Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קל מדי, אה?

לגמרי. תנסה קצת לבחוש בהילוכים ותגלה עולם חדש של קושי 8).

בוא נגיד ככה, ביום שהיה ממש לא קל לשפר זמנים (אצל רוב האנשים התוצאות הסתובבו סביב התוצאה המקורית עד שיפור של שניה בערך) ואצלי היה עמוס בפסילות, המקצה הראשון של היום (זה שהלכתי רק על ראשון) היה הכי קל, זורם ונקי מפסילות ועשיתי בדיוק את התוצאה שעשיתי בגמר (וזה להזכירך בצורה מטומטמת שלא כללה מעבר לשני אפילו בישורת הארוכה בירידה).

אתה יודע מה, יש לי התחושה שגל קצת התעצבן מכל הדיבורים שלנו על ההילוכים, והוא מתכנן לנו מסלול שבו גם אני אאלץ להעביר לשני כדי לעשות זמנים טובים באמת :wink:

נו, אם זה מה שצריך בשביל לקבל מסלול מהיר יותר של הילוך שני אז סבבה :-).

ניר

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בצער רב וביגון קודר אני נאלץ לומר שלא אוכל להשתתף בתחרות הקרובה - תחת האיום של גט או טיול משפחתי, (ובזו שאחריה אני לא בארץ..), אז יש לי רק עוד את מספר 5 כדי לצבור כמה נקודות לא משמעותיות... חבל.

פורסם

אני אצטט את תגובתי מהשרשור השני:

אני באמת מצטער לשמוע :-(.

ברור שזה מוריד קצת תחרות ולחץ אבל אני אוהב להתמודד מול האיומים שלי (ואין ספק שאתה אחד משמעותי) face to face ולקחת (או ליפול) fair and square.

אתה אולי חוסך לנו מתחרה חזק אחד אבל באיזה שהוא מקום דווקא צריך כמה שיותר מתחרים חזקים אחרת לא יהיה מי שידחוק את רוני וקובי שכבר צברו ניקוד משמעותי :twisted:.

טוב, לפחות יש לך את טורקיה ועכשיו תוכל לרכז את כל רגשות הנקמה למקום המתאים.

שיהיה בהצלחה באירוע הבא.

ניר

פורסם

sugardadiyo כתב:

איזה ניחוס היסטרי....

לא יאומן, כל פעם שיש תחרות ממשמשת ובאה, האוטו מתחיל להתפרק...

פעמיים יומיים לפני MDC הלכו תושבות מנוע, לפני MDC קודם, כבל בלם נשחק והתחורר באימון בשבוע לפני,

והפעם הלכתי לשים משהו קטן באוטו אצל אלי וכשהעלינו את האוטו ראינו נזילה חמימה ונעימה של שמן!

אחרי שטיפה קלה והסתכלות סבלנית גילינו שמחזיר השמן לפולי הלך... כמובן שבארץ אין כאלה לאוטו שלי ואני צריך להתפלל שיגיע מחו"ל תוך שבוע.... אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההה!!!!!!!!!!!!!!!!

וקניתי צמיגים חדשים..... :cry: אוף אוף אוף!!!!

טוב נו, הכל לטובה, בינתיים גילינו את התקלות לפני שקרה לי משהו רע :cool:

שיהיה כיף באימון ואני מקווה להצטרף בריא ושלם לאירוע עצמו :smile:

עירא

sronis כתב:

יודעים מה? אני אעשה אתכם עסק: אם קובי לא מגיע לגמר, אני מוכן להגיע חמישי אפילו, או לפסול מצדי. רק שתרגישו טוב :grin:

רוני

עירא קובי ורוני..... בקצב הזה עוד יהיה גם לי גביע :twisted:

בצער רב וביגון קודר אני נאלץ לומר שלא אוכל להשתתף בתחרות הקרובה - תחת האיום של גט או טיול משפחתי, (ובזו שאחריה אני לא בארץ..), אז יש לי רק עוד את מספר 5 כדי לצבור כמה נקודות לא משמעותיות... חבל.

1234..... 8)

פורסם

אמרתי לך ניר.

אין טעם שמישהו ידחוק את רוני וקובי אם אתה תהיה מתחתיהם. תעשה בעצמך את העבודה ותנצח כבר...

ואריק, לפני הגביע צריך לעלות לגמר.

ההימור שלי לגמר במצב הנוכחי:

2*קליאו ספורט

2* מיאטה NC

1*205/איביזה

ובקיצור, יהיה מעניין...

