Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי זוכר את נער הפלא שקטף אליפויות קארטינג בארץ וזכה להתברג לפורמולה ב.מ.וו?

כבר מזה שנים לא שמעתי ממנו ואני תוהה מה עלה בגורלו. הוא עדיין מתחרה?

אביחי

פורסם

ארז מסתובב עם פאסון של שומאכרו (אלוף עולם ) ונוהג על ליאון טורבו ,מעבר לזה אז לפי דעתי הוא עדיין תקוע באשדוד .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לפי מה ששמעתי הוא עלה לליגה קצת יותר בכירה וכיום הוא כבר לא בפורמולה ב.מ.וו אלא בפורמולה בכירה קצת יותר.

פורסם

תשובה מוסמכת:

ארז ליבן חי במערב אירופה, ועוסק במסגרת עסקי המשפחה.

ארז פרש מנהיגה ספורטיבית מקצועית באמצע שנת 2003 (פורמולה BMW) לאחר שלא נמצאו גופים כלכליים גדולים שייתמכו בהמשך קיום המירוצים בקטגוריות הגבוהות יותר (מדובר על תקציבים של קרוב למיליון יורו לשנה).

ולמפרגנים:

ארז מסתובב עם פאסון של שומאכרו (אלוף עולם ) ונוהג על ליאון טורבו ,מעבר לזה אז לפי דעתי הוא עדיין תקוע באשדוד .

תסיק מסקנות:

עם הנעורים הלך גם הפלא.

תודה רבה.

בברכה,

דניאל ליבן

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

חבל מאוד שהוא פרש, הוא יכל להגיע רחוק.

פגשתי ודיברתי איתו פעם אחת, בחור מאוד נחמד.

מסור לו בהצלחה בהמשך.

אביחי

פורסם
אני לא מפרגן כשאין על מה, מחמאות ריקות מתוכן שוות כקליפת השום.

שיהיה בהצלחה.

והוא הגיע לאן שהוא הגיע בגלל הכסף בטח..נכון?

ישראלים...

to finish first first you have to finish

פורסם
אני לא מפרגן כשאין על מה, מחמאות ריקות מתוכן שוות כקליפת השום.

שיהיה בהצלחה.

אני לא הכנסתי לאף אחד מילים לפה.

ובקשר לדבר השני שאמרת לא הבנתי אתה מוזמן להסביר.

פורסם
אין מה להסביר מעבר למה שכתבתי. דיה לחכימא ברמיזא...

אם אתה רוצה להתווכח ולהתקטנן אתה תאלץ למצוא מישהו אחר בשביל זה.

לילה טוב.

אה נראה לי שהבנתי למה אתה רומז.או שלא.

ואני אפילו לא רוצה להתווכח.

ואני גם לא ארמוז ברמיזות חכמות(או שלא) אני פשוט יגיד לך שאנשים כמוך עם המחשבות והרמיזות החכמות שלך הם בדיוק מהסוג של הישראלים שגורמים לכל הספורט המוטורי להתקע במקום.זו לא הייתה רמיזה אבל אני בטוח שאתה מבין למה התכוונתי.

לילה טוב

נ.ב.

אני חושב שאני מכיר אותך בפנים, ואם אני צודק במי שאני חושב שאתה אז אני גם יודע לאיזה קבוצה אתה משתייך בארץ ואז אני בכלל צודק במה שאמרתי.

ובכל מקרה רק תזכור שאפשר לפעמים רק לפעמים לפרגן לאנשים.זה לא עולה כסף זה בחינם.

פורסם

גרשון, לא מעוקצך ולא מדובשך.

לא ביקשתי שתחמיא - אבל אין צורך לזרות מלח על הפצעים.

מאוד לא פשוט לישראלי להתחרות בזירת הספורט המוטורי הבינלאומית - ישנם קשיים לוגיסטיים, פוליטיים וכלכליים רבים - האמינו לי - אני מכיר זאת מגוף ראשון.

ולגבי ארז והכשרון - יש מי שמכיר בו ומעריך (ובכך מצטרף להכרה שהנער קיבל מ- BMW Motorsports ו - ADAC, ונראה מי שמעז להגיד שאת דעת הגופים הללו ניתן לקנות בסכום כלשהו.) ויש הרבה שבחרו להצר עין.

בכל מקרה,

הויכוח עקר, ארז לא נוהג כיום נהיגה מקצועית.

לילה טוב,

דניאל ליבן

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

להבדיל מכל האחרים פה, היה לי הכבוד ללוות את ארז המהלך כל קריירת המרוצים שלו

ואני יכול להעיד ממקור ראשון שארז הוא מטובי הנהגים שהתחרו פה, אך זה לא עומד כלל לדיון ומי שאומר אחרת לא מבין מהחיים שלו.

בכדי להצליח בספורט מוטורי ברמה האירופאית, אפילו הבסיסית ביותר, צריך טונות של כסף (עשרות אלפי יורו וצפונה) ואת זה לא היה למשפחת ליבן וצר לי על כך. במציאות הכלכלית של הספונסרים בישראל (שרחוקה שנות אור משאר העולם) ארז למעשה הקדים את זמנו בכ10-15 שנים.

ברק

נ.ב.

מה העניינים דניאל? הרבה זמן לא ראיתי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...