Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרקתי היום את צינורות האויר מהפילתר אויר ועד למצערת, כל הצינור מלא בשמן וליכלוך, גם בפתח המצערת יש שמן.

איך לנקות את כל זה? לא מסוכן להשפריץ נוזלים באיזור המצערת? ספריי קרבורטורים אמור להתאים?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

ספריי קרבורטורים יינקה את המצערת מצויין רק שים לב לא להתיז על חיישנים,יכול להגרם להם נזק.

הדרך הטובה ביותר היא לפרק את המצערת ולנקות אותה בחוץ בצורה ייסודית.

יכול להיות שתצטרך להחליף את אטם המצערת אז תצטייד באחד לפני הפרוק (שלא תשאר עם מצערת נקייה בלי אטם).

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
יכול להיות שתצטרך להחליף את אטם המצערת אז תצטייד באחד לפני הפרוק (שלא תשאר עם מצערת נקייה בלי אטם).

יוסי.

לא יכול להיות, חובה להצטייד באטם חדש ולהחליף אותו לאחר הפירוק בית המצערת.

ולפותח האשכול: אני לא ממליץ לך לפרק את המיצערת אם אין לך נסיון כי אחרי תרכיב את המצערת רוב הסיכויים שתיצטער על הרגע שפתחת את המצערת זה מצריך ידע ונסיון יש שם חיישנים שצריך להחזיר אותם איך שהם היו וגם ליסגור את המצערת טוב ולהרכיב הכל חזרה אני בכל מיקרה לא ממליץ לך להתעסק עם זה אם אין לך נסיון.

ועוד משהו אתה יכול לרסס ספריי קרבורטורים על המצערת כאשר היא במצב סגור.

לרסס בנדיבות על הפרפר ספרי קרבורטורים

להמתין 2-3 דקות ולקחת סמרטוט יבש ולנגב טוב טוב את הספריי יחד עם הלכלוך על הפרפר חשוב לעבוד בעדינות כי הפרפר בבית המיצערת מאוד עדין ואתה עלול לעקם אותו קצת והרכב יעבוד בסלד גבוהה חשוב לעבוד בעדינות רבה..

וכשתנסה להניע את הרכב תיתקשה בהתחלה להניע אותו והמנוע יגמגם קצת אבל אל חשש אחרי נסיע קצרה הספריי יתאדה וישרף והכל יחזור כמו שהיה.

(על אחריותך בלבד)

פורסם

ברכב שלי המצערת מחוברת לסעפת היניקה ככה שאני לא מיתכוון לפרק אותה אלא רק בגישה הפשוטה מהצד של צינורות האויר.

כמה אמור לעלות ספריי קרבורטורים?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

עשיתי היום ניקוי מצערת וצינורות אויר, החלפתי גם את מסנן האויר, חיקיתי שהחומר יתעדה ואז הנעתי , בהתחלה היה קרטוע קל מהמנוע ואז הסל"ד עלה ל2000, עברה כדקה והסל"ד התחיל להיתרוצץ בין 1200 ל1800,המתנתי עוד כ6 דקות ואין שום שינוי, ניסיתי לנתק את המצבר ולהניע שוב אך זה לא עזר? מה יכולה להיות הבעיה אולי ניפגע אחד החיישנים, יש דרך כלשהי ליבדוק זאת?

כל מה שפרקתי החזרתי למקום בדיוק כפי שהיה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הצלחתי לסדר את הבעיה, הבורג שבאמצעותו ניתן להגביר את סל"ד הסרק היה סגור עד הסוף, ביגלל שעד ליפני הניקוי הרכב היה נחנק בטורים נמוכים, פתחתי את הבורג והורדתי את הסל"ד, עכשיו הכל בסדר, כעת יש יותר רגש לגז, אני מרוצה.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...