Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרקע: מדובר בחבר טוב שלי, בן 25, מבית חרדי, שלא ראה מעולם בי"ס תיכון מבפנים. אין לו בגרות ואין לו שירות צבאי.

הוא עובד כטכנאי\מתקין מכונות מזון\ברד וכדומה.

הוא החליט שהוא רוצה ללמוד לימודי מהנדס חשמל ואלקטרוניקה, ובמקביל לעבודה, כלומר בשעות הערב.

נשאלת השאלה, אילו מוסדות מתאימים לדרישות, אולי אוניברסיטה פתוחה? מה האפשרויות לאחד כמוהו? קורסים? עניינים?

כל מידע יתקבל בברכה!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

קורס קדם הנדסאי של השלמת כמה בגרויות, ואחרי זה הנדסאי.

הבגרויות שצריך זה אנגלית 3 יחידות, מתמטיקה 3 יחידות ו-2 יחידות עברית (חיבור ועוד משהו כמו הבעה או ספרות)

במהלך המכינה אני מאמין שהוא יכול לקחת קרוס בוקר שיקח פחות זמן ובמקביל לעבוד.

בהנדסאי זה כבר תלוי, מסלול קצר של שנתיים הלימודים הם מ-8 בבוקר ועד 4 אחרי צהריים, מספר הימים בשבוע תלוי במכללה אליה הוא נרשם. בימים שהוא ילמד אין אפשרות לעבוד בלל שעות הלימוד הרבות.

המסלול הקצר (למי שרוצה לשלב עבודה) אומר לימודי ערב סביבות 5 עד 9 בלילה, לרוב זה גם פחות ימים בשבוע אבל כולל את יום שישי (במסלול הקצר יותר אין ימי שישי) ואז כן יתאפשר לו לעבוד בבוקר וללמוד קצת בערב. הקורס הזה לוקח כ-3 שנים.

קודם לעשות סבב מכללות שמתאימות לו מבחינה גאוגרפית, לבדוק מה הדרישות שלהם ספציפית, מה מקבלים בלימודים וכ"ו וכמובן מחיר לכל העסקה.

שתדע שניתן להשלים את הבגרויות הנחוצות במהלך השנה הראשונה של ההנדסאי (חותמים התחייבות להשלמה תוך כדי ההנדסאי) אבל למי שלא למד לדעתי כדאי לעשות בנפרד כי זה יכול להיות קשה ביחד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר סיכם את הנושא בצורה יפה ומדויקת.

באו"פ אין אפשרות ללמוד הנדסת חשמל, רק הנדסאות. הדרך להנדסת חשמל ללא בגרות ופסיכומטרי עוברת במכללות, דרך תואר ההנדסאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...