Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר מתכננים לטוס בעזרת ה' בעוד כחודש לטיול לפני הצבא שיארך חודש וחצי - אנחנו מתכננים לשהות חצי מהתקופה באיזור NY ובחצי השני של הטיול לקחת טיסת פנים ל LA ושם מתכננים לשכור רכב לתקופה של בערך שבוע וחצי כדי להשתנע שם ולעשות כנראה נסיעה לאיזור וגאס.

הבעייה היא ששנינו בני 18 וחצי, האם אפשרי למצוא חברה שמשכירה רכבים לגילאים האלו? חשוב לציין שאני לא מחפש רכב אקזוטי מכל סוג ואנחנו מוכנים להסתפק גם באיזו סופר מיני יפנית אם נמצא כזו.

קיים כזה דבר? או שלא ייתכן שנמצא חברה שתשכיר לנו? במידה וקיימת חברה כזו, יש למישהו מידע להפנות אותי אליו?

ובמידה שלא, האם מישהו מכיר חברה שמשכירה אופנועים? אם אני לא טועה מותר לנהוג שם על אופנוע עד נפח מסויים ללא כל רשיון מיוחד - האם זה נכון?

תודה רבה לעוזרים!

ובנוסף רציתי לשאול - האם מישהו מכיר איזה מסלול באיזור NY / קונטיקט שמנהל track days וניתן להשכיר בו רכב ספורט לנסיעה במסלול עצמו? תודה רבה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

סע באוטובוסים. אם תמצא חברה שתסכים לך להשכיר לך רכב (ולא משנה איזה) בגיל 18 מבלי שיקרעו לך את הכיס (ושאני אומר יקרעו זה באמת יקרעו, בלי רחמים) תודיע לי... הסיכויים קלושים עד כדי בלתי אפשריים, אולי חברות קטנות יסכימו. אני חושב שבNY תוכל לשכור רכב ב-Hertz אבל המחיר פשוט בשמיים ברמה כזאת שמונית צמודה תעלה פחות. בלוס אנג'לס , למיטב זכרוני, אתה יכול לשכוח ממישהו שבכלל יסתכל עליך לפני גיל 21.

זו בעיה.. אולי תקנו רכב זול ותנסו אחר כך למכור אותו (גם ככה השכרת רכב לא תרד מ150-200$ ליום עבור רכב בינוני בהנחה שתצליחו להשיג אחד כזה, משמע לחודש ימים 4500-5000$ , בסכום הזה אפשר לקנות אחלה מכונית... תשקלו את האופציה..

מהשכרת רכב אתם יכולים לרדת.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...