Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו טייפ של קלריון שעבר "שיפוץ" שלי וכעת יש לו גם LINE-IN.

שומעים נפלא ממקור אודיו חיצוני למשל המינידיסק שלי או MP3, אך כאשר המקור אודיו (להלן מינידיסק) מחובר לחשמל הרכב (כלומר, לא משתמש בבטריה..) אז יש השראה חשמלית ושומעים המון הפרעות סטטיות מהמכשיר..

יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? אני מניח שזה קשור בהארקה, אך מכיוון שמדובר ביותר ממכשיר אחד, ואף המיני דיסק שמקור המתח שלו הוא שנאי של סוני הניזון מהמתח של המצית, אז אני מניח שהארקה שם אמורה לעבוד בסדר..

פורסם
רדיו טייפ של קלריון שעבר "שיפוץ" שלי וכעת יש לו גם LINE-IN.

..

כבר זה עונה חלקית על השאלה.

כל מה שאני יכול להמליץ זה לוודא שלרדיו דיסק הארקה נפרדת, נקייה וקרובה אליו ככל האפשר.

פורסם

שיפוץ שיפוץ, אבל כאשר חברתי את המטען קיר למינידיסק, אז אין שום הפרעות ושומעים טוב, הבעיה קוראת רק כאשר הוא מקבל חשמל מהרכב..

מישהו אחר ?

פורסם

אתה יכול לנסות להתקין לו(למיני דיסק ולא לרדיו שבאוטו) משתיק רעשים(מאיזה רדיו טייפ ישן שצריך למצוא) על קו הזנת המתח בין מקור ההזנה ברכב לבין הכניסה במכשיר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ל LINE IN שלך יש במקרה חיבור RCA?

אם כן בדרך תחבר לו משתיק כמו שקונים באוטו דיפו.

אם לא זה בעיה.

איך בדיוק יש לרדיו דיסק LINE IN פתאום? מה עשית לו? כנראה לא דאגת לארקה ואתה חווה בעיה הנקראת GROUND LOOP

פורסם

מצאתי נק' כניסה של אודיו במעגל שלו, והלחמתי אליהן שקע 3.5MM.

כמו שאמרתי, כאשר המכשיר מחובר לחשמל מהשקע, אין הפרעות, אך כאשר הוא מחובר לשקע של המצית, כן יש.

ועל כן, על איזה הארקה אתה מדבר ? ה GROUND (-) של האודיו מחובר בסדר, והשקע של המצית הוא מקורי של סוני ועל כן אני חושב שהוא תקין ומספיק איכותי..

מה עוד יש להאריק ?

האם יתכן שהמצית ניזון ממתח שמחובר גם לרדיו דיסק וזה קשור אחד לשני ?

פורסם

אולי החוטים של הרמקולים עוברים צמוד לכבל המתח של המצת, וכאשר אתה מחבר את המיני למצת הוא יוצר השראות על החוטים.

פורסם
מצאתי נק' כניסה של אודיו במעגל שלו, והלחמתי אליהן שקע 3.5MM.

כמו שאמרתי, כאשר המכשיר מחובר לחשמל מהשקע, אין הפרעות, אך כאשר הוא מחובר לשקע של המצית, כן יש.

ועל כן, על איזה הארקה אתה מדבר ? ה GROUND (-) של האודיו מחובר בסדר, והשקע של המצית הוא מקורי של סוני ועל כן אני חושב שהוא תקין ומספיק איכותי..

מה עוד יש להאריק ?

האם יתכן שהמצית ניזון ממתח שמחובר גם לרדיו דיסק וזה קשור אחד לשני ?

הכוונה היא שאולי יש הפרש פוטנציאלים בין שתי הנק' שאמורות להיות אדמה אחת . ( משמע מחוברות יחד בקצר)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

היי הבעיה אצלך זה המיני דיסק עצמו ברגע שאתה נותן לו מתח מהרכב אז הוא מתחיל את רעשי המנוע וזה לא קשור איפו החוטים שלו עוברים או אם המכשיר עבר שיפוץ או לא הבעיה במכשירים חיצונים שהם לא ממש בנוים לעבוד ברכב אפשר ליפטור בעיה זו כמו שדני רשם לך כמה תגובות מעלי ואפשרות נוספת זה לשים ממיר מתח מ12V ל220V ואז אתה בעצם כאילו החנסתה אותו לשקע בקיר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

תודה על התגובה יחיאל, רק אם תוכל להסביר או לתת שם מדויק של מה שאני צריך לחפש לקנות (אותו "מסנן")

לגבי ההפרעות/רעשים סטטיים, במקרה שלי לא מדובר ברעשי "מנוע" (שנגרמים למיטב ידיעתי מחוסר הארקה של קו האודיו), אלא רעשים סטטים של המיני דיסק/נגן אחר, כלומר של המנוע של המיני דיסק המסתובב כאשר הוא מקבל מתח, או של האיפוד "חושב" כאשר "זזים"בתפריט שלו ..

פורסם

אתה יכול לימצו את זה בכול חנות לאביזרי רכב בכללית זה חלק שבה בדרך כלל במכשירי הHU הישנים עובר בהם המתח + וה- וליפעמים גם +אחרי סויץ . את החוטים של המיני אתה חותך באמצע ואז פשוט מחבר בטור + ל+ ו- ל- בברכה יחיאל .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...