Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הרשמי- Top Racing Israel 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי גם אני הייתי ביום שישי,

אחריי העבודה עייף ולא בלבוש הולם,

אבל היה לי חיבור מצויין עם הצעצוע הקטן ועשיתי זמן טוב של... 29.07

ניפגש בארועי שישבת.

בהצלחה לכול חבריי היקרים.

SK

GTI-205-1.9

-SK-

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על הפירגון - זה לא מובן מאליו .

גל-מסלולים

אכן מגיע פרגון. מהתרשמותי הארגון למופת - יעיל ומקצועי.

יש לי רק בקשה אחת: בפעם הקודמת (TRI 2006), בגמר של הגמר לא הכרזתם על הזמנים של המתמודדים בזמן אמת, ושמרתם אותם בסוד עד הסוף (גם מהקהל וגם מהמתמודדים). זה ממש לא לעניין. זה כמו לראות משחק כדורסל עם סלים מוסתרים מהמצלמה וללא תצוגת ניקוד, כאשר בסוף המשחק מכריזים על מנצח.

זה כ"כ הכעיס אותי אז, שפשוט קמת והלכתי. מבחינתי אין טעם לצפות במכוניות מסתובבות אם אין נקודת יחוס של זמן לסגנון נהיגה שנראה טוב. בשביל לדעת מי ניצח בסוף, אני יכול לבדוק בפורום.

אני לא מבין בשביל מה זה טוב. זה הופך את הצפייה למשעממת עבור הצופים שסתם רואים מכוניות נוסעות ולא מסוגלים לשייך תצוגת נהיגה לקצב בפועל, ופוגע ביכולת המתמודדים לתחקר ולשפר בזמן אמת - יכולת שצריכה להימדד שכן היא אלמנט חשוב בהיות מישהו נהג מהיר.

אני מבקש שהשנה, תנהגו בגמר כבאירוע ספורטיבי ולא תכנית ריאליטי מטופשת, ותכריזו על זמנים בסיום כל הקפה, לרווחת הכלל.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
זה כ"כ הכעיס אותי אז, שפשוט קמת והלכתי.

אולי אני מבלבל אותך עם מישהו אחר אבל לא השתתפת פעם קודמת ? (וגם הפעם)

אני לא הייתי פעם קודמת אבל אם זה באמת מה שהיה אז אני לגמרי איתך, זה מאוד מוזר ולא הגיוני.

אני מצפה שהמתחרים ידעו את הזמנים שלהם. זה בסיסי.

וגל, יאללה, תעדכנו את הטבלה הסופית, אני סקרן :wink:.

ניר

פורסם

אני דווקא מסכים עם הגישה של מסלולים - לדווח על התוצאות רק בסוף.

נכון, זה לא כיף לקהל - אבל זה הכי הוגן שיש מבחינת המשתתפים. ככה אין יתרון למי שנוהג ראשון ומי אחרון...

פורסם

מה הקשר ?

אנחנו מדברים על זה שאתה רוצה לדעת את התוצאה שלך לפני שאתה ניגש לעוד מקצה (בדיוק כמו שעושים ב-mdc).

איך זה קשור ליתרון של ראשון ואחרון ?

פורסם

אם הבנתי נכון, הבחור דיבר על הגמר הסופי (5 משתתפים) ולא על כל ארוע הגמר.

במקרה הזה, כמו בגמר של כל MDC, יש מקום לא לדווח על התוצאות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אופס, פספסתי את ה-"בגמר של הגמר". זה גם עונה על השאלות שהיו לי קודם לחן.

זה נכון שב-mdc לא אומרים בשביל המתח אבל בכל זאת יש קצת הבדל.

ב-mdc עושים בגמר את אותו מסלול אז כמשתתף אתה קצת פחות צריך את האינדיקציות האלה. יש לך כבר כמה מקצים עם מדידה שעשית בעליה לגמר.

פה בגמר יש מסלול אחר ואתה כן צריך נקודת השוואה בשביל לשפר.

ופה גם העניין השני, ב-mdc היה בסה"כ מקצה אחד בגמר אז אין חשיבות לתוצאה (כי כבר אין מה לעשות עם זה).

העונה יש שני מקצים בגמר. יאללה, נחליק את זה שאין תוצאות.

