Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן המוסך שלו עבר לרחובות, הבנ-אדם זכה לכינוי אלי MAX-POWER בגלל השם של המוסך עד כמה שידוע לי, העברתי אצלו כמה ימים במוסך אני חייב לומר הבחור ממש בנ-אדם נחמד וכל שאלה שתשאלו יענה בסבלנות בהסבר מפורט ביותר, כמו כן עזר לנו מאוד בפרוייקט גמר הגשה לבית ספר.

חבל שהוא לא מראה את כל הפונטנציאל של הרכב בתחרויות ומפגשים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
חבל שהוא לא מראה את כל הפונטנציאל של הרכב בתחרויות ומפגשים.

לפי מה שהבנתי מקריאת אין ספור כתבות על ההונדה שלו- הפוטנציאל שלה הוא בקו ישר בלבד!

פורסם

ההונדה הזאת היא בכלל מנוע B18 עם טורבו חמרמיר

את הכי חשוב שכחת,

היא ויטק !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני דווקא כן איתכם, ניסית (אולי ללא הצלחה יתרה) להעביר איזה מסר בנוגע לכך שעניין הVTEC גם אם הוא נותן איזו תוספת כוח היא זעומה יחסית ולא אמורה בכלל להיות מדד למשהו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אני דווקא כן איתכם, ניסית (אולי ללא הצלחה יתרה) להעביר איזה מסר בנוגע לכך שעניין הVTEC גם אם הוא נותן איזו תוספת כוח היא זעומה יחסית ולא אמורה בכלל להיות מדד למשהו.

יופי טופי... מה זה קשור לשאלה ששאל פותח הת'רד?

קו---------------------------------------

פורסם

לקבל מפותח הת'רד (שנעלם בינתיים) איזה משוב לגבי מידת הבנתו את הנעשה ולא ההשתתפות בויכוח סרק ששולטת בו המילה VTEC כאילו נחקקה באבן

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אהלן,

סליחה שנעלמתי, הייתי עסוק בלהרוס את האוטו שלי בערד וממחר עוד מסכת מוסכים תעבור עליו.

תודה לכולם על ההתעניינות והתגובות.

מדובר בסיויק טייפ R שהיא סבבה לחלוטין אבל מה שהכי מפריע לי זה החוסר במומנט וכוח בסל"ד נמוך ומכאן ההתעניינות ב-SC ולא בטורבו. אני רוצה אוטו עם כוח זמין כל הזמן ולא לחכות לטורבו שיועיל להכנס לפעולה.

אני גם לא מעוניין להפוך אותה למפלצת של 400 כ"ס כי היא לא תחזיק מעמד.

עוד לא נעשו שום שינויים למנוע. גיר ידני כמובן.

שוב תודה על העזרה והעניין

• תוכן חדש...