Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלה ראשונה: ברכב שבנדון (1992, 1600) מד הקילומטרז' נתקע לאחרונה ולא זז. האם יש דרך לפתור לבד לפני פניה למוסך?

שאלה שניה: בעיה הרבה יותר ישנה מהנ"ל היא רעש מכיוון מד המהירות. מדובר ברעש שבא והולך, בעל צליל סיבובי, שמכה חזקה על הדשבורד מפסיקה אותו. עכשיו זה קצת מוזר - הרעש קיים רק בחורף ואך ורק בימים קרים במיוחד (מישהו יודע למה?), כשזה קורה מחוג המהירות קופץ טיפה (בערך 0.5-1 מ"מ). בעבר פתחתי את לוח השעונים וריססתי WD40 לשני צדי החיבור של הכבל ללוח, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון?

אני לא מאמין ששתי הבעיות קשורות בעיקר בגלל פער הזמנים של הופעתן.

במידה ואין ברירה, אלא טיפול במכון ספידומטר, האם יש מוסך באזור נתניה? (קראתי בפורום המלצות על אילן, ויקטור ועוד אחד ליד משרד הרישוי בר"ג).

תודה

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

ייתכן שהבעיות קשורות אחת לשניה לכן פרק את לוח השעונים מאחוריו מתחבר כבל הספידומטר תבדוק האם הוא מחובר היטב בעזרת הקונקטור הלבן.

אתה יכול לרכוש כבל סיפדומטר חדש ולהחליפו ללא בעיה.

במידה ותרצה עזרה פנה אלי דרך הפורום ואני הסביר לך (היתה ברשותיי גולף 2).

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום מרק,

אינני מאמין שהבעיות קשורות, הרעש ממד המהירות קיים כבר שנה וחצי ומד הקילומטרז' תקוע רק מעכשיו.

לפני כמה חודשים (הרבה אחרי שהתחיל הרעש) בדקתי את החיבור והכבל היה מחובר לספידומטר היטב, כלומר הרעש לא נובע מחיבור רופף. אם נניח שמאז שבדקתי התרופף חיבור הכבל וזה מה שגרם לתקיעת הקילומטרז' (אבדוק את החיבור שוב בהזדמנות הראשונה)- האם בכלל יתכן במקרה כזה שהספידומטר יראה את המהירות, אבל לא את הקילומטרז'? ואם כן, האם הבעיה בכבל? האם כדאי לנסות לפתור את הבעיה\יות ע"י החלפת הכבל בכל מקרה? אם כן, לאן מתחבר הצד השני שלו ואיך מפרקים אותו משם?

(אגב, עניין הקילומטרז' מפריעה לי הרבה יותר מהרעש).

אני יודע שהפלתי עליך מבול של שאלות - אז תודה רבה.

פורסם

הכבל המכני מפעיל גם את מד המהירות וגם את מונה המרחק כך שהתקלה אצלך הנה בתוך לוח השעונים, כי מד המהירות כן פועל.

מכוני ספידומטרים הנם המקום המתאים לתיקון התקלה. מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אהלן רפי

אשמח לקבל המלצה למכון בנתניה או ת"א.

שבוע טוב

פורסם

סיכום העניין: התקשרתי למכון ספידומטר של ערן וייס כדי לתאם הגעה. ערן שהיה נחמד בטלפון, אמר שהבעיה מוכרת והתיקון יעלה 400 ש"ח לפני מע"מ . עשיתי את החישוב הכלכלי שלי, נסעתי לרח' המסגר, קניתי ספידומטר משומש שפירקתי והרכבתי לבד בעלות של 200 ש"ח. גם נהנתי וגם הכל עובד.

• תוכן חדש...