Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת ללא ספק הייתה הג'ימקאנה הכי גרועה שלי ever (ויש מאחורי ברוך השם עשרות).

זה לא (רק) הקטע שלא עליתי לגמר, זה עוד מילא, מבאס אבל כבר קרה בעבר (הרחוק :-)). העניין שפשוט לא הייתי שם בגרוש, לא התחברתי בשום צורה למסלול (שאני בטוח שהיה אחלה, היה בינינו פשוט נתק היום :-() ולא מצאתי את הזרימה (אין מה לדבר בכלל על קווים כי לא היו לי כאלה).

כדי להמחיש עד כמה לא הסתדרתי היום: אין לי שום יכולת לשרטט את המסלול !! לא בקווים כלליים אלא ספציפית את כל הקטע של הסלאלום באמצע, פשוט הגבתי אליו בזמן אמת בלי שום תכנון וקריאה מוקדמת כשכל שער מצליח להפתיע אותי מחדש.

עקרונית אם נקח את הזמן שלי בלי פסילות אז עוד הייתי יכול להשתחל לגמר אבל אין לי שום ספק שלא הייתי ראוי בשום צורה לעלות.

אני חושב שזה הרבה יותר מבאס מאשר סתם לפספס את הגמר בכמה מאיות בגלל טעות פשוטה (מה שקרה בפעם הקודמת שהחמצתי גמר). פשוט לא הייתי בליגה של הרציניים היום :cry:.

אז זה המקום להוריד את הכובע בפני כל התותחים:

לניב שלא דומה לניב (הלא יציב) של העונה הקודמת ומאכלס בקביעות את הגמר (הישג מרשים בהחלט) ואפילו הצליח לשבור את הנאחס ולעלות למקום הרביעי. אני מהמר על פודיום באחד מהאירועים הבאים.

שרון הכלי שנדחק ע"י ניב למקום החמישי, אין מה לעשות, מישהו היה צריך לוותר על המקום שלו בשביל ניב, הוא חיכה בשקט מספיק פעמים במקום החמישי :wink:.

קובי ורוני שמוכיחים שהם ראויים לשני המקומות הראשונים שדי הובטחו להם היום. נהיגה נקיה, מדוייקת והכי חשוב עקבית. אני מוריד את הכובע בפניכם.

אל תתבאסו יותר מדי שחטפו לכם את המקום הראשון היום, אין הרבה מה לעשות מול חיבור מדוייק של מישל ו-106 עם סליקס :twisted:. אפשר רק לקוות לפסילות וזה לא קרה הפעם (נכון ? רגע, מישהו מוכן להריץ את זה שוב בשבילי בוידאו רק בשביל לוודא ? :wink:).

מישל - כל הכבוד, הגיע הזמן שתראה לנו איך עושים את זה. עכשיו השאלה איך עומר יגיב לעניין...

לגלברט וחבריו מה-1600 שעושים לקטגוריה שלנו בושות.

ומעל כל אלה, למורן גוט שעושה לנו בית-ספר עם מזדה פאקינג ליסינג !!! פשוט אין מה להוסיף על הביצועים שלו :!:

נ.ב הקטע עם האהל של השיפוט, שכמעט עף על האוטו שלי... מפחיד :!:

בבוקר עוד דיברתי עם מישהו (לא זוכר מי זה היה) על כמה האוהל הזה נראה מסוכן כשהוא עומד על מקלות מסכנים חסרי כל בסיס (צלב). כל העסק התפרק בדיוק כשהייתי צריך להיות מוזנק וחיכיתי על קו הזינוק במשך 10 דקות.

אולי זה צריך להיות התירוץ שלי לכל היום המחורבן הזה ? כן זהו, האוהל הזה הוציא אותי לגמרי מאיפוס :evil:.

בקיצור, אני אלך לשקוע לי בבאסה. נראה לי שאחרי היום אני צריך לתלות את המפתחות (מישהו רוצה קליאו 1.4 אבל נוסעת חזק ?).

מילה אחרונה לכל המתחרים: כיף גדול להשתתף עם חבורה איכותית של אנשים שלמרות התחרות הקשה (גם בין המובילים שמתחרים ראש בראש) שמחים לתת טיפים ולהחליף דעות והצעות תוך כדי המקצים.