פורסם

אז זהו, שלא מספיק אם אני אעשה את העבודה שלי, אני צריך גם קצת עזרה שמתחרים חזקים ידחקו את רוני וקובי קצת (אני מקווה שהם לא התרגלו מדי למיקום על הפודיום) כדי שזה יספיק (כן, אני מודע לזה שאותה תחרות גם תקשה עליי לעשות את אותה עבודה).

ניר

פורסם

טוב, אני מפסיק בזאת עם המלחמות הפסיכולוגיות שלי. אני מבחינתי במנוחה הארוע.

ההימורים שלי הם על דן ותום שהולכים לעשות קאמבק לגמר. ובתקווה לראות עוד פנים חדשות.

די עם בירבורים :!:

פורסם

ניב , אני אשמח רק לשפר את עמדתי ממקום 8 למקום 7. ואם עירא ועומר אינם , קובי יטעה במסלול ,רוני מוותר מראש, שרון יהרוג עוד כמה קונוסים בדרך .... אז כל השאר "זה רק ספורט" :lol:

8)

בבקשה תבינו שאני just joking , אני מקוה שכולם יגיעו ויתנו את ה 100% שלהם ....זה הרבה יותר מהנה.

פורסם
ניב , אני אשמח רק לשפר את עמדתי ממקום 8 למקום 7. ואם עירא ועומר אינם , קובי יטעה במסלול ,רוני מוותר מראש, שרון יהרוג עוד כמה קונוסים בדרך .... אז כל השאר "זה רק ספורט" :lol:

8)

בבקשה תבינו שאני just joking , אני מקוה שכולם יגיעו ויתנו את ה 100% שלהם ....זה הרבה יותר מהנה.

התעוררת מצחיק היום! :lol:

אני דווקא שם כסף על הבאבא בגמר.

LET THE MATCH BEGIN

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
גל ורוני

אני דווקא מאד חושב שבחירת ההילוך - ראשון או שני די תלויה ברכב וביחסי העברה בגיר - קצר יותר או ארוך.

לא כל מכונית שמשתתפת מסוגלת למשוך את הטורים כך שיהיה אפשרי להישאר על ראשון לאורך כל המקצה.

דובי

נכון לגמרי,

אני נוהג עם יחסי העברה קצרים בגיר של 1.3 במנוע 16V (ראלי שחורה) ועשיתי את המסלול כולו בהילוך שני, בלי יותר מידי דרמות ותת היגוי כתוצאה מסבסוב מיותר של הגלגלים קדימה.

אני שם (עם העדשה החדשה :-P).

רק אני שמתי לב שמזניחים את הקטגורייה הראשונה בתמונות?!:cry:

כמה צריך לשלם בשביל שכמה צלמים יהיו נוכחים ב9 בבוקר במסלולים?...

הפעם אני ישתתף עם ה106 של אורן, נקווה שעם חילוף צבע הרכב נגיע לתוצאה טובה יותר:lol:

עומר, הסר דאגה מליבך אני פיספסתי את התחרות הראשונה, אז אליפות אני לא יקח אבל אני יסתפק בכמה גביעים לקשט את הארון בגדים:wink:

Power Is Nothing Without Control

פורסם

תשלם לי דלק מרחובות לראש העין ואני וRS נהיה שם ב9 ,:p אחרת - אל תצפה לנו לפני 10-10:30.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק אני שמתי לב שמזניחים את הקטגורייה הראשונה בתמונות?!:cry:

כמה צריך לשלם בשביל שכמה צלמים יהיו נוכחים ב9 בבוקר במסלולים?...

מה לעשות שיש אנשים שגם עובדים בכדי שאתה תוכל להנות מתמונות אחרי זה

או במילים אחרות צלם שיחליף אותי בשישי בלילה:|

ואני כנראה אהיה עם ציוד תחליפי כי יש קצת בעיות אז בכלל לא ידוע...

אבל RS ועוד כמה חבר'ה יצלמו:wink:

Boris.K

פורסם
עומר, הסר דאגה מליבך אני פיספסתי את התחרות הראשונה, אז אליפות אני לא יקח אבל אני יסתפק בכמה גביעים לקשט את הארון בגדים:wink:

אני חייב לציין ששיחקת אותה באירוע האחרון!

המתח והלחץ זה כל הכייף.

אני חושב שדאגה תהיה לחבר'ה מעליי (קט' פתוחה) אם מישל יקבל את ה106 של ניר הוד נעולה בסליקס :twisted:.

אה ועידן - גם אני רוצה 16V :cry:.

Not the sound of silence -ABARTH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...