Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל , הוא לא מסתכל על עצמו , אלא רק על אחרים .

בעונה שעברה הוא האשים את הקבוצה , את פיסיקלה וכו'...

להזכירכם :

בעונה שעברה הוא לקח את האליפות בגלל בעיות מכאניות במכונית של שומאכר . הצוות הטכני שלו היה המהיר ביותר בפיטס וכל הזמן , פיסיקלה ויתר לו על מקומות ואף נתן קטנה לשומאכר במירוץ האחרון והלא נשכח בברזיל .

בעונה הזאת :

לפני 2 מירוצים , המילטון קיבל הוראה לא לעקוף את אלונסו . ובמירוץ האחרון , אלמלא הצוות שלו הוא היה יוצא אחרי רייקונן במירוץ האחרון .

תסלחו לי , אבל הוא טיפוס מגעיל , שחצן ולא יודע לקבל ביקורת עצמית .

אין לכם מושג כמה אני רוצה שהמילטון ייקח את האליפות . או מאסה . או סאטו... :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
כרגיל , הוא לא מסתכל על עצמו , אלא רק על אחרים .

אין לכם מושג כמה אני רוצה שהמילטון ייקח את האליפות אם אתה אוהב אותו תתפלל שזה לא יקרה. או מאסה . או סאטו... :wink:

נהגים טובים צומחים גם מכשלונות אם הוא יהיה אלוף השנה הוא יתנפח כך שמה שיכול להיות נהג גדול יהפך לאולי מפלצת ואולי גימיק בתלות באופי שלו האמיתי

בברכה יהודה

פורסם

אלונסו לא מאשים אף אחד, גם אני קראתי את הראיון איתו.

מדובר על ראיון שנערך לו בעיתון ספרדי ושם הוא אמר כי הוא מרגיש לא בנוח בקבוצה מאז שהגיע לשם בתחילת השנה ועוד יותר מאז שלואיס המילטון הוכרז כבן-זוגו לקבוצה וזאת משום שמדובר בהנג אנגלי בקבוצת מרוצים אנגלית וכל הרעש והעניין הם סביבו .

לטענתו , ודי בצדק כפי שההיסטוריה מראה, העתונות הספורט-מוטורית הבריטית היא משוחדת לטובת הנהגים המקומיים .

אין לו שום טענות לקבוצה שלו, למרות שהוא אומר שהם מאד מרוכזים בהמילטון .

אלונסו עוד אומר שאין לו שום סיבה לדאגה כי הוא כבר ניצח 2 מרוצים וביקר גם על הפודיום והוא רק 8 נקודות אחרי המילטון.

הוא מעלה נקודה לגבי העתונות הבריטית - מה היה קורה אם ה-SC בקנדה היתה נכנסת בהקפה -23 ולא 24 , המילטון היה קצר בדלק וקרוב לודאי שהיתה נוצרת לו בעיה.

להזכירכם, כאשר נכנסת המכונית הקוצבת הפיטס סגור עד שמקבלים הודעה שאפשר להיכנס לפיטס.

אישית אני מעדיף "טיפוס" כמו אלונסו מאשר אחד כמו רייקונן למשל שנראה כמו מלפפון חמוץ.

אלונסו, פעמיים אלוף עולם, הוכיח כבר שבאמצעות "בכי" בתקשורת או איך שתקראו לזה הוא מדרבן את מי שצריך ובסופו של דבר משיג תוצאות.

את האליפות בשנה שעברה הוא לקח בזכות עצמו ולא בזכות פיסיקלה. התאונה בין פיסיקלה ושומאכר בברזיל היתה כבר שהעסק היה סגור וגם אם שומאכר היה מנצח עדיין אלונסו רק היה צריך לסיים בניקוד.

שומאכר איבד את האליפות עם מרוץ כמו הונגריה למשל , שם טחן את הצמיגים שלו עד תום, מול עיניי בטריבונה :-D.

הבעיה של אולונסו, לפחות כמו שאני רואה את זה, הוא פשוט לא צפה שהמילטון יהיה כזה טוב ויהווה כזה איום עליו מבחינת יכולת הנהיגה שלו ובעיקר התוצאות כמו גם היחס שיקבל מהתקשורת הבריטית.

לדעתי במידה והיה צופה זאת מראש היה מטיל וטו על הצטרפותו לקבוצה .

המילטון, בתור רוקי במקלארן-מרצדס עדיין נהג מס'-2 ולמרות שרון דניס לא נוהג להתערב יותר מדי בקרבות בין נהגים, כל עוד זה לא מסכן את הניקוד הקבוצתי, בסוף העונה אלונסו כנראה יהיה זה שיחגוג עם אליפות שלישית.

העונה של המילטון מושלמת מדי כרגע, משהו לא אמיתי, לא מציאותי קורה שם .

אנחנו 6 מרוצים בתוך העונה הזו והוא עדיין לא סיים מרוץ מתחת למקום שלישי , הישג מדהים לכל הדעות, כולל הניצחון בקנדה.

לואיס המילטון הוא RACER וזה מעולה , אבל גם אלונסו הוא כזה וברגע שמקלארן-מרצדס יגדילו את ראש החץ שלהם בצמרת הניקוד אולי נזכה לקרב אמיתי ראש-בראש ולו ולפחות לרגע אחד, רגע אחד קטן של אושר אמיתי.

המפתח להצלחה של אלונסו טמון אולי בשיפור מיידי מצד פרארי ותוספת אצל BMW, לאלונסו יש ניסיון במצבים כאלה והשאלה תהיה איך המילטון יגיב אליהם.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...