !!

בשניהם יש החלשה ! ואין חיזוק

פורסם

אייל מהיכרות אישית של 3 מכוניות בעלות גג נפתח מ"סביר" (וכולן לא חדשות כל-כך) אני יכול להגיד לך שאצל כולם האיכות של הגגות מצוינת ללא דליפות או חלודות. למעט העובדה שהגג יוצא החוצה, והפתיחה שלו קטנה יותר, לדעתי כמעט ולא ניתן לראות הבדלים. גם אני הסתכלתי על הכפתורים והם נראים ממש איכותים (הם אפילו מוארים) והם בעלי תחושת לחיצה נוחה וקלה.

לאבי יש גג נפתח מקורי ובהשוואה אליו, הגג של סביר קהה יותר ומאפשר פתיחת הויטרינה גם בימי קיץ, בנוסף לכך יש לו זיכרונות מיקום וסגירה אוטמטית.

לגבי השאלות על הבטיחות, לא יודע, למרות שהנושא מעניין. מעניין לדעת האם הייצרן המקורי כאשר הרכב מגיע עם גג נפתח, דואג לחזק את הגג אחרת מרכב ללא גג נפתח.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

גם אני התעניינתי בנושא ובדקתי אותו לעומד השוותי תמונות והתשובה היא פשוט לא !

ברכב עם סאנרוף מקורי אין חיזוק, היצרן פותח חור ותוקע סאנרוף בדיוק כמו גנות

פורסם
בסדר...

אל תהיה קטנוני...

אני לא מבין איך זה תורם לשרשור.

גם אני לא מבין, אבל אתה הוא זה שהזכיר את זה מלכתחילה, אז כנראה שתשאל את עצמך את אותה השאלה...

אתה לא חושב?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ולמען האמת גם יש להם גג שנכנס פנימה, ולא נפתח מחוץ לרכב.

רוב הגגות(אם לא כולם) אשר מוזמנים על ידי היבואנים הם גג שלא נכנס למרכב הרכב,כנראה והגג הנ"ל יותר יקר.

ואגב,אייל לא טען שגנות לא עושים עבודה טובה/משהו אחר,הוא בסך הכול מביע את דעתו,והיא:שאין כמו מקורי.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

אני חושב שאייל התכוון במילה "התקנה מקומית" לא על גנות,אלה על התקנה מקומים של דברים שנעשים בארץ,כמו:איתוראן,מרימי שמשות וכד',

אם אני טועה אז אני לוקח את דברי חזרה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם
גם אני לא מבין, אבל אתה הוא זה שהזכיר את זה מלכתחילה, אז כנראה שתשאל את עצמך את אותה השאלה...

אתה לא חושב?

התכוונתי שלהכנס לשרשור ולהעיר הערה קטנונית לא תורם לשרשור.

יש עוד מתקיני סאן רוף מלבד גנות.

מבחינתי האישית, לראות סאן רוף לא מקורי באוטו שלי מקלקל לי את החוויה.

כבר ראיתי התקנות (אני לא יודע מי המתקין) בהן הסאן רוף אפילו לא היה בדיוק באמצע !

בקשר לקלקול החוויה:

אני מתכוון לכל אביזר שהוא בהתקנה מקומית , כולל גנות וכל מתקיני הסאנרוף האחרים באשר,

מתכוון גם לקסנון לא מקורי ולכל דבר שלא הגיע מהחברה ותוכנן ע"י החברה.

כולל הג'נטים המגנזיום הבדיחה שצ'מפיון נותנים על הגולפים MK5 הרגילות למי שמשלם תוספת.

בכל הרכבים שהיו לי עד כה, היה סאן רוף מקורי, ואני מעדיף להיות בלי סאן רוף מאשר שינסרו לי את הגג כאן בארץ.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דורקי ידידי,

אני למדתי על בשרי עם הגולף הקודמת של גולף דור 4 כול התקנה הכי פשוטה ברכב שביצעו בארץ גרמה לאין ספור תקלות כגון:

התקנת מערכת

התקנת אזעקה

המצב של רוב המתקינים בארץ פשוט על הפנים.

מרק, אתה מספר לי?

4,000 ש"ח עלה לי הוונדליזם שעשו לי ברכב עם האיתוראן, אמנם ההתקנה נקייה אבל אני ממש "נהנה" לחשוב על השינויים שהם עשו במערכת החשמל.

לפחות את מיקום לוח המקשים אני קבעתי, הלוח נמצא בתוך תא קטן עם מכסה ולא על לוח השעונים כפי שהם רצו והיה להם (כנראה) נוח להתקין.

כאב לב.

פורסם

תמיד אפשר למצוא חברת ביטוח עם דרישות מיגון מופחתות....

אצל אבא שלי דרשו איתוראן ב B4 ,אז הוא פשוט הלך לחברה אחרת ושם ביקשו אזעקה+קודן , ושלום על ישראל.

אז הפוליסה היא של מנורה במקום של שומרה, וגם עולה פחות כסף (וכוללת אותם תנאים)...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
התכוונתי שלהכנס לשרשור ולהעיר הערה קטנונית לא תורם לשרשור.

יש עוד מתקיני סאן רוף מלבד גנות.

מבחינתי האישית, לראות סאן רוף לא מקורי באוטו שלי מקלקל לי את החוויה.

כבר ראיתי התקנות (אני לא יודע מי המתקין) בהן הסאן רוף אפילו לא היה בדיוק באמצע !

בקשר לקלקול החוויה:

אני מתכוון לכל אביזר שהוא בהתקנה מקומית , כולל גנות וכל מתקיני הסאנרוף האחרים באשר,

מתכוון גם לקסנון לא מקורי ולכל דבר שלא הגיע מהחברה ותוכנן ע"י החברה.

כולל הג'נטים המגנזיום הבדיחה שצ'מפיון נותנים על הגולפים MK5 הרגילות למי שמשלם תוספת.

בכל הרכבים שהיו לי עד כה, היה סאן רוף מקורי, ואני מעדיף להיות בלי סאן רוף מאשר שינסרו לי את הגג כאן בארץ.

אתה חי ב"בועה" שהיצרן עושה משהו אחר מ"לנסר" את הגג שלך..., קסנון בהתקנה מקומית אם מדובר בקיט טוב עם פנס אפילו אפטר מרקט שיועד לזה יתן תוצאות לא פחות טובות מקיט מקורי,

להיות מקובע על דברים מקוריים זה טיפשי אפשר ואפילו רצוי להוסיף דברים שמוסיפים לרכב ולך ברכב רק צריך לדעת איפה לבצע ואיך...למה אתה מתקין מערכת סטריאו ברכב ? הריי זה לא מקורי אז מה, תנסע עם הטייפ המקורי כל החיים ?

היצרן לא יותר טוב מאף אחד כבר ראיתי רכבים חדשים דנדשים שיוצאים מהחברה עם פאקים בילתי ניסלחים !

מרצדס S500 AMS, אוטו יקר לכל הדעות, הגיע לארץ, הבעלים מפעיל מזגן, המזגן לא מקרר, נוסע למוסך...מסתבר שלא סגרו את אחד הצינורות כמו שצריך כל הגז יצא (או שלא מולא גז בכלל לא היה ברור כלכך)

• תוכן חדש...