ניר

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן אירוע מתוקתק ברמה גבוהה של צוות מסלולים

כל הכבוד למנצחים בקטגוריות השונות

תודה לספונסרים של הליגה.... סיאט,פיט סטופ,טייר קלב ועוד...

תודה אישית ומיוחדת לספונסרים שלי סדנת ספויילד המדהימים וחברת סיאט הנפלאים

נ.ב.

הדבר היחיד שאיכזב אותי היום זה אני עצמי,

ניב באמת שחקת אותה היום אחלה נהיגה אני מקדיש לך את הגביע... אבל לא את הנקודות :wink:,שרון וניר מה יהיה עם הפסילות?

מישל ורוני כל הכבוד!!!

בברכה

קובי כהן

פורסם

גיא וג'ון - חבל"ז !

נהיגה מדהימה בדיוק ב MONEY TIME, כל הכבוד לשניכם !

אבל אל תתרגלו לאויר שם למעלה - הוא דליל ....

I'll be back, or at least ill try smiley2.gif

ולשאר המתחרים - גם לכם מגיע RESPECT !

איתן - מזל טוב על העליה הראשונה לגמר, ואמיר - אלייך בגמר אנחנו כבר רגילים ! smiley1.gif

וכמובן תודה ענקית למרכז הצמיג הרצליה!

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

נ.ב.

הדבר היחיד שאיכזב אותי היום זה אני עצמי,

ניב באמת שחקת אותה היום אחלה נהיגה אני מקדיש לך את הגביע... אבל לא את הנקודות :wink:,שרון וניר מה יהיה עם הפסילות?

מישל ורוני כל הכבוד!!!

בברכה

קובי כהן

אין דבר שאמור לאכזב אותך, נהגת פנטסטי על רכב שלדעתי פחות התאים למסלול הזה.

אני מקווה לגנוב עוד גביע עד סוף העונה, בכל מקרה כבוד גדול הוא לי להשתחל בפעם השלישית ברציפות לגמר איתך ועם רוני (שלושת המתמידים עד עכשיו)

האמת יש קצת תקופת מנוחה שזה טוב לאחר רצף הארועים האחרון.

ממתין כבר בקוצר רוח למספר 4. בתקווה לעוד מסלול מאתגר ומעניין.

נ.ב כמו שרואים, בגימקנות טכניות ומעניינות כאלו הנהג משפיע ברמות קיצוניות, ושוב הדוגמא של מורן. מאחור רק למישל על 106 על סליקס, וזאת עם מזדה 3 אוטומטית.

חבל שאתה עוזב לחו"ל, היה מעניין לראות את הביצועים והיכולות בהמשך העונה.

אני מתנצל בפני שאר המשתתפים על הצמיגים שהעברתי למורן, קיבלתי כמה קללות טובות שעברתי ליד משתתפי העד 1600 ;-)

פורסם

ערן - תודה על הפירגון. אין לי ספק שהמקום השלישי שהשגת היום הוא "מעידה חד פעמית" וכי תחזור בגדול בסיבוב הבא :twisted:.

היה ארוע מצויין ומסלול מאתגר - בלי ישורות ועם רצף של עקומות שחייב תכנון וביצוע מדוייקים.

נהניתי מאד לראות את המקצה של הפתוחות בו התפתח מעבק איתנים בין רוני שטרן המדוייק והעיקבי, קובי כהן האמביציוזי, מישל גדג' המנוסה והבילתי נילאה וניב סדובסקי הכוכב העולה.

רבה היתה שמחתי כשמישל הוותיק הוכיח לבסוף, לכל הצעירים הכישרוניים, שנסיון (וגם מכונית קלה עם צמיגי סליקס :lol:) חשוב לא פחות מכישרון (שגם אותו יש לו).

בקטגוריה שלנו (המיפלצות) הוכיח מועדון STI , עם 9 נציגים ו - FULL HOUSE בגמר, כי הוא יודע "לייצר" את הנהגים הטובים ביותר בקטגוריה זו.

