Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. אני חדש פה.

היום בבוקר ניסיתי להניע את הדיהטסו שרייד (גיר רגיל) , הסטרטר עבד טוב אבל לא היה שום צליל של ניצוץ, בדחיפה לא עזר, ושאלתי היא לפני שמוסכניק יאמר לי שאני צריך להחליף כך וכך דברים, האם יש איזה משהו משני שיכול לגרום למצב כזה.

תודה

פורסם

תוציא את אחד מחוטי ההצתה מהפלאג - תכניס מברג מתכת תבקש מחבר שיתן סטרטר ותקרב את המברג לחלק מתכתי כולשהו (מכסה מנוע,פח) אתה אמור לראות זרם חשמל מקפץ בין המברג למתכת ,אם אין ניצוצות סימן שיש לך בעית הצתה

אם ישנם ניצוצות הבדיקה הבאה תהיה דלק

בשלב ראשוני תבדוק את כוסית פילטר הדלק (אמורה להיות שקופה אצלך) אתה אמור לראות דלק בכוסית (אם יש דלק במיכל כמובן)

במקרה של השרייד אני חושב שמדובר בשאבה מיכנית שמורכבת על המנוע,נתק את צינור היציאה של הדלק לכיוון הקרבורטור

חבר יתן סטרטר ותראה אם הדלק משפריץ מהצינור

לרוב אני מאמין שזו בעיית הצתה

בכול אופן תבדוק ותחזור לספר ואז נראה מה הלאה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

קיבלתה תשובה יפה ומיקצועית אבל מה שאתה

מתאר הוא כללי מידי ויכול ליהיות שכול הבעיה שלך היא מצבר

ואתה מתאר שיש לך סטרטר האים המנוע מיסתובב ביכלל

אים לא אז זה "מצבר"

ואים כן המנוע מיסתובב אז קיבלתה תשובה יפה הנ"ל

מיניסיוני המיקצועי יש בעיות של כבל לא מקורי ואז אחרי כיבוי

המנוע פשוט לא מניע

ב ה צ ל ח ה

מוסך אלון

פורסם
בוקר טוב. אני חדש פה.

היום בבוקר ניסיתי להניע את הדיהטסו שרייד (גיר רגיל) , הסטרטר עבד טוב אבל לא היה שום צליל של ניצוץ, בדחיפה לא עזר, ושאלתי היא לפני שמוסכניק יאמר לי שאני צריך להחליף כך וכך דברים, האם יש איזה משהו משני שיכול לגרום למצב כזה.

תודה

דניאלב שלום רב, וברוך בואך לפורום!

אם לא תנסח את בעייתך מחדש, ותספק פרטים רבים ככל האפשר, חברי הפורום, לא יוכלו לעזור לך, מלבד לזרוק נחושים

באוויר.

ראשית מה זה צליל של ניצוץ, ממתי ניצוץ משמיע רעש?

אם הסטרטר עבד טוב, מסקנה שהמצבר והסטרטר תקינים, והמנוע הסתובב, הלא כן?

למד באם יש סטרטר, והמנוע מסתובב דחיפת הרכב מיותרת ולא תועיל להתנעה.

מה שנשאר לבדוק, כמו שאמר M777, ואלון 11 , יש לבדוק ניצוץ למצתים, זרימת דלק, ותקינות פלטינות, וקבל בעל מיקרופרד לא מתאים.

אם תגש אל המכונאי, ללא ידע מוקדם, הוא עלול להחליף ככה וכה דברים, בשיטת מצליח,ולהכניס לך את האלמנט,ראה הוזהרת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום אנשים

תודה על העזרה, בסוף החליפו לי את הקבל שהיה שרוף , ועשו לי כיוון הצתה (למרות שהאוטו לא סוחב עכשיו) תמורת סכום עגלגל של 100 שח.

צביקה שלום , במושג "צליל של ניצוץ " רציתי לתאר את רגע ההצתה הראשונית שמניע את המנוע לחיים, בין היתר אני עוסק בסאונד, הכל מתחלק אצלי לצלילים.

יום טוב וחג שמח.

• תוכן חדש...