Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצליח להתקין את deamond tools עזרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה ימים שאני מנסה להתקין את התוכנה הזאת והיא לא עובדת.

אני מוריד את ההתקנה לוחץ NEXT ואז, I AGREE ואז זה כותב לי: internal setup error. contact support

יש לציין שאני יוצא מכל החלונות ומכל התוכנות שפועלות ואפילו כיביתי את המחשב כמה פעמים וכלום לא עוזר.

מישהו נתקל בבעיה? מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

תודה!

פורסם

יש התקדמות, הורדתי אלכוהול 120 אבל הוא לא פותח לי כונן וירטואלי הוא לא נותן לי את האופציה.

אם למישהו יש את התוכנה אני מתכוון ב GENERAL אני נכנס ל VIRTUAL DRIVE רושם כונן 1 לוחץ OK וזה רושם לי:

ERROR ID 3 : invalid device number was specified.

אם יש מישהו שאיכשהו יכול לתת עצה אני יודה לו.

תודה חבר'ה!

פורסם

תוריד תוכנה שנקראת POWERISO , בTOOLS תמצא את אפשרויות הוירטואליזציה של הכוננים שקיימים בה.

תהנה

נ.ב. משום מה היא היחידה שעובדת אצלי תחת ויסטה (למרות שגם DEMON TOOLS טוענת שהיא עובדת בויסטה).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...