Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק קופה 97 - כדאיות הרכישה

umardekar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי ושבת שלום.

אחרי שבראש ובראשונה ביצעתי חיפוש מעמיק בפורום על רכב מסוג זה ומצאתי בעיקר מידע על הדגמים הקודמים (שנתונים 92-95) ובנוסף לא מצאתי מידע שיכול להאיר את פניי ,אני פונה בבקשת עזרה וייעוץ לגבי רכישה הונדה סיויק קופה 97.

הלכתי לראות היום הונדה סיויק 97 קופה, הרכב עבר 159K ק"מ, יד 4 (03 ברישיון) , מבחינה פחחות האוטו נראה נקי ושמור וככה גם מבפנים לא התעמקתי במנוע כי אינני בקיא בנושא כל כך כך שאם הייתי מסתכל על המנוע בעצם זה היה להראות כאילו אני מבין משהו. הוא טוען להחלפת כנף קדמית שמאלית בלבד וזהו. לגבי הטיפולים טיפול אחרון היה ב145K ק"מ. הוא מוכן להתחייב על הכל בבדיקה וקבעתי להיפגש עימו ביום שני הקרוב. כמה שאלות לפניי כן :

1. כידוע רכב זה הוא בעיקר רכב של צעירים , ורכב שננהג בגסות בעיקר , על מה יש להתסכל כדי לראות אם המנוע באמת גמור ולא כדאי להתקרב

2. מחלות ידועות של הרכב ? איפה כדאי להתסכל בראש ובראשונה , ממה כדאי להיזהר ומה כסתח ?

3. במידה והרכב ייקנה , עלות משוערת של טיפול יישור קו כוללת.

תודה ושבוע טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשובות בכחול:

1. כידוע רכב זה הוא בעיקר רכב של צעירים , ורכב שננהג בגסות בעיקר , על מה יש להתסכל כדי לראות אם המנוע באמת גמור ולא כדאי להתקרב בדוק הסטוריית טיפולים של הרכב. בכל מקרה אין בדיקה "ויזואלית" יכולה להעיד על מצבו, או לערוב על שקט קדימה. אם אינך בטוח - בדוק את הרכב במוסך / מכון בדיקה.

2. מחלות ידועות של הרכב ? איפה כדאי להתסכל בראש ובראשונה , ממה כדאי להיזהר ומה כסתח ?

3. במידה והרכב ייקנה , עלות משוערת של טיפול יישור קו כוללת. תלוי מה מצב הרכב ולאיזה מצב אתה רוצה להביא אותו.

בדוק הסטוריית טיפולים, ותדע יותר.

תודה ושבוע טוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היסטוריית טיפולים כבר לא נראה שיש , כי לפי הבעלים הוא לא מטפל במוסך מורשה, אז בעצם רק במכון בדיקה אפשר לעלות על בעיות אפשריות שעתידות לבוא ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעלות על בעיות אפשריות שעתידות לבוא ?

רק נביא יידע להגיד מה יתקלקל בעתיד.

אבל מכונאי טוב יידע להגיד אם הרכב מתוחזק ותקין, או מוזנח.

כמה זמן הרכב אצל המוכר ? אין הסטוריית טיפולים מבעלים קודמים ?

מתי בוצע טיפול אחרון ? מה מצב הבלמים ? (יכול להעיד על הזנחה) ? מה מצב הצמיגים ? מתי בוצע טיימינג ?

ברכב שאין לו הסטוריית טיפולים, (ואתה משום מה עדיין מענויין בו) מומלץ מאוד לגשת לבדיקה ייסודית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...