Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 443
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מאזדה 2 האם יש מישהו שיודע היכן נמצא מסנן אויר למזגן במאזדה 2? ואיך אני מפרק אותו?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

איפה נמצא פילטר מזגן בפורד פוקוס 2004

אך אני יודע שהמאוורר של הרדייטור עובד כראוי?

תודה ויום טוב

פורסם

פילטר מזגן בפוקוס 2004 נמצא מתחת לפלסטיק טורפדו-מגבים בצידו הימיני של הרכב (צד הנוסע).

מאוורר צריך לדחוף אויר למנוע, ניתן לבדוק באמצעות הצמדת דף נייר למאוור ולהבין את כיון המשיכה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

ברשותי פיאט טיפו 1.4 שנת 95 ללא מזגן. (אין פיזית) רציתי לדעת אם יש פילטר אוויר שמטרתו לסנן את האוויר שנכנס לתא הנוסעים דרך פתחי איוורור (חימום בחורף או סתם רוח). אני מרגיש כאילו נכנס אוויר מזוהם ורציתי לדעת אם קיים פילטר שצריך להחליף. תודה על העזרה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא בטוח אם זה רלוונטי לשרשור הזה אבל:

כידוע בסופר לנסר המזגן הותקן בארץ ואין בו פילטר, השאלה שלי היא - האם יש אפשרות להרכיב פילטר למזגן? ואם מישהו התנסה בזה?

תודה מראש.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• חודש מאוחר יותר...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין במאזדה 121 פילטר מזגן, זה רכב יחסית ישן.

פילטרים למערכת מיזוג במכוניות עממיות התחילו להופיע בערך מאמצע-סוף שנות ה 90 ויש גם מכוניות מתחילת שנות ה 2000 ללא פילטר מזגן.

• תוכן חדש...