Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניתן לצפות באימון?

ואם כן באיזה שעה הוא מתקיים?

שיהיה בהצלחה לכולם.

ל'

מחר יש אימונים מסביבות 9 בבוקר עד הערב. וברורררר שמותר לבוא לראות :-D

האימונים הם ללא חלוקה לקטגוריות - אני עם ה Z שם מ 15:30 עד 18:30

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התחרות תתקיים ב-9 ביוני שזה שבת בעוד 10 ימים ולפני כן יהיה כמובן האימון המסורתי, בשבת ה-2 ביוני.

בתגובה הראשונה דובי פרסם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יודעים מה? אני אעשה אתכם עסק: אם קובי לא מגיע לגמר, אני מוכן להגיע חמישי אפילו, או לפסול מצדי. רק שתרגישו טוב :-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא , חס וחלילה, ככל שהתחרות קשה ככה זה יותר מעניין!

בשבילי MDC 2006 היה הכי מעניין בעולם ורק פעם אחת הייתי 1ST שם...

פשוט MDC1 07 היה מאוד משעמם ואת זה כבר פתחנו בתר'ד אחר שהיה בעבר הלא רחוק... )מהירות של הילוך 1 זה לא טכני!! שבירות הגה מצד לצד במהירות נמוכה אשר אין לה משמעות של העברות משקל ובלימה נכונה זה לא טכני!

בקיצור U GOT MY POINT , אני סומך עליכם שתתנו לנו משהו מעניין :wink:.

התגובה שלי אחרי האירוע תלויה במקומי בפודיום אז נדסקס אחר כך :wink:.

תגיד, ל- TSI יש מומנט לא רע (וזה כמובן ב- understatement) + השאלה של הילוך 1-2 קצת פחות רלבנטית, לא? :twisted:

(או שהיא צפויה לסיים על הגב כמו אותה 106 שלא צוידה בסטראט עליון מתאים?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יודעים מה? אני אעשה אתכם עסק: אם קובי לא מגיע לגמר, אני מוכן להגיע חמישי אפילו, או לפסול מצדי. רק שתרגישו טוב :-D

רוני

עשינו עיסקה.

אני אעשה במיטב יכולתי להוציא את קובי.

בתקווה שנצליח במשימה, אתה פסול מראש :!:

קדימה עכשיו נראה אותך הולך עם זה :-)

פורסם
איזה ניחוס היסטרי....

לא יאומן, כל פעם שיש תחרות ממשמשת ובאה, האוטו מתחיל להתפרק...

פעמיים יומיים לפני MDC הלכו תושבות מנוע, לפני MDC קודם, כבל בלם נשחק והתחורר באימון בשבוע לפני,

והפעם הלכתי לשים משהו קטן באוטו אצל אלי וכשהעלינו את האוטו ראינו נזילה חמימה ונעימה של שמן!

אחרי שטיפה קלה והסתכלות סבלנית גילינו שמחזיר השמן לפולי הלך... כמובן שבארץ אין כאלה לאוטו שלי ואני צריך להתפלל שיגיע מחו"ל תוך שבוע.... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

וקניתי צמיגים חדשים..... :cry: אוף אוף אוף!!!!

טוב נו, הכל לטובה, בינתיים גילינו את התקלות לפני שקרה לי משהו רע 8)

שיהיה כיף באימון ואני מקווה להצטרף בריא ושלם לאירוע עצמו :)

עירא

רוני

עירא קובי ורוני..... בקצב הזה עוד יהיה גם לי גביע :twisted:

פורסם

לפני זה צריך לעלות לגמר.

וכיוון שרוני לא מוותר על העליה לגמר, התחרות תהיה קשה להפליא. נראה לי הפעם אני מוותר על מקומי בגמר, למען הורדת הלחץ ;-)

נו, איך הלך האימון היום? היו איתך עוד חברים מהקטגוריה שלנו למטרות השוואה??

פורסם

נב גל

היום נבדקה דעתך בקשר להילוך השני.

לפעמים זה עובד ולפעמים זה ממש לא עובד. הכל תלוי גם באיך שהולך המסלול ואיך שמסתדר לנהג. יש פעמים שבהם אין מנוס מהעברה לראשון או להפסיד זמן יקר ערך ...