אבל כמה מקצים יש בגמר של TRI ? אם אני מבין נכון מהתקנון שרק מציין "מקצה הגמר יהיה באותה מתכונת רק על התוואי ההופכי" אני מניח שזה אומר מקצה היכרות ועוד 4 מקצי מדידה ואז זה כבר בעייתי מאוד לא לתת שום זמן במשך 5 מקצים שגם כמשתתף אין לך מושג לא רק איפה אתה עומד ביחס לאחרים אלא גם ביחס לעצמך וגם מבחינת הצופים שמשתעממים.

אולי אפשר להסתפק בהסתרה של המדידה האחרונה ?

ניר

פורסם

בשביל מה צריך להסתיר בכלל? אפילו את המדידה האחרונה?

מתי לאחרונה נתקלתם באיזשהוא אירוע ספורטיבי, מוטורי או אחר, שבו נמנעו מפרסום תוצאות באופן מיידי?

תפתח יורוספורט, בכל אירוע ספורטיבי, ותמיד יש לך פאנל עם מידע שמגיע הכי מהר שניתן, לפעמים אפילו לפני שהסתיימה המדידה כולה! (זמני ביניים להקפה למשל)

בכל ארגון רציני ומקצועי של ספורט, ועל אחת כמה וכמה ספורט מוטורי, זה מובן מאליו כיום שתצוגת תוצאות בזמן אמת בונה מתח ויוצרת עניין אצל הקהל.

המנהג הפסול והמטופש של הסתרת תוצאות עד הסוף הוא טכניקה טלוויזיונית רדודה שכל מטרתה לאלץ את הצופה להמתין עד אחרי הפרסומות (וכמובן לצפות בהן עד אז).

נראה לכם שמישהו היה יושב לראות את אליפות העולם בראלי בטלוויזיה אם לא היו מפרסמים זמנים מצטברים עד לסוף היום האחרון?

שוב אני שואל מה העניין לראות סתם אנשים מסתובבים סביב קונוסים אם לא ניתן לדעת מי מהיר ומי איטי?

לא נראה לכם שבשיטה כמו של מסלולים בה הזמן הממוצע קובע לבסוף, לא יהיה הרבה יותר מלהיב לחכות להקפה השניה של נהג שכרגע נתן זמן ממש טוב?

בדקות הספורות בהן כן הייתי באותו גמר של גמר אומלל, כל האנשים מסביבי, מדדו זמנים בעצמם באמצעות סטופרים שלהם. כך שמסתבר שהקהל כן צריך את זה. משיחות אז עם חלק ממדריכי מסלולים גם הם אמרו לי שלא ברור על שום מה ולמה קיים הנוהג הזה.

אז מספיק עם זה.

פורסם
אני דווקא מסכים עם הגישה של מסלולים - לדווח על התוצאות רק בסוף.

נכון, זה לא כיף לקהל - אבל זה הכי הוגן שיש מבחינת המשתתפים. ככה אין יתרון למי שנוהג ראשון ומי אחרון...

כשלא כיף לקהל הוא לא בא. בלי קהל אין ספונסורים, ובלי ספונסרים אין ספורט מוטורי. כלל שחשוב להפנים כבר בשלב צעיר זה של הספורט בארץ.

ספורט מוטורי הוא ספורט מאוד לא הוגן. יש בו הרבה משתנים והם כולם חלק מהמשחק. עשו יפה מסלולים והצליחו לנטרל במקרה זה את רוב המשתנים, ועדיין תמצא אנשים בשרשור הזה שמספרים לך על צמיגים שחוקים, ימים חמים או מאפרה מלאה.

לדעתי התועלת שמופקת מצפייה במתחרים לפניך היא זניחה, וגם אם קיימת כזו, אז ניתן להעניק אותה למתחרה שהוציא את הזמן הטוב יותר בחלק הראשון, באותו אופן שבמרוצי מסלול האדם שמזנק ראשון מהגריד הוא זה שנתן את הזמן הטוב ביותר לפני כן.

יש מירוצים בהם הגריד כולו או חלקו מזנקים הפוך (למשל המהיר מזנק שמיני, הבא אחריו שביעי וכן הלאה), הכל כדי לעניין את הקהל. נראה לך הוגן?

פורסם

קודם כל - מדהים הצפיפות בתוצאות.

שנייה הבדל בין מקום ראשון ל24

ובעיניין הספורט המוטורי והקהל והספונסרים ...סליחה מראש אם אהיה טיפה בוטה...

גם כשהיה כיף לקהל הוא לא בא בתרוצים כאלו ואחרים - MDC#6 2006 הייתה הוכחה מצויינת שכמעט לא הגיע קהל למרות שאנו השקענו זמן ומשאבים רבים כדי להקים גדרות,להביא גזלן,לארגן הצללה וכו'.בגמר TRI 2006 יכלתי לספור על יד אחת את כמות הקהל.

