Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיג'ו 306

כמו כל שבוע שאני שוטף את הרכב אני בודק לו גם שמן מים ליתר בטחון, היום כאשר מדדתי שמן בצד אחד של המדיד הוא הראה שהשמן בסדר קצת מתחת לפס העליון ובצד השני של המדיד הוא הראה מתחת לפס התחתון, ניסיתי איזה 3 פעמים כל פעם יצא אותו דבר, יש למישהו הסבר?

****הערת מינהל המערכת: כך כותבים כותרת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1254627&postcount=1

אנא שים לב להבא! הפעם הכותרת שפרסמת

"משהו מוזר מאוד שקרה לי היום עם המדיד שמן בזמן מדידה"

נערכה עבורך ובמקומך.

פורסם

כן בהחלט, גם ניגבתי אותו כל פעם וגם הכנסתי אותו עד הסוף, כמה שזה נשמע לא הגיוני תחשוב מה זה ליראות את זה בעינים, הכנסתי והוצאתי 3-4 פעמים כדיי ליראות שזה באמת מה שקורה

פורסם

יכול להיות שהאוטו בזווית?

תנסה לבדוק במקום ישר, ולחכות 15 שעה לפחות לפני הבדיקה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הוא היה במקום דיי ישר, לא פלס אבל דיי ישר, וגם אם לא זה עדיין נשמע מוזר כזה הבדל דרסטי בין הצדדים.

המדיד עצמו מסולסל כזה והוא לא נכנס ויוצא חלק מהפיה שלו, יכול להיות זה גם משפיע על המדידה? (למרות שאני דיי בטוח שבפעמים הקודמות המדידות היו בסדר גמור)

ובקשר לכותרת אין בעיה הפנמתי :]

• תוכן חדש...