Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת למה משבת המים מחוברת ישירות למנוע וגם לטיימינג?

ולמה אי אפשר לעשות אותה למשל כמו מדחס או משהו כזה שאולך בניפרד?

(שאלה לידע אישי אני מתחיל בעניין:-D)

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

כדיי שיהיה משהו שיניע אותה כל עוד המנוע עובד,וגם משיקולי אמינות שלא יהיה מצב שהיא תשבוק.

אגב, אם ברצונך לשפר רכב, אחד הדברים שעושים,זה לבטל את אותה משאבה שגוזלת משאבי כוח מהמנוע, ולשים אחת חשמלית.

אבל בארץ אתה לא תראה את זה כי המודעות לעניין אפסית.

בחו"ל יש המון.

פורסם
הייתי רוצה לדעת למה משבת המים מחוברת ישירות למנוע וגם לטיימינג?

ולמה אי אפשר לעשות אותה למשל כמו מדחס או משהו כזה שאולך בניפרד?

(שאלה לידע אישי אני מתחיל בעניין:-D)

לא בכל המכוניות רצועת הטיימינג מניעה את משאבת המים. יש משאבות שמונעות בדיוק כמו מדחס בנפרד.

זה תלוי בתיכנון של היצרן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
כדיי שיהיה משהו שיניע אותה כל עוד המנוע עובד,וגם משיקולי אמינות שלא יהיה מצב שהיא תשבוק.

אגב, אם ברצונך לשפר רכב, אחד הדברים שעושים,זה לבטל את אותה משאבה שגוזלת משאבי כוח מהמנוע, ולשים אחת חשמלית.

אבל בארץ אתה לא תראה את זה כי המודעות לעניין אפסית.

בחו"ל יש המון.

ואיפה אפשר להשיג משאבה חשמלית?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

לצערי משאבת מיים חשמלית לא ממש מתאימה לצרכי האקלים הארצישראלי

נוסף לזה הורדת הנטל מהמנוע לא ברמות מדהימות (יש לחזק את האלטרנטור )

וכן ברוב מנועי הטרקטורים למשל המשאבה יושבת על המנוע אבל מנותקת ממנו והיא מונעת על ידי רצועת אוויזרם

יש גם במספר לא מעט של מכוניות עם אותה הצורה .

יצרני הרכב מחפשים איך למנוע את החפריות וזה אחד הדרכים עושים טימיג בזמן ? משתמשים בנוזל קירור (נוזל קירור

לא מיים ) ? יש אורך חיים למשאבה ? מחליפים בזמן = אין צרות , מחיר משאבת מים אצל היצרן מול מרכיבי החלפים של

הטימינג אחד לשנים מאפשר החלפת משאבה ולהישאר בצד הבטוח של שמירה על חיי המנוע .

(אפשר לחסוך ולהחיליף רק שיש כשל נכון גם מסנן אפשר להחליף רק שנסתם או לא להחליף בכלל זה רק מקצר את חיי המנוע

במיידי )

יום טוב

וחיי רכב ארוכים כפי שתכנן היצרן

וזה אפשרי גם בארץ

נ.ב אני יודע על רנו אקספרס קרוב ל 600.000 קילומטר עם מנוע מקורי

• תוכן חדש...