Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומאיזה מודל הדבר החמוד/חלוד הזה , יש לי משיכה בלתי מוסברת לרכבים בצבע אדום .:shock:

מודל 82 ולפי המדבקה של הטסט אין משנת 98

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

• תגובות 572
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהמשך לדיון דאצ'יות שהיה לנו כאן לא מזמן - נצפתה היום דלתא 88 סטיישן באיזור תעשייה הישן בנתניה.

היא נעה בכוחות עצמה בין בתי עסק שונים, ונראית כמו מכונית עבודה שכוחה עדיין במותניה. אפילו כל הסמלים והכיתובים עדיין מחזיקים מעמד, ולא נורא אם האגזוז מוחזק בחוטים.

מעניין שזו הדלתא השנייה שאני מצלם (אחרי הרמת-גנית) שהבעלים החליט להעביר עליה מברשת עם אותו צבע תכלת בדיוק, ובאותה חוסר-הקפדה...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם
נו תנחש למי הם שייכים.

מאיפה לי לדעת ? הקופלווגן הטריפה לי את הגולגולת !!!!

נסעתי לאזור שלך כדי לראות את האמ ג'י המדהימה של רונן ידידי באזור מגוריך .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

טריומף TWIN מודל בערך 1965

מצב יחסית שמור

מוצג למכירה

נצפה בחנות. רפד רכב ברחוב יצחק שדה 35 בת"א

המוכר רוצה 7-8K

איל

פורסם

בשכונה ה' בבאר שבע, עומדות, BMW 2 דלתות, מסוף שנות השישים/תחילת השבעים, 1602 אם אני לא טועה(לא היו סמלים), מיד לידה עמדה אוטוביאנקי A112 לא אבארט (שש ספרות בלוחית הזיהוי), במצב מקורי טוב, שתיהן לא משופצות.

בהמשך נמצאת וולוו 144 אם אני לא טועה ולידה לנד רובר 110 פתוח שרשום כאספנות ועשו לו גג מפרספקט.. כולל וישרים לחלון האחורי.

פורסם
נצפה קומנדקר, או לפחות תפלץ שדומה לקומנדקר, ביישוב קדימה.

ממתי הוא עבר לקדימה?!? -זהו, ואני חושב- איפה הוא נעלם מראשון?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כמו שהוא הופיע לפני כמה ימים, ככה הוא גם נעלם.

יש אספן רכב עם חצר גדולה שגר ליד, יכול להיות שהמפלצת קשורה אליו. אולי היא נכנסה לתוך החצר בינתיים.

פורסם

ניצפתה באיזור הוד השרון, אודי 80 2 דלתות שפעם ראשונה ואני רואה.

תמונה064.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...