Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא קשור בכלל לנזק לרכב כזה או אחר - ברגע שמישהו מגיע מתאונה לבית חולים, זו נחשבת לתאונה עם נפגעים, ואז המשטרה מתערבת, בלי הרבה שיקול דעת, כפי שאתם רואים כאן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ולפי מה שנראה מפה,הוא היחיד שהכרריז על האירוע "כתאונה עם נפגעים".

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

לא הבנתם..

התאונה היית לפני יותר מחצי שנה את השלילה שלי כבר עברתי

ישר אחרי התאונה קיבלתי חודשיים שלילה כי זו תאונה עם נפגעים ואני הנפגע היחיד כי רק אני הייתי ברכב שלי ובקושי נגעתי ברכב של הנהיגה פשוט מעוצמת הברקס שנתתי עפתי ממש חזק ואם לא הייתי עם חגורה אני מתאר לעצמי שהייתי בתוך השמשה

מה הסדר גודל של מחירי עו"ד ?

תודה

פורסם

מניסיון של חבר,עשה תאונה עם נפגעים בתור נהג חדש,לא נתן זכות קדימה

היו פצועים לא מכה של חגורה אבל לא משהו רציני כולם השתחררו באותו היום.

הוא קיבל חודשיים שלילה,

המשט נקבע לתאריך של חצי שנה משהו כזה אחרי,הוא כבר סיים נהג חדש

הוא קיבל במשפט עוד חודשיים שלילה 3 שנים על תנאי.ולא זוכר סכום של כסף קנס.

אל תחשוב פעמיים תקח עורך דין ,הסכומים למקרים כאלה נעים בסביבות 2500-+ מניסיון של חברים.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

מזה השטויות האלה? המשטרה שללו לו את הרישיון והוא היה הנפגע היחיד? אם אני יפצע פעם (חס וחלילה) בתאונה תזכירו לי לא ללכת לבית חולים..

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
מזה השטויות האלה? המשטרה שללו לו את הרישיון והוא היה הנפגע היחיד? אם אני יפצע פעם (חס וחלילה) בתאונה תזכירו לי לא ללכת לבית חולים..

:shock::shock:

נשמע הזוי, אבל במדינה שלנו הכל אפשרי. טוב שלא הכניסו את המסכן לכלא, והחרימו את האוטו לשנה.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

רק לי נשמע הזוי לחלוטין שהוא נפצע מבלימת חירום? לא פעם תרגלתי את זה על יבש במהירות של 50-70 קמ"ש ועוד לא קרה לי שום נזק. מישהו ניסה בלימת חירום פעם בלי לשים את הרגל על המידרס? נראה לי שרק ככה זה יכול להתרחש.

• תוכן חדש...