Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לגיא ולג'ון על מפגן נהיגה מדהים וכמובן לערן שגם ביום רע לא עוזב את הפודיום! :mm_yeah:

כבוד כמובן גם לאיתן אשרי, שאני מקוה שנמשיך לראות נאבק על מקום בגמר (ועולה!) ולאמיר שאורב באופן קבוע למקום בפודיום :-)

פעם נוספת תודה רבה לשאר המשתתפים וכמובן למסלולים שבלעדיהם לא היתה ליגה.

גם אני אהבתי את המסלול יותר מאת הקודמים ומצטרף ל"הזמנה" של מסלולים דומים באירועים הבאים!:arrow:

גל - לתשומת לבך וטיפולך!! :wink:

גל - אכן נבאת תהפוכות שהגיעו ובגדול!

יש מצב שאתה מנבא לי עליה לגמר באירוע הבא?

פודיום אני מוכן לשמור לאירוע האחרון...

ניר - ראיתי אותך נוהג מספיק פעמים ומוציא מהקליאו (1.4 כמובן...) דברים שברנו לא חשבו שניתן להוציא, אז אל תתבאס יותר מדי - לכולם יש תקופות טובות יותר וטובות פחות.

העונה הזו אני הראשון להעיד... :?

(נראה לי שגל עד עכשיו כועס על הנהיגה ה"מדהימה" שלי העונה :oops:)

שי

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אייך אני יכול להודות לעידן!!!

תודה רבה על הסירטון...פשוט מדהים. שוב תודה.

SK

אהבתי את הנהיגה החלקה שלך ב205, שווה סירטון לא?!:twisted:

איכזבתי ובגדול, מקום 7 ממורמר.

הסבר לתופעה.., צמיגים שחוקים ללא חברה. כן זה תירוץ, למרות שהייתי מודע לזה לפני התחרות אבל לא הערכתי את זה עד כדי כך, אבל עכשיו אני יודע למה לדאוג להבא...

(תמונות וסירטונים מדהימים מהבניין הגבוה שסמוך למסלול יתפרסמו בקרוב בScale!!!)

כמובן תודה רבה לאורן "הסוס" 16V, על ה106 המדהימה לתחרות...

6919971.jpg

Power Is Nothing Without Control

פורסם

ערב טוב

קראתי התגובות , ורציתי להודות על הברכות והפירגון לכולם !

אני חייב להודות שלפעמים הכל מסתדר ללא תכנון מראש ופשוט זה מגיע ללא ציפיות יתר !

ידעתי שלא אוכל להגיע מוקדם ל-1600 ,וידעתי שעומר לא יגיע, והוא שדרבן אותי להשתתף בפתוחה והעיניין קסם לי

כי עד כה ב-1600 לא הצלחתי ואין לי מה להפסיד, אז יאללה לפתוחה !

זה התחיל לא טוב, הרגשתי שהמצמד הולך לבגוד בי ובמקצה הראשון הזמן שלי היה שמיני בדירוג !

הרגשתי שזהו שוב זה לא זה ,נאחס ! בשיחה עם עידו מ"ספוילד" הובהר לי שכדאי לי להשאר בשני אולי כך המצמד יחזיק

מעמד , נו אין מה להפסיד ננסה !

הרגשתי שהרכב זורם בקצב אחיד ובלי להשתולל הייתי מרוכז בנהיגה נטו ומנותק מהכל (כמו באוטומטי) אפילו בעצירה

שכחתי ללחוץ על דוושת המצמד והמנוע כבה - התוצאה מקום שני ועלייה לגמר !!

ההמשך כבר ידוע - זהו ,לפעמים אתה בא בלי יומרות וזה הולך -

ניר מי פז -אני בהחלט מבין מה עבר עליך , זה קורה לכל אחד , אהבתי את הכינות בניתוח "החוויה" שעברה עליך! כל הכבוד על

הרוח הספורטיבית, ותראה שבקרוב הכל מתהפך , וכשתגיע רגוע ובלי ציפיות ותראה לכולם מה אתה שווה !! זכור !!!

