Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה נכנסתי ברכב לימוד נהיגה מאחור לרכב לא קרה כלום אני מקבלת המכה של החגורה והכל פניתי לבית חולים הלכתי למשטרה להוציא אישור משטרה ומשם הכל התגלגל אתמול קיבלתי הזמנה למשפט אני מואשם בסעיפים הבאים:

אי שמירת רווח סעיף 49 לתקנות התעבורה

נהיגה בחוסר זהירות סעיף 21 לתקנות התעבורה

התנהגות ברכב שגרמה נזק לרכוש וחבלה לגוף סעיף 21ב לתקנות התעבורה

לאחר התאונה קיבלתי שלילה לחודשיים לפי הסעיפים האלו מה יכולים לתת לי במשפט?

עוד שאלה

אני נהג חדש המשפט נקבע לספטמבר יש אפשרות כלשהיא שאני ידחה את המשפט בעוד חצי שנה שכבר אני לא אהיה נהג חדש ואז הסנקציות של נהגים חדשים לא יחולו עלי?

פורסם
ועל כל זה יכול לענות לך עו"ד אחרי שיקרא לעומק את פרטי המקרה.

זה ידוע.. אבל שאין תקציב פונים לפורום כדי להתייעץ ולשמוע מה אני יכול לקבל על דבר שכזה

פורסם

חסוך את הכסף לעו"ד, ותיאלץ להוציא אותו על לימוד נהיגה מחדש, ולא לקחנו בחשבון את אי הנוחות וההוצאות מסביב.

פנה לעו"ד בכל זאת, כיוון שמצבך לא מזהיר (חיפוש בפורום יבהיר לך זאת). פגישת ייעוץ לא עולה בד"כ,ואם עולה - עבור לעורך הדין הבא.

פורסם
חסוך את הכסף לעו"ד, ותיאלץ להוציא אותו על לימוד נהיגה מחדש, ולא לקחנו בחשבון את אי הנוחות וההוצאות מסביב.

פנה לעו"ד בכל זאת, כיוון שמצבך לא מזהיר (חיפוש בפורום יבהיר לך זאת). פגישת ייעוץ לא עולה בד"כ,ואם עולה - עבור לעורך הדין הבא.

לימוד נהיגה? במידה ויהיה סנקציות וכל השאר זה טסט מחדש לא כך?

אם אני ידחה את המשפט אחרי תקופת הנהג חדש לא יהיו עלי סנקציות?

כמה אמורלעלות עו"ד שייצג אותי במשפט? ומהם התנאים לקבל עו"ד דרך הסנגוריה הציבורית?

פורסם

אתה לא זכאי לקבל עו"ד מהסניגוריה הציבורית.

לעומת זאת, במידה ואתה חייל, אז מומלץ לפנות לסניגוריה הצבאית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מומלץ לבדוק היטב בפוליסת הביטוח המקיף שלך, אמור להיות לך כיסוי להוצאות משפטיות במקרה של תאונה.

אני מניח שתבעת את הביטוח ממילא אז את ההשתתפות העצמית כבר שילמת.

אתה לא חייב למיטב ידיעתי להשתמש בעו"ד שהביטוח ממליץ עליו, אתה יכול ללכת לכל עו"ד ויכסו את עלות שכר הטרחה (כל עוד העלויות סבירות)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא הבנתי, למה בכלל פנית למשטרה אם אתה אשם והתאונה הייתה קלה? כל זה היה יכול להימנע אם פשוט היית סוגר את העיניין עם הנהג, משלם לו על הנזק ולא היית צריך עורך דין או כל דבר אחר.

פורסם

יש פגיעה בגוף מהחגורה אולי עוד משהו

לדעת להוציא מאנשים על ביטוח חובה הם יודעים אז בשביל זה אנחנו משלמים ולא משנה מי אשם אנחנו משלמים בשביל שיכסו אותו בנזקי הגוף

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כן אני חייל אפשר לקבל עו"ד דרך הצבא?

לא הפעלתי ביטוח כי לא היה נזק .

מה אני יכול לקבל במשפט על דבר כזה?

פורסם
לפני חצי שנה נכנסתי ברכב לימוד נהיגה מאחור לרכב לא קרה כלום אני מקבלת המכה של החגורה והכל פניתי לבית חולים הלכתי למשטרה להוציא אישור משטרה ומשם הכל התגלגל אתמול קיבלתי הזמנה למשפט אני מואשם

כל הגעה למיון ובדיקות /טיפולים בבית-חולים מחייבת תשלום. אתה רק מגיע לאשנב וכבר מחתימים אותך על טופס התחייבות.

כאשר מדובר במישהו שהגיע עקב תאונת דרכים- בית החולים מודיע לך שאם תביא אישור משטרה על התאונה, הטיפול והבדיקות בחינם.

הנפגע פנה למשטרה לדווח, קיבל אישור על הדיווח, קיבל פטור מתשלום על המיון בבית-חולים וגם קיבל הזמנה למשפט.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עורך דין הוא ההבדל בין שנתיים שלילה

טסט+תאוריה+שעורי נהיגה( אני לא יודע אם יש מינימום)

ללהיות עוד שנתיים נהג חדש

צודק- תחסוך עכשיו, תשלם המון אחר כך, זה עדיף

פורסם

אני לא מבין אותך,מתי קיבלת שלילה?ישר אחרי התאונה?

חוץ ממך היו עוד נפגעים בתאונה?

כל הסיפור יכל להגמר בכלום,באם רק אתה היית המפונה היחיד.אתה לא תקבל יותר 2-3K מהביטוח פיצויים וגם זה לך תדע מתי.

זה כבר לא שווה חודשיים שלילה ומשפט.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

שכחו להוסיף כאן שגם אם מאחרים את המשפט, הדין על עבירה מסוימת חל עם כל התנאים של אותו אירוע במקור. זאת אומרת, שגם במשפט עוד שנה וחצי אתה תישפט כנהג חדש, כי כזה היית כשבוצעה העבירה.

• תוכן חדש...