Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תוספים לרכב כדאי?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי תוסף לשמן מנוע ותוסף לשמן גיר אוטומט . רציתי לדעת עד כמה הם אפקטיבים בכלל? על התוסף לשמן מנוע רשום משתיק רעשים מהשסתומים ומפסיק פליטת עשן. על התוסף שמן גיר רשום גורם להעברת הילוכים חלקה וסתימת נזילות .

יש לי נסיון טוב עם התוסף לשמן גיר אוטומט היות ושמתי אחד כזה בפלימוט ובאמת היה שינוי משמעותי , אחרי ששמתי את התוסף לא הרגשתי יותר את השילוב ההילוכים , בעית ההשהיה כאשר היתי מכניס לדריב והיתי עוצר האוטו היה מתחיל משני או שלא היה זז כאילו הוא בניוטרל ואחרי כמה שניות נכנס להילוך.

האם כדי להכניס לאוטו תוסף לדלק K44 ?

תודה מראש לירוי

פורסם

אם לא תעשה זאת בצורת אינפוזיה למנוע, אתה תעשה רק נזק לקרבורטור , כי כל הבוצה והמיכל דלק יגיע ויעשה סתימות .

איזה רכב זה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אנפוזיה עשיתי למרצדס 280 שלי וזה היה בסדר גמור. כרגע אני לא מעונין לעשות את זה לאוסטין A50 ,מוריס 1800 , פילימוט וליאנט, ולכן שאלתי אם כדי להוסיף לדלק את התוסף

פורסם

לירוי,איזה יצרן לתוסף שמן מנוע ? יש יצרנים ויש יצרנים.

 

חבר שלי הוסיף לרכב שלו( מנוע דיזל עם 240K) ולדברו המנוע יותר שקט, האוטו שלי גם דיזל עם 140K לדעתי לא מרגיש הבדל ברעש המנוע ביניהם , שתי הרכבים זהים אותו יצרן.

 

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

התוסף של השמן הופך את השמן לצמיגי יותר, מה שמקצר את חיי המנוע.

אם אין לך בעיות ברכבים אל תחפש אותם!

סע לשלום,

שי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

חשוב לדעת, איכות השמנים השתפרה פלאים בשנים האחרונות ואין כל צורך אמיתי להוסיף לשמן דבר, להיפך הוספת תוספים למינהם לשמן עלולה לפגוע באיזון שלו ובצמיגות ולגרום לנזק מצטבר שיהיה יקר לתיקון! בעבר היה נהוג לפני מכירה להוסף שמן צמיג יותר, על מנת לקבל מנוע שקט יותר וקומפרסיה טובה יותר בבדיקה, הטיפול היה טוב לבדיקה עצמה ולאחר מכאן הנזק היה רב מהתועלת, תמיד ימצא החכמולוג שישבע כי השמן חולל פלאים למנוע שלו והפך אותו בין לילה מחתול אשפתות לנמר טורף, עדיף להשאיר זאת במסגרת סיפורים לשעת לילה מאוחרת, או מדע בדיוני! למנוע עייף אובראול זה הדבר היחיד שיעזור! ולא כמוסות פלא, צילצולים ורעשים מתריאים בפני הנהג על הבעייה מסויימת השתקתם ע"י תכשירי פלא, משולה לטיפול באקמול לחולה סרטן! בקיצור התוספים הנ"ל טובים רק לכיסי היבואנים! אל תתפתה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לפני כמה שנים השתמשתי בתכשיר שמצמיח שיער ככה לפחות היה כתוב על האריזה.....

 

:lol:ואני חשבתי ששמן דגים עוזר.:lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אל תעיז להשתמש בתוסף לשמן!

קנה שמן איכותי בצמיגות ודרגת האיכות שמתאימות למנוע, ואל תוסיף שום תוסף.

 

 

במקום להכביר מילים, תרשה לי לשלוח אותך לחיפוש במרחבי האינטרנט ללמוד מה עושה כלורין (החומר שיש ברוב התוספים ש"משתיקים רעשים" ו"מפסיקים פליטת עשן" ) למנועים... (רמז: הרס אותם, ומהר מאוד)

 

 

44K הוא הגיוני וטוב במקרים מסויימים, המקרים אחרים לא. חשוב להבין מה עושים איתו לפני מעשה.

 

תוסף משפר חיכוך לגירים אוטומטיים גם הוא יכול להיות דבר טוב, אבל רק לגיר במצב לא טוב. כלומר- כל עוד הגיר תקין, החלפת שמן ומסנן בזמן- יבטיחו ביצועים אופטימליים, ותוספים רק יכולים לקלקל. תוספים אחרים לגירים אוטומטיים יאריכו, אולי, את חיי הגיר הגמור במעט מאוד זמן, אבל לא ירפאו גיר חולה אנוש.

 

אסף.

פורסם

גם על מה שאני אוסיף כעת יש ויכוח... אך ישנם תוספים שאינם מגדילים צמיגות או "אוטמים" אלא נועדו להקטין חיכוך ולצפות את החלקים הנעים במיקרופילם של חומר בעל חיכוך נמוך מאד,הדבר אמור למנוע שחיקה בשניות הראשונות להנעה לפני ששמן מגיע לכל מקום ולפני שהוא מתחמם.

 

יש האומרים כי תוספים אלו מסוגלים להחזיק את המנוע "בחיים" למשך מספר דקות רב גם אם הוא פועל ללא שמן בכלל.

 

יש תוספים של NRG או QMI שידועים יותר וכן מחברות אחרות.

 

בניגוד לתוספים מהסוג שדובר עליהם קודם לכן,אינני חושב שהתוספים מקטיני החיכוך גורמים נזק,לטעמי יתרונותיהם עולים על חסרונותיהם ולכל היותר יש להתייחס אליהם כ"לא מועיל אך לא מזיק"

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לפני כמה שנים השתמשתי בתכשיר שמצמיח שיער ככה לפחות היה כתוב על האריזה.....

 

רן אני מבין " שנשארת קירח מכאן ומכאן" עד היום?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

×
×
  • תוכן חדש...