Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הושמעו אצלך במשפחה תלונות על המרחב מאחורה ברומסטר, כך שאולי ההונדה תציע ערך מוסף גם בעניין הזה, ולא רק במושב מס' 6.

שאני ישבתי בה (לפני שנה) לא הייתה לי שום בעיה (אני אומנם לא איש גדול , אבל גם לא זעיר במיוחד)

המושבים נוחים (למעט האמצעי, שהוא צר יותר ופחות נוח - מסכים).

לא מזמן ראיתי את הפרק של פיפט'גיר בו הם בחנו את הרומסטר - הם הביאו 3 אחיות "קטנות" מימדים

ולא התלוננו במיוחד - לכן מאוד מוזרות ותמוהות לי התלונות שלך לגבי המרווח פנים.

עריכה:

הנה המבחן - http://www.youtube.com/watch?v=3tc8oy6BK-8

לאבי יש מזדה 5 בעבודה - היא די זריזה (בכל זאת 2.0), אך המרווח פנים שלה לא מי יודע מה גדול

לפחות לא לאנשים גבוהים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מרווח מאוד...

פשוט במאזדה חשבו קודם כל על השוק היפני לפני כולם...

קשה להם עדיין להאמין שבני האדם חצו את ה1.75 מ' :-P

לאבי יש מזדה 5 בעבודה - היא די זריזה (בכל זאת 2.0), אך המרווח פנים שלה לא מי יודע מה גדול

לפחות לא לאנשים גבוהים.

:shock: ... כנראה שיש לי דגם מיוחד של ה-5, מוארך ומוגבה.

אני 1.85, הבן הגדול שלי 1.86, אשתי גם לא בדיוק גמדה, והסעתי בשנתיים האחרונות מגוון של גורילות וג'ירפות אנושיות.

במילים אחרות - אני לא יודע על מה אתם מדברים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אופפסס. אתה צודק. אבל נראה לי שהכוונה שלי די ברורה. אירופאיות - הכוונה לגרמניות, שבדיות ואלה. אולי גם סקודה. הצרפתיות הן סווג מיוחד משל עצמו, וכן גם האיטלקיות למרות שגם הן אירופאיות.

פורסם

נו שוין..אבוא לעזרתו של פליקס ואפתור את החידה הגיאוגרפית הקשה, איפה נמצאת ספרד:

פליקס התכוון לדברי הגאון הגיאוגרף, כבוד הכדורגלן אלון מזרחי כפי שהובאו בספר "הוצא מהקשרו, משפטי המחץ של הספורט הישראלי". המשפט הראשון בספר מצטט את אלון מזרחי כפי שאמר בשנת 1997 בבמה המכובדת והאקדמית של ערוץ 5:

"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ביצעתי היום נסיעת מבחן על הרומסטר. המושבים האחורים בסדר, היא גם מאוד מרווחת ויפה מבפנים. גם המנוע מרגיש ממש בסדר (בוודאי ביחס ל- 1.6; כנראה תודות לששת ההילוכים - לא יודע למה חשבת שהיא חלשה).

החסרונות, מבחינתי: לא ניתן לכוון את התמיכה בגב התחתון (לי זה חשוב); גג השמש לא נפתח (ורק מכניס הרבה שמש - כאמור אנחנו לא באירופה :-) ); והרכב מבחוץ די מכוער (אשתי לא מסכימה למראה שלו).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה צודק לגבי צרפת. חשבתי יותר על גרמניות, שבדיות וסקודה ביניהן. נכון שצרפת באירופה אבל המכוניות הצרפתיות הן תחום בפני עצמו, כך גם לגבי האיטלקיות למרות שאיטליה גם נמצאת באירופה.

פורסם

אז את צריכה להגיד מכוניות גרמניות, אם צרפתי זה בפני עצמו ואיטלקי גם ,שוודי לא נכנס למשוואה כרגע(הרכב השוודי היחיד ששרד זה וולוו ולא נמצא בקטגורית המשפחתיות בישראל וגם נראה לי שייך לאחת החברות הגדולות האמריקיות) היחיד שנשאר זה הגרמנים.

פורסם

ואני דווקא אוהבת את המראה שלו. משהו חמוד בצורה הלא קונבנציונאלית הזו.. מעניין אם בגלל היתרונות של הרכב ובעיקר מחירו יתמלאו כבישי הארץ בקרוב ברומסטרים..

פורסם

זה לא רק המראה.

מנהיגה בה, הרומסטר היא אכן מכונית טובה, עם מספר חסרונות, כמובן.

אם סכו-קאר/צ'מפיון יציעו מחירים תחרותיים לחברות הליסינג, הכבישים יוצפו בכאלו.

זו מכונית משפחתית אמיתית ופרקטית, בניגוד למאזדה3/פורד פוקוס, למשל.

דניאל

MCS 2008

פורסם

טוב... אז קנינו את הרומסטר היום. תודה לכל העונים עזרתם לי מאד. אני מקווה שהיא האמת תהיה מכונית אמינה. וכן.. קנינו עם הגג השקוף הבנות שלנו עמדו על כך... היום ומחר יש מבצעים, תוספות בהנחות נחמדות.

תודה שוב,

פורסם

בהחלט תתחדשו.

אני מאוד אוהב את עיצוב הרכב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תתחדשו ציפי! עשיתם את הקניה הנכונה!

מאזדה 5 יקרה מידי, והסקודה נכנסת בול לתקציב!

אפשר לדעת אילו תוספות לקחתם ? וכמה כריות אוויר מקבלים ברומסטר? האם יש ESP וכ'ו?

מערכת מובנית גם?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

יש ברומסטר מערכת ESP ו-4 כריות אוויר. בתוספת של 7500 ש"ח מקבלים חבילת תוספות ממש נחמדה הכוללת גם עוד 2 כריות אוויר. שדרוג מערכת המיזוג, ועוד. אתמול והיום יש מבצע וחבילת התוספות יורדת ל-5000 ש"ח. לקחנו אותה. יש 3 אופציות לצבעי הפנימי (לא הריפוד), שחור, אפור וקרם. לקחנו קרם. בחרנו בצבע תכלת כסוף (POLLAR BLUE אני חושבת). הרומסטר מגיעה ללא מערכת שמע , בתוספת 2000 ש"ח קיבלנו מערכת, MP ועלוקה למיגון. חיסרון . מערכת שמע מקורית נראה לי הרבה יותר טוב.

יש ברכב כמה תוספות חמודות (סטנדרט) - כמו למשל 2 תאי מסמכים (כפפות) אחד מהם מקורר.

בעלי אוהב את ברירת ה SPORT בגיר האוטומטי, עובד בכל ההילוכים ונותן עוד כוח למנוע. יש שם גם ברירת גיר רגיל (?), עדיין לא הבנתי מה עושים עם זה.. (אני לומדת לאט) בעלי מוצא שזה יתרון.

כאמור, הגג השקוף, )גם עליו ניתנת הנחה ביומיים האלה) אני הייתי נגד אבל הבנות ממש ביקשו.. אז מקווה שלא אתחרט על זה בנסיעות באוגוסט...

המכונית נמצאת בארץ במלאי,נקבלה עוד 15 ימי עבודה...

• תוכן חדש...