השנה כדי שאירועים מסוג אלו יהיו טיפ טיפה רווחיים שמנו דגש על המתחרים.

כדי שיהיה ספורט מוטורי, צריך קודם כל הרבה מתחרים ולא אנשים שבוכים שאין ספורט מוטורי כי אין קהל ואז אין ספונסרים וכו' וכו'...(לאוו דווקא אתה חנרו)

ברגע שירשמו ל TRI ואו לכל אירוע ספורטיבי אחר 5,000 איש ומעלה נוכל להתחיל לדבר על ניצני ספורט מוטורי. בנתיים זה רק כ 250 איש.ועוד מאות עם מלא תירוצים....

ספורט מוטורי לא בונים על כמה מאות אנשים- בונים אותו על אלפים.

ואחרי שהוצאתי קיטור נחזור לגמר של אירוע הגמר:

אנו נאמר תוצאות של לפחות שני המקצים הראשונים -לגבי השניים האחרים עוד לא החלטנו.

עדיין אני חושב שזה יותר מעניין כשהתוצאה לא ידועה עד להכרזתה בפודיום מאשר להגיע לפודיום כשהתוצאה ידועה מראש .

פורסם
...ספורט מוטורי לא בונים על כמה מאות אנשים- בונים אותו על אלפים.

... .

גל

אני לא בטוח שאני מסכים איתך, למעשה אני בטוח שאני לא מסכים איתך,בטח לא בשלב הנוכחי של הספורט המוטורי בישראל.

ספורט מוטורי נבנה מלמטה , בדיוק בדרך שה-MDC ב"מסלולים" נעשה וזה טוב אבל הכמות הראשונית יכולה להיות גם עשרות זה ממש לא משנה .

באם הנוסחה מוצלחת היא תמצא כבר את הדרך להמשיך הלאה - למשל , כל מתחרה ידאג כבר לספר ל-2-3 ומשם השמיים הם הגבול.

לא נוכל לקדם ספורט מוטורי בארץ תוך מחשבה שהמינימום הדרוש הוא אלפים. יהיו אלפים אבל קודם שיהיו עשרות ואחרי זה מאות וזה ממש לא משנה אם זה בג'ימקאנה מהירה כמו ה-MDC או כל דבר דומה/זהה .

מעניין אותי למשל לדעת כמה מהמתחרים ב-TRI מתחרים גם ב-MDC וכמה מתחרים רק ב-TRI ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
מעניין אותי למשל לדעת כמה מהמתחרים ב-TRI מתחרים גם ב-MDC וכמה מתחרים רק ב-TRI ?

דובי, אני לא יודע את המספרים אבל אם אתה חושב שרוב המתחרים ב-TRI גם מתחרים ב-MDC אתה כנראה טועה.

הייתי מנחש שזה באיזור ה-10% (אני מהמר על 20 גג 30 וזה, לפי ההודעה של גל, מתוך 250 משתתפים ב-TRI).

אולי היחס בעולים לגמר קצת מבלבל (בערך חצי עם ניסיון ב-MDC).

ה-TRI דווקא מצליח לפנות לקהל הרבה יותר רחב (אולי לא מספיק רחב כמו שמסלולים, או אנחנו כחובבי הספורט, היינו רוצים).

ניר

פורסם

הכוונה שלי היתה בדיוק הפוכה !

מה שחשבתי הוא שהרבה יותר מתחרים מגיעים ל-TRI בלבד ולא לשתי התחרויות גם יחד, כל אחד וסיבותיו הוא.

הפונטציאל האמיתי לבסיס רחב של משתתפי ספורט מוטורי נמצא כמובן ב-TRI ולא ב-MDC ולו רק מכיוון שאנשים כנראה תופסים אותו כיותר עממי ועם יותר סיכוי לניצחון בגלל השיוויון בכלי הרכב .

העניין הוא שחבורת הצמרת היא אותה חבורת צמרת , לא ?

אולי יש מקום לקטגוריית רוקי'ס ב-TRI ...? כאלו שאין להם ניסיון כלל .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הולך להיות סופ"ש גדוש ולוהט...בהצלחה לכל המתחרים :wink:

ותודה לצוות מסלולים הנפלא... ישר כוח!!!

בברכה

קובי כהן

• תוכן חדש...