Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מה שאני הבנתי Cyclone 2 הינו "שיפור" קל ותאורתי לביצועי המנוע החביב על משפרי המכוניות היפנים (JDM), המנגנון מורכב בצינור יניקת האוויר הראשי מאחורי בית פילטר האוויר ותפקידו כביכול ליצור סחרור אוויר שיגרום לזרימת אוויר יותר חזקה

וקצת יותר דחוסה, דבר שבאופן תאורתי אמור לשפר את תגובת המצערת ובכך להוסיף מעט לביצועי המנוע.

ציטוט:

Cyclone 2 works by swirling extra air into your inlet manifold and thus create more combustion for throttle response, pick up and power gains with fuel economy.

בחור יפני התקין כזה על מאזדה 323C NEO מנוע BP והנה מה שהוא רשם: קישור.

אתר מכירה של המוצר: cycxl2.png

הייתי רוצה לראות את חוות דעתכם על המוצר הנ"ל והאם מישהו נתקל בכזה "שיפור"?

תמונות:

cyclone22xv8.png

cyclone2xb5.png

פורסם
Cyclone 2 - דעתכם על "השיפור" JDM הנ"ל.

דעתי: כוסות רוח ל מת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יכול ליצור איזה תגובת דוושה משופרת אבל בטח לא יותר מזה.

לא נראה לי בכלל שזה קשור לדחיסת האויר אלא אולי לזרימת אויר יותר מאורגנת ומסודרת בצנרת, בערך כמו ששופר יניקה (RAM) עושה על קרבורטורים או מצערות

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם לומר את האמת החברה האלה לא המציאו את הגלגל. :roll:

ה'שיפור' הזה הגיע בילד אין גם במיצובישי לנסר של שנות ה-90, ולמרות זאת הרכב לא ממש הגיב.

ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=138930&highlight=%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A8+%D7%90%D7%95%D7%99%D7%A8

לא רק, גם בבית פילטר האוויר של ב.מ.וו מצויה חתיכה מוזרה שכזו, ובכלל, אם מישהו יפרק ויבחן לעומק בית פילטר של היצרן הבווארי הוא עלול להיות מופתע כמה מחשבה יש בו [אותי זה הפתיע, לאחר שראיתי בתי פילטר של צרפתיות שונות ו\או יפניות]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
TURBONATOR :-D

אולי זה שייך לקטגוריה של השיפורים הבילתי משפרים אבל ממש לא מזכיר או עושה את אותה פעולה של טורבונייטוור.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אולי זה שייך לקטגוריה של השיפורים הבילתי משפרים אבל ממש לא מזכיר או עושה את אותה פעולה של טורבונייטוור.

לפני שקראו ככה למנועי הפן החשמליים, לפרופלור הזה קראו טורבונייטור.

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...