Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני כחודש קניתי סוף סוף סובארו טנדר שנת 94 4*2 וישנם כמה דברים שברצוני לשפץ/לשפר באוטו ,מקווה שחברי הפורום יוכלו לעזור לי..

*אז ככה קודם כל הדבר הכי חשוב זה השגת גובה אחיד בין הקדימה לאחורה על מנת למנוע "פרונט נפול" כיצד אני עושה זאת?,ע"י החלפה לבולמים מקוריים או ע"י רכישת בולמים של 4+4? פרטים מכירים ודגמים יתקבלו בשמחה....(מדובר בבולמים קידמיים בלבד)

*הדבר השני הוא כיצד אני אוטם את הרכב מהרעש החיצוני על מנת שאני יוכל לשמוע רדיו כמו בנאדם?

*תופעה של תיקתוקים בשעת סיבוב ההגה (הוחלפו שתי הציריות אך עדין קיים מעיין תיקתוק ורעש של חיכוך גומי?(אגב הציריות הוחלפו היום)

*החלפת הכסאות המקוריים הנסבלים בעליל לכסאות נוחים יותר, מרכב מפרוק ..איזה רכב ,דגם וכו?

*עלות פחחות וצבע לרכב?הרכב זקוק לשיפוץ קל ונקודתי

אני רוצה לציין שליפני ששאלתי את השאלות הללו עיינתי בכל השירשורים שנכתבו בנושאים הנ"ל

תודה מראש,מבעלי סובארו טנדר המאושרים...

פורסם

לא אוכל לענות על הכל, אבל על חלק כן:

לגבי הכיסאות - לך לרפד, הוא ימלא לך את הכיסאות המקוריים, אתה תהנה מאוד (בתנאי שמדובר בעבודה רצינית וטובה)

לגבי התיקתוקים מההגה, תבדוק משולשים, בול-ג'יונטים , וכמובן מסרק הגה.

פורסם

דבר ראשון תתחדש - בחירה מצויינת:wink:

אז ככה בקשר לגובה אחיד....הרכב גבוה מאחורה בשביל שכשתעמיס עליו מטען הוא לא יגרד את הכביש(אני דווקא אוהב את התנוחה שלו ככה - גבוה מאחורה) ואני לא יודע לגבי הגבהה מקדימה

בידוד רעשים? תעשה כמוני - שדרג למערכת חזקה יותר8)

ובקרוב מאוד מאוד אני מרכיב צמיגים של GOODYEAR שאמורים גם להיות שקטים יחסית

אני אודיע לך אם זה עוזר קצת עם הרעש(הסינים הנוכחיים שהגיעו עם הרכב עושים מלא רעש)

בקשר למושבים אתה יכול לראות מה שאני עשיתי - האוטו פשוט הפך להיות נוח

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=157750

אם התיקתוקים הם לא ציריות - צר לי אינני יודע במה מדובר

פחחות וצבע? עזוב אותך זה טנדר סובארו - רכב של קשוחים וקשוחים לא עושים פחחות וצבע:wink:

למרות שלפני מספר ימים ראיתי טנדר אחד שעשה פחחות וצבע קומפלט , עבודה מדהימה הרכב נראה חדש מהשקית

לגבי המחיר אני לא יכול לעזור כי לא ביררתי לגבי זה

מקווה שעזרתי

ותמיד שמח לעזור

:onfire:
פורסם

היי

תתחדש,קנית רכב נהדר שישרת אותך שנים רבות,יותר ממה שאתה מעלה על דעתך....אם לא יגנבו לך אותה(תפו תפו תפו...).

בנוגע למושבים,עם ידיים טובות, גם מושבים של אימפרזה ייכנסו שם - צריך לרתך רק מסילות מתאימות.

בנוגע לרעשי מנוע ודרך,הרכב הזה לא אטום כמו שצריך,או יותר נכון,לא אטום בכלל,בנוסף אין יריעה שמבודדת בין המנוע לתא הנוסעים(קיר האש), לצערי, רק השקעה רצינית בבידוד "דנמייט" , תניב לך תוצאות טובות,ואפילו טובות מאוד(יותר שקט בתא הנוסעים מרכב חדש), אבל שוב, זה ידרוש ממך לפרק חצי רכב והחומר עמו יקר עד מאוד,מסקנה - אין מה לעשות,תשאיר את זה כמו שזה (אתה לא מטורף כמוני).

לגבי בולמים-אל תקנה מקוריים,תשקיע עוד טיפה ושים בולמי מונרו,תחליף גם תושבות מקדימה - חובה!!! , השפעתם גדולה יותר מהחלפת הבולמים עצמם.

הבולמים המקוריים הם קצרי מהלך עד מאוד ולכן לא מומלץ , אם כבר מחליפים - אז תשפר למשהו יותר נורמאלי.

לגבי התיקתוקים מההגה, אני מניח שיש לך הגה כח, תבדוק גומיות של מוט גישור תחתון , ובכלל , תקינות כל הגומיות,בטוח יש שם כמה יבשות\קרועות, החלפתם זולה עד מאוד(עשרות שקלים).

לגבי פחחות - זה כבר שאלה של השקעה, אפשר חאפר ואפשר כמו שצריך, אני מציע לך,עזוב את זה בינתיים ותסדר את המכאניקה תחילה, אח"כ תטפל גם בחיצוניות.

תהנה.

פורסם

השרשור לא תמתאים לפורום הזה אלא לפורום הטכני .

אני מאמין גם שתקבל שם תשובות טובות יותר .

ספור עד שלוש ואני מעביר לפורום הטכני...

ספרת ?

ב-בום ! ( הגרסה החדשה להוקוס פוקוס )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ואני חושב ששינוי גובה אתה תשיג ע"י החלפת קפיצים ולא בולמים.

אם תצליח להחליף את המושבים הגרועים של הטנדר בכלל הרווחת.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...