פורסם

אני נאלצתי לוותר על אימון היום - אישתי בחו"ל והבייביסיטר הבריזה

אבל לא נורא , אני מוכן נפשית למקום טוב באמצע כרגיל :roll:

פורסם

זהו, זרקתי את צמיגי "הסליקס" שלי לכל הרוחות (יותר נכון, נתתי אותם לניב להמתת חסד בדריפט) והתקנתי גומי חדש.

עכשיו רק נותר לראות אם המרגל יחזור מהכפור (כו'סאמו, קר בפריזר!).

פורסם
נב גל

היום נבדקה דעתך בקשר להילוך השני.

לפעמים זה עובד ולפעמים זה ממש לא עובד. הכל תלוי גם באיך שהולך המסלול ואיך שמסתדר לנהג. יש פעמים שבהם אין מנוס מהעברה לראשון או להפסיד זמן יקר ערך ...

גם אני בדקתי את הסוגיה היום,

בהילוך שני על מסלול ה- MDC2 - התוצאות שלי היו 42 וקצת שניות!

ועל הסוליה לא היו סמי סליקס אם כי סמי צמיגים (סתם משהו פשוט - שכנראה מוכיח שלא בטוח שהסמי סליקס אכן עוזרים לנו).

ובקיצור - הוכחתי לעוד 2 נהגים שנהיגה בהילוך השני - אכן לא מלווה בדרמות, אבל בצד החיובי של העניין היא גם לא מלווה במלחמה, ולכן גם הם הצליחו לשפר את זמניהם.

אז לשיקולכם - אני החלטתי שאזנק בשלישי, מעביר לרביעי ונוהג רגוע, רק מקווה שהזמן יהיה תחרותי :wink:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

הילוך ראשון או הילוך שני....הכול תלוי ביחסי העברה בגיר וכמה המנוע גמיש או לא גמיש,כל רכב והאופי שלו.

נ.ב.

יש לכם תוכניות שאני לא יודע עלייהם ? :wink:

בהצלחה לכולם

קובי

פורסם

רוני, אני מבין שאתה סומך על קובי אבל תזהר בהבטחות שלך, בבוא היום אנחנו נצפה ממך לפרוע :wink:.

זהו, זרקתי את צמיגי "הסליקס" שלי לכל הרוחות (יותר נכון, נתתי אותם לניב להמתת חסד בדריפט) והתקנתי גומי חדש.

אני בשמחה מוכן לעזור לך עם הזבל עופות החדש שלך, אפשר גם להתחלק, אני אסתפק בזוג :twisted:.

יש לכם תוכניות שאני לא יודע עלייהם ? :wink:

לא שמעת ? מחלקים מקומות. חבל, התעוררת מאוחר מדי, לא בטוח שנשארו מקומות לגמר 8).

גם אני בדקתי את הסוגיה היום,

בהילוך שני על מסלול ה- MDC2 - התוצאות שלי היו 42 וקצת שניות!

ועל הסוליה לא היו סמי סליקס אם כי סמי צמיגים (סתם משהו פשוט - שכנראה מוכיח שלא בטוח שהסמי סליקס אכן עוזרים לנו).

אני לא יודע אם זה מסתדר, אבל התחושה שלי הייתה שהיום לא היה יום טוב כל-כך כדי לשפר (אולי החום) כי גם אצלי וגם אצל אחרים ששמתי לב, לא היו שיפורים מהפכניים של כמה שניות טובות כמו בעבר.

ורוני, אפרופו הילוך ראשון, את הניסיון הראשון שלי היום על המסלול עשיתי בהקצנה של השיטה שלך: הילוך ראשון כל הדרך גם כשכבר אין מה (לא העברתי אפילו בישורת למטה, סתם בשביל לבדוק נקודה) וכל ההערכה שהייתה לי אלייך הלכה, זה פשוט קל מדי :lol:.

ניר

פורסם

קל מדי, אה?

אתה יודע מה, יש לי התחושה שגל קצת התעצבן מכל הדיבורים שלנו על ההילוכים, והוא מתכנן לנו מסלול שבו גם אני אאלץ להעביר לשני כדי לעשות זמנים טובים באמת :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...