Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך לבכות... אמנם יש לך 106... אבל זו עדיין לא סיבה לבכות... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תמונות מדהימות!

קובי נראה לי שהגיע הזמן להלביש קיט של מיאטה על האיביזה ואולי אז ייצלמו אותה קצת יותר.. :lol:

היה לי את אותו הקטע עם הקליאו המכוערת לשעבר שלי! זאב בעור כבש

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

שלום לכולם.

כמו שאתם יודעים (או לא) מורן גוט עזב לארה"ב לתקופה ממושכת אז הוא ביקש ממני לכתוב הודעה בשמו:

" אני רוצה להודות לכולם על הפירגון והתמיכה.

לכל המתחרים על פייט מדהים .

לספונסר שלי "וודקה פרפקט".

לאחים סדובסקי שסיפקו לי צמיגים וג'אנטים לתחרות.

לצערי ב MDC הקרוב אני לא אשתתף אבל אני מאוד מקווה לראות את כולכם בהקדם.

בהצלחה לכולם בתחרות הבאה.

מורן גוט"

פורסם

ברכות למנצחים ובמיוחד לחבר'ה שמתחרים עימי בקטגוריה ועלו על הפודיום, יהודה, ג'ילברטו ומורן המוכשר (את שאר הקטגוריות לא יצא לראות לצערי)

היה תענוג לראות אתכם על המסלול!

אני יודע מה הסוד של סבא מישל, הוא התאמן שבועיים לפני זה בנורברגרינג.. :lol:

למישהו מהצלמים יש תמונות של המיקרה האדומה? חשוב לי בשביל הספונסר שאני חייב להזכיר - הרץ השכרת רכב.

תודה למסלולים על אירוע מתוקתק ומהנה!

נתראה ב-MDC4.

אלון :-)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אני מנצל במה זאת לשם תודה ענקית לPIT STOP שנותנים חסות ענקית בכל אירוע מוטורי אפשרי!!

אולי לא שמתם לב אבל כל הרכבים וכל האירועים מספונסרים ע"י החבר'ה האלו מPIT STOP!

אני חושב שמגיע להם פירגון גדול מאוד על תרומתם האדירה בתחום המוטורי!!

אז תודה רבה לפיט סטופ והלואי ויקום עוד אחד כמוכם וישתף פעולה ותרומה כמו שאתם נותנים! :mm_yeah:

למורן גוט (בתקווה שיגיע אליו ) אתה היית מתחרה אדיר! ממש כייף לנהוג מולך כאתגר קשה מאוד ונהג סופר כשרוני , בהצלחה בארה"ב ובהמשך הדרך , בתקווה שעוד נשמע ממך בתחום שלנו רק יותר בגדול :wink:.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אומנם באיחור אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא. :wink:

קצת תמונות מהMDC קט' 1600...

הרוב שלי כי זה מה שיש לי :oops:.

ממתין לירוק מול פניית הOMP.

אחוות מתחרים.

אחת בורדו.

אחת ישנה שנותנת בראש .

P1150904.JPG

P1150902.JPG

P1150914.jpg

P1150928.JPG

P1150977.JPG

P1160031.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
קטנוני :-).

לא הייתי מאופס על הזמנים בערך כמו שלא הייתי מאופס על המסלול. לא ממש שמתי לב לתוצאות שלי או של אחרים אחרי הסיבוב הראשון הגרוע והפסילה בשני.

אחר-כך שהעפתי מבט בתוצאות (וגם בגלל משהו שאתה אמרת :wink:) התבלבלתי. בכל מקרה, הייתי מקום שישי בלי הפסילות (ואני גם מודע לכך שזאת לא חוכמה גדולה להסתכל על הדברים ככה) אבל זה באמת לא הקטע. הייתי גרוע, היה, נגמר. לא יקרה שנית (אני מאוד מקווה 8)).

ניר

ואני הייתי על הפודיום אם לא הייתי מזנק בניוטרל. Shit happens...

פורסם
ואני הייתי על הפודיום אם לא הייתי מזנק בניוטרל. Shit happens...

גם אני אם רק המיאטה של ניב הייתה מורידה הילוכים...

Shit happens

העיקר שמישהו ניצח את רוני!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
גם אני אם רק המיאטה של ניב הייתה מורידה הילוכים...

Shit happens

העיקר שמישהו ניצח את רוני!

תום

יותר בכיוון של shift happens

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...