Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מחשב מסוג פנטיום 2 333, המחשב נדלק אך מתקבלת הודעה על המסך ששום דבר לא מחובר אליו. ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר, הוא פשוט לא נדלק בכלל.

ניסיתי להחליף בין כרטיסי מסך, זיכרונות ואפילו לנתק את כל החומרה הלא רצוייה (כונן קשיח, כונן פלופי וכונן תקליטורים) אך המחשב בשלו, כמו כן ניסיתי לאפס את הלוח אם ע"י הוצאת הסוללה והחזרתה ולא עוזר.

איך מתקדמים מכאן?

בבקשה לא לרשום תגובות כמו "זרוק את הזבל הזה", אני רציתי להשמיש אותו כדי שיריץ וינדוס 98 ואולי אינטרנט לאמא שלי.

אני גם משתמש במחשב ישן (פנטיום 3 450) ולאחר כמה פעמים שהוא קרס לחלוטין ולאחר כמה שיפוצים החזרתי אותו לתחייה.

תודה מראש. :-P

פורסם

נסית להפעיל את הכרטיס מסך על מחשב אחר?

אם נסית וזה פעל על מחשב אחר, אז תנסה להחליף מעבד.

פעם גם לי זה קרה והחלפתי הכל עד שהתברר לי שזה המעבד.

בהצלחה!

פורסם

וודא שהרמקול הפנימי מחובר למקום הנכון והקשב לצפצופים.

אם יש צפצופים הם מרמזים על מהות הבעיה, בחוברת של לוח האם (או ב-PDF באתר היצרן...) יש פירוט בד"כ של מה אומר כל צפצוף. (החל מאי-זיהוי זכרון או כרטיס מסך ועד כל מיני דברים אחרים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לוח אם???

הלך....

בדר"כ קבלים שמתייבשים על לוח האם.

אפשר לרכוש לוח אם ומעבד של P3 בסכומים מצחיקים.

עדיף...ככה תוכל להריץ XP

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לוח אם???

הלך....

בדר"כ קבלים שמתייבשים על לוח האם.

אפשר לרכוש לוח אם ומעבד של P3 בסכומים מצחיקים.

עדיף...ככה תוכל להריץ XP

כבר אמרנו לו את זה 30 פעם, אבל יש לו אולי איזה FETISH למחשב הנ"ל? :wink:

פורסם

את המחשב הזה קיבלתי ביום שבת, יש לי כאן פנטיום 3 450 שמריץ וינדוס XP ופועל מצויין.

יש לי גם פנטיום 1 עם אותה בעיה שאחרי משחק עם הזכרונות הצלחתי להפעיל.

אגב, אין שום ציפצופים מהרמקול.

פורסם

עדכון:

כנראה יש בעיה עם המעבד או הלוח אם במחשב של הפנטיום 2, אבל יש לי עוד מחשב שקיבלתי (פנטיום 1) שלאחר שיפוצים בעזרת הפנטיום 2 הצלחתי להריץ עליו וינדוס 98 בצורה מעולה, נחבר לו כרטיס רשת ויהיה גם אינטרנט...

הפנטיום 1 עם זיכרון של 64 מגה.

תודה לכולם בכל זאת על התשובות.

פורסם

הבעיה שתיארת אכן עלולה לקרות בגלל מעבד לא תקין או אבק בסלוט המעבד שגורם למגע לא תקין בין המעבד ללוח או מלוח אם שסיים את חייו.

ועוד דבר שנראה בתמונות- אל תניח את תחתית ההארד דיסק על משטח מתכתי, כיוון שאתה עלול לקצר אותו בעת הפעלת המחשב. שים שכבת ביניים כגון סמרטוט.

פורסם

מחשב מסוג פנטיום 1 233MHz, זיכרון של 64MB SDRAM וכונן קשיח של 3GB.

המחשב פעל מצויין והריץ את מערכת ההפעלה הנ"ל ללא בעיה, אך שפת הממשק היתה באנגלית ורציתי לפרמט כדי להתקין את מערכת ההפעלה בעברית.

פירמוט הכונן בוצע בהצלחה אך תוכנית ההתקנה לא עולה, אני אסביר:

בחוברת של וינדוס 98 (עותק מקורי) רשום כך:

לשם ביצוע התקנה חדשה באמצעות גרסת התקליטור של Windows 98

1. הכנס תקליטון אתחול של וינדוס 98 לכונן התקליטונים. (בוצע בהצלחה).

2. הפעל מחדש את המחשב.

תפריט ההפעלה של וינדוס 98 מופיע. (בוצע בהצלחה).

3. הכנס את תקליטור וינדוס 98 לכונן התקליטורים. (בוצע בהצלחה).

4. הקלד את הספרה 1 ולאחר מכן הקש "אנטר". (בוצע בהצלחה).

מתבצעת סדרת סריקות ולאחר מכן מופיעה שורת הפקודה של דוס. (בוצע בהצלחה).

5. בשורת הפקודה של דוס, הקלד את המילה setup ולאחר מכן הקש "אנטר".

מופיעה הודעה המציינת כי תוכנית ההתקנה עומדת לבצע בדיקה.

אם ההודעה אינה מופיעה, למחשב שלך אין אפשרות לזהות את כונן התקליטורים.

בשלב 5 נתקעתי, מופיעה לי הפקודה: A:/ לא שום הודעה וללא שתוכנית ההתקנה תעלה.

איך מעלים את תוכנית ההתקנה?

תודה מראש.

פורסם

לא כל כך הבנתי מה הבעיה, אתה מצליח לגשת לCD? כשהוא בכונן? ולרשום DIR, אתה רואה את הקבצים?

אחלו לי בהצלחה אני הולך להתקין שוב לינוקס ברגעים אלה... אם אני לא אחזור, סימן שהסתבכתי מעבר לרגיל.

פורסם

תשים שקית אנטיסטית מתחת לHD או חתיכת קרטון, בחיים אל תתן ככה לHD לגעת בגוף המחשב. אלא אם אתה רוצה לשרוף אותו בכוח.

פורסם

כן, אני יכול לראות את הקבצים כשאני רושם DIR.

בקשר להרד דיסק- תודה על ההערות, העיניין טופל והמחשב כבר הורכב.

• תוכן חדש...