Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,ברשותי מערכת עם קומפוננוט, אחוריים, סאב כפול ומגבר 4 ערוצים,סאב שתי ערוצים, ולקומפוננט 2.נחמד ונעים,לא היה זקוק לי יותר ,אך כרגע יש לי עודף כסף על הוצאות כאלה ואחרות.ברצוני לחבר את המגבר שלי לכל הרמקולים להעיף את הסאב הכפול(זבל סיני לא מוכר) ולקנות איזה סט של סאב . , ומה אתם אומרים על הדבר המוזר הזה...

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=BASSLINKT&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177

או זה

סאב וופר מוגברו12ואינטשוJBLוP1222ו

או

סאב וופרוסאב וופר מוגברו12ואינטשוRockfordוPL2112ו

יש לי עדיפות למוגבר בגלל לחסוך במקום.אך אם ההבדל משמעותי אני ילך על סאב+מונו בלוק

תודה מראש

פורסם

בדיחה אחי...

המגבר שלי לבד מפיק 250 אר אמ אס.. והוא לא כפול ולא משולש....

הוא עלה לי 1000 שקל.. וזה עולה 3000 שקל...!!!??!?!?!?!?!

צ'יקמוק לדעתי .. חכה אבל לעוד תגובות

פורסם

סאב מוגבר פנימית יכול להוות פיתרון טוב למי שחפץ לחסוך במקום אך הוא לא יתפקד כמו סאב פסיבי שאליו תחבר מונו בלוק .

לפי מה שראיתי התקציב שלך הוא בסביבות ה2500-3000 שקל . הייתי מביא איזה ID12 שעולה 1000 שקל ומונו של הי פוניקס

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

• תוכן חדש...