Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה תמונה מהבוקר של הרכב שמזהם את הרחוב ומהווה מפגע.

שימו לב לתמונה השניה - מסומנת בכחול השריטה שנעשתה כנראה עם מברג ע"מ לשבור את לוחית הרישוי האחורית שהיתה מחוברת בניטים.

PICT8942-01.jpg

PICT8943-01.jpg

פורסם

מצטרף לדעה שמדובר בשכנים נקמניים ו/או ברזלאים.

בכל מקום שראיתי שעושים בו לוחיות רישוי אף פעם לא שואלים אף אחד למה, פשוט באים ועושים.

הכי הרבה תגיד שאתה הולך לטסט עוד מעט והלוחיות שלך דהויות, ואתה צריך להכין חדשות.

מצטרף להמלצה להדביק מבפנים מודעה באותיות גדולות "רכב זה הינו רכב נדיר בתהליך שיפוץ ואינו גרוטאה. לפרטים לפנות ל0X0-XXYYZZ."

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הבעיה שאי אפשר להוכיח שהם הורידו את המספרים.

הם טוענים שהרכב היה ללא מספרים ומוזנח.

גם אם אני אביא תמונה הם יכולים לטעון ששטפתי אותו אחרי התלונה

(ותמונות מלפני אין לי בדיוק.)

וגם במשטרה משום מה לא התרגשו מכך שהלוחיות נעלמו ושלחו אותי לחפש אותם בפחי אשפה.הטענה שלהם היא שזה מעשה קונדס של ילדים.

ואם זה לא? זה לא עלול להגיע לגורמי פח"ע?

אפילו לרשום את המספר הם לא רצו.

פורסם

אבל מדובר בחנייה פרטית לא?

לרשות המקומית אין סמכות לפעול נגדך כיון שזאת חניה שלך!

לכן הייתי פונה לעיריה בכל מקרה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

זהו שהחניה לא רשומה בטאבו.

זו חנייה של כל הבניין כשבצד השני יש חנייה לאורחים אבל אני בספק עם היא עומדת במינוח המשפטי פרטית.

פורסם

המשטרע מחויבת לקבל תלונה על לוחיות שנגנבו.

ברמה התאורטית/ חוקית אתה לא יכול לרכוש לוחית חדשה בלי הלוחית הישנה או אישור על הגשת תלונה בדבר גניבה.

לך אין תמונות של לפני המקרה אבל להם אין תמונות של הרכב המוזנח שמהווה מפגע, ואם יש להם אז יהייה להם קשה להוכיח שהוא אכן גרוטאה עזובה.

בכל מקרה שווה לגשת איתו לטסט כי אתה בעצם לא חוסך כלום ככה רק מפסיד, את האגרה על הימים ללא הטסט תצטרך לשם בכל מקרה אז למה לא להנות בנתים?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
הבעיה שאי אפשר להוכיח שהם הורידו את המספרים.

הם טוענים שהרכב היה ללא מספרים ומוזנח.

גם אם אני אביא תמונה הם יכולים לטעון ששטפתי אותו אחרי התלונה

(ותמונות מלפני אין לי בדיוק.)

וגם במשטרה משום מה לא התרגשו מכך שהלוחיות נעלמו ושלחו אותי לחפש אותם בפחי אשפה.הטענה שלהם היא שזה מעשה קונדס של ילדים.

חובת ההוכחה חלה עליהם לא עליך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא היא לא

חובת ההוכחה שהרכב הוא גרוטאה, חובת ההוכחה שהשטח לא פרטי

שתי החובות הללו הם עליהם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

1. הרכב הוא גרוטה מאחר והוא בחזקת רכב לא תקין לשימוש כי תוקף הטסט שלו פג.

2. לרשות מקומית ניתנה הזכות לדרוש לפנות גרוטות גם משטחו הפרטי של אדם ואף לגרור משם בתואנה של מפגע תברואתי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
זו חנייה של כל הבניין כשבצד השני יש חנייה לאורחים אבל אני בספק עם היא עומדת במינוח המשפטי פרטית.

הינה לך ההסבר מה מקור הבעיה:

החנייה היא של כל הבניין, אחד השכנים חוזר מאוחר בלילה ואין לו חנייה, הוא נאלץ לחנות בחוץ והפיוזים שלו נשרפים מהרכב (בעיניו גרוטאה) שעומד קבוע ותופס לו את החנייה.

מה עושים? מחכים לך בסיבוב. לא חידשת את רישיון הרכב? הם קיבלו את ההזדמנות שלהם. עכשיו כל אשר נותר זה לעקור את מספרי הרכב ולהזעיק את הרשות המקומית.

לדעתי אין כאן עניין פח"עי מאחר (ולמיטב הבנתי) הרכב שלך מסוף שנות ה- 80. יש עליו סימון ברור של שנת הייצור. עכשיו תגיד לי איזה מחבל יהיה טיפש מספיק להתקין לוחית כזו על רכב בגיל סביר?

פורסם

לדעתי אין כאן עניין פח"עי מאחר (ולמיטב הבנתי) הרכב שלך מסוף שנות ה- 80. יש עליו סימון ברור של שנת הייצור. עכשיו תגיד לי איזה מחבל יהיה טיפש מספיק להתקין לוחית כזו על רכב בגיל סביר?

הרכב דווקא משנת 92

כך שהסיומת היא סיומת יבואן ולא שנה.

בכל מקרה = היום הלכתי לחדש את הלוחיות והתברר שאני צריך להתלונן במשטרה ולהגיע אליהם עם טופס תלונה.

בינתיים הוצב פתק.

פורסם

מבחינת המשטרה גם אם היית מוצא גופה בפח האשפה הם היו אומרים שזה מעשה קונדס של ילדים שעובדים בחופש בחברה קדישא והתעצלו לחפור.

לדעתי עזוב את זה. מהעיריה לא תוציא כלום כי זו מילה כנגד מילה ולך תוכיח. הנזק לא כזה גדול ששווה להתחיל לרוץ לבתי משפט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...