Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי קירור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני יכול להשתמש במים רגילים במקום נוזל קירור?

כמה מוסכניקים אמרו לי שיש חומצה במים ירוקים אז לא כדאי לי כי יש לי רכב ישן ומים אילו יכולים לגרום להמון בעיות.8)8)8)

פורסם

מה שהמוסכניקים אמרו לך בקשר ל"בעיות" עם נוזל קירור יעודי, נכון רק באם מערכת הקירור של המנוע כבר חלודה לגמרי. ואז לא כדאי לקחת סיכונים שנוזל הקירור "יעזור" לחלקיקי החלודה לצאת ממקומם ואולי ליצור פתחים שיגרמו לנזילות.

אבל אם מערכת הקירור נטולת חלודה, או שאין בה הרבה חלודה. אף פעם לא מומלץ להשתמש במי ברז שרק יזיקו ויגרמו לעוד חלודה ולנזק למערכת הקירור והמנוע- ואז מומלץ להשתמש בנוזל קירור יעודי שימנע עד כמה שאפשר את הבעיות הנ"ל.

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם
האם אני יכול להשתמש במים רגילים במקום נוזל קירור?

כמה מוסכניקים אמרו לי שיש חומצה במים ירוקים אז לא כדאי לי כי יש לי רכב ישן ומים אילו יכולים לגרום להמון בעיות.8)8)8)

מי המוסכניקים הגאונים שאמרו לך את השטויות הללו?

אודה לך אם תפרסם את שמם על מנת שבאי הפורום יוכלו להימנע מלהיתקל בהם.

עכשיו, כדי לקבל תשובה רצינית, עליך לספק פרטים רציניים. נתחיל מדגם הרכב, שנת היצור, סוג המנוע ומצבו הכללי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...