למרות ההנחיה לחסוך את התודות, אני מוצא לנכון להודות למסלולים על עוד ביצוע מושלם תוך יכולת לחדש ולהפתיע עם מסלול מאתגר ומהנה.

ברכות לכל הזוכים וכל המשתתפים בכל הקטגוריות.

גיא אמודי

פורסם

נו, אז דווקא היום לא יכולתי להיות. ברור. עד שהאוטו שלי תקין..

וגם פעם הבאה לא אהייה... (מבלה מחוץ למולדת).

אז ברכות לזוכים, ובמיוחד למישל !!

פורסם
הולך להיות חם ומגניב...

יש לי תחושה של הפתעות בשלושת הגמרים אבל נחייה וניראה

דר"א - אני מזכיר שההרשמה היא לא אוטומטית למי שהשתתף במחזור הקודם אלא אם קניתם עונה מראש.

אז יאללה להירשם יש עוד מקום, כרגע רשומים :

עד 1600 - 21 משתתפים

פתוחה - 17 משתתפים

טורבו - 12 משתתפים

מי שמעוניין אני גם קורא בקלפים...מכופף כפיות וג'נטים ...:lol:

פורסם

גל, כזה מסלול אנחנו רוצים תמיד :!:מסלול שבו מזדה 3 עם נהג מצטיין יכולה לנצח את כולם. מסלול מהיר שהוא מאוד, אבל מאוד טכני וטריקי.

היה נהדר :!:

פורסם

יאללה ח'ברה מרוב טפיחות עצמיות על השכם כבר צמחה לכם גיבנת...:wink:

אהבתי את התגובה של ניר, אכן לא היית שם אתמול, אבל אל תדאג, כולנו יודעים שאתה יודע ליסוע הרבה יותר טוב.:mm_yeah:

גם אני עשיתי את השטויות שלי ושלמתי עליהן ביוקר.

C'est la Vie.

נתראה בארוע הבא או אפילו קצת לפני כן.

פורסם

בהחלט היה אירוע כיף.

המסלול היה פשוט מהנה ומאתגר.

פחות מ 3 עשיריות הפרידו ביני לבין הגמר ב 1600.

מעניין מה היה אם לא הייתי מאבד את הזנב במדידה השניה...

תודה למסלולים על ההשקעה, תודה למשתתפים, ותודה לספונסור שלי "מוסך פרומוטורס רעננה" שסידר לי את הגיר ואיפשר לי ליסוע בהילוך שני בלי שיקפוץ. :-)

נתראה באירוע הבא, בתקווה.

יואל

יואל

פורסם

אני לא יכול לקרוא את זה.. כל הזכויות שמורות לפייביש:shock:, חלוץ תוצאות הMDC!

לעניינינו - הפעם לא הייתי, אבל אכן נראה שיש מהפך קטן :) - ומגוון גדול יותר של מכוניות.

מורן! כל הכבוד - כשישבתי לידך בMDC2, לא חשבתי שאני אשב עם האלוף הבא :D (בכל זאת קטגוריית 106)!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הגיע הזמן לפנק את שרון קוזומה:twisted:

כבוד לעידן אברג'יל על הצילום.

זווית מדהימה מבניין סמוך,עם צל ובריזה מדהימה ומקומות ישיבה:-D

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

כבוד לכל המתחרים.

כבוד לכל הצלמים.

במיוחד לבוריס התותח, שלא נח לרגע, וצילם תמונות מדהימות.

בוריס - אתה פשוט רמה אחת מעל כולם - ורואים את זה ! 8)

ניר, פעם הבאה תפצה על זה ותיתן להם בזמנים... כל כך חזק שזה יכאב. :twisted:

אההה, היו גם כמה מיאטות עם בעיות בגיר, אבל ניחא.

רק אחת. :wink:

והיא הייתה NC.

NC זה לא באמת מיאטה :D

(ניב, הכל בקלות).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הגיע הזמן לפנק את שרון קוזומה:twisted:

כבוד לעידן אברג'יל על הצילום.

זווית מדהימה מבניין סמוך,עם צל ובריזה מדהימה ומקומות ישיבה:-D

זווית מדהימה!!! תגיד לי בבקשהההה שיש לך גם מקצה שלי מצולם בקשה בקשה בקשה :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...