Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשרף לי טוויטר אחד של מורל MT-11.

האופציות הן:

טוויטר בודד חדש, זוג חדש, זוג MT-22.

האם יש עוד טוויטרים שהחיתוך של הקרוס של הדוטק MKII יתאים להן? (או אפילו הוספת נגד כלשהו אין לי בעיה).

ד"א אני קצת הרבה תפרן כי נגמר הכסף שאני מוכן להשקיע במערכת, יש לי דברים קצת יותר חשובים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

קודם כל עדיף זוג חדש...שיהיו תואמים בכל הפרמטרים....

אם אתה לחוץ כספית - שקול זוג טוויטרים אחרים שייהיו איכותיים ומתאימים לכיס...:wink:

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

קודם כל - עדיף שתבין למה הטוויטר הזה נשרף.

לי יש הרגשה חזקה שזה קשור למגבר "בשתי שקל" הזה שלך.

כך או כך, קודם להבין מדוע, לאחר מכן פתרון, לאחר מכן טוויטר/ים חדש/ים.

פורסם

MT-11 זה טוויטר שידוע כבר בפורום הזה היטב לשמצה בגלל המבנה החשמלי העדין שלו.

זה טוויטר שלא עומד בהספק המוצהר שלו לפי הת'רדים הרבים שהוא נשרף בהם בפורום וזה קשור לדעתי לקרוס של הדוטק שכנראה חותך אותו נמוך מידי.

אבל זה גם מצביע על בעיה בכיול המערכת שלך ואתה סביר להניח, פותח את הגיין במגבר יותר מידי ורמת העיוותים אצלך היתה קצת גדולה מידי בשביל הטוויטר הזה.

אם אתה תפרן כרגע - הייתי מציע לך לפנות למוראל ולבקש החלפה של הטוויטר - אבל גם הייתי מציע לך בחום להרגיע את הגיין במגבר.

אם אתה בכל זאת רוצה להמנע ממקרה זה להשנות - תשדרג לMT-22, טוויטר הרבה יותר טוב מהאח הקטן שלו. (את שני הטוויטרים) הם יתאימו לקרוס של הדוטק בלי בעיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
MT-11 זה טוויטר שידוע כבר בפורום הזה היטב לשמצה בגלל המבנה החשמלי העדין שלו.

ל-א נ-כ-ו-ן.

אין שום בעייה עם הטוויטר הזה. הוא נשרף לאנשים שלא יודעים לכוון אותו.

איתמר, יוצא סיירת MT11 מוגבר ע"י 75 RMS אימתניים אקטיבית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ל-א נ-כ-ו-ן.

אין שום בעייה עם הטוויטר הזה. הוא נשרף לאנשים שלא יודעים לכוון אותו.

איתמר, יוצא סיירת MT11 מוגבר ע"י 75 RMS אימתניים אקטיבית.

תסכים איתי שיש בארץ מספיק אנשים שלא יודעים לכוון את המערכת היטב, כן, גם בפורום שלנו - ו90 אחוז מהתלונות היו על הטוויטר הספציפי הזה.

זה לא צירוף מקרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תסכים איתי שיש בארץ מספיק אנשים שלא יודעים לכוון את המערכת היטב, כן, גם בפורום שלנו - ו90 אחוז מהתלונות היו על הטוויטר הספציפי הזה.

זה לא צירוף מקרים.

נו? ענית לעצמך...זה עיניין של כיוון לקוי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ברור לי שזה עניין של כיוון לקוי - אני חושב שגם אמרתי את זה בתגובה הראשונה.

אבל זה קרה יותר מידי פעמים שדווקא MT-11 סבל מכיוון לקוי במשך הזמן בפורום הזה.

אתה מוזמן להריץ חיפוש לפי MT-11 - אני מאמין שהנושא חוזר על עצמו בצורה מאוד ברורה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה שוכח שמצד השני הסט הזה מאוד נפוץ בארץ, על אחת כמה וכמה בפורום שלנו. מין הסתם שתראה בו אחוז תקלות גבוה.

אין שום בעייה עם הטוויטרים של מורל. מספיק עם הסטיגמות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לטוויטר מוליך סליל דק מדי שמתנתק במהירות בעיוות קל

ובקיצור הטוויטר סובל מחולשה בתחום הזה כך שכיוון לקוי פוגע בו מהר מאוד

התיקון הוא דיי פשוט ולא סתם מורל דורשים עליו כמה שקלים

לך לחנות שקנית ובקש תיקון שיעלה באיזור ה 50-100 שקל

אם קנית ממישהו בלי אחריות , דבר עם מורל ושלח להם את הרכיב ובקש תיקון

• תוכן חדש...