לגבי מורן - אותי הוא כלל לא הפתיע , הבחור כבר מזמן לא הפתעה ,הוא תמיד הוכיח שהכשרון טמון בו עמוק בישבן , זמנים

מדהימים עם רכב פשוט ולא ספורטיבי !

גל - כל הכבוד על הניתוח הנכון לגבי מה צריך ואיך לנהוג בתוואי הנתון ! אמרתי לך - תמיד לומדים ובכל גיל !

צוות מסלולים- יישר כח וברכות על תקתוק האירוע - נהנתי !!! (גם כשלא ניצחתי)

תודה מיוחדת לאופיר מ"TYRE-CLUB" שממשיך לתמוך ללא סייג- שמת לב שאפילו לא היו לי מדבקות , פשוט לא חשבתי שאוכל

להגיע !

ואחרון חביב- עומר נ.ה. אתה פשוט על הכיפאק, ולא צריך לאמר יותר מזה !!!!!!

מישל

פורסם
ניר - ראיתי אותך נוהג מספיק פעמים ומוציא מהקליאו (1.4 כמובן...) דברים שברנו לא חשבו שניתן להוציא, אז אל תתבאס יותר מדי - לכולם יש תקופות טובות יותר וטובות פחות.

העונה הזו אני הראשון להעיד... :?

(נראה לי שגל עד עכשיו כועס על הנהיגה ה"מדהימה" שלי העונה :oops:)

:oops: וואו, תודה על הפרגון (אפילו שהוא כנראה קצת מוגזם, העיקר גרמת לי לחייך ולהסמיק בו זמנית :-)).

ואם אני לא טועה אז גם עונה קודמת לקח לך כמה אירועים עד שנכנסת לקצב אז יאללה, מהאירוע הבא :wink:.

ניר מי פז -אני בהחלט מבין מה עבר עליך , זה קורה לכל אחד , אהבתי את הכינות בניתוח "החוויה" שעברה עליך! כל הכבוד על הרוח הספורטיבית, ותראה שבקרוב הכל מתהפך , וכשתגיע רגוע ובלי ציפיות ותראה לכולם מה אתה שווה !! זכור !!!

על מה אתה מדבר ? אתה חושב שאני הולך להגיע יותר רגוע בפעם הבאה ? מפעם לפעם אני צובר יותר אגרסיות ורצון לנקום :lol:.

אולי באמת צריך לשנות קצת גישה.

בכל מקרה, המון תודה על הפרגון.

תן לנו איזו מילת הרגעה, אירוע הבא אתה חוזר ל-1600, נכון ? :wink:

ניר

פורסם
הגיע הזמן שמסלולים יתחילו לסמן עם איזה סרט את המסלול. שיהיה ברור לא יהיה מקום להססנות מצד המתחרים.

אבחי

אולי כדאי שתריץ חיפוש זריז ב WWW ותלמד שבג'ימקאנה או autoX זה חלק מהאתגר.

תמונות מדהימות birdseye view !! אני כבר צופה ב #4 ימכרו שם מושבים :lol:

פורסם
הגיע הזמן שמסלולים יתחילו לסמן עם איזה סרט את המסלול. שיהיה ברור לא יהיה מקום להססנות מצד המתחרים.

אבחי

אם מישהו יפגע בסס"ל זה יזיז את הקונוסים והכל יסתבך..

וכמו שנאמר מעלי - זה חלק מהעיניין.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אם תנסה להשתתף פעם תראה שזה לא כזה מבלבל כמו שזה נראה מלמעלה... או שזה רק אני :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אישית, זה נורא מבלבל אותי. מאמין שיש אנשים נוספים שזה גם מבלבל אותם.

מבלבל אותך בתור צופה ?

תשתתף, תתבלבל ואז נדבר :wink:.

ניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...