Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן חזרתי מברזיל ויצא לי לדסכס עם כמה אנשים על איירטון סנה...

כולם מספרים כמה היה אהוב,שכולם היו קמים בבוקר יום ראשון רק בשביל לעודד אותו.

אחד ממליון

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם
מאמר מצויין.

נראה לי תחמוצת חנקן משמשת רק לזה במרוצים או שלא?

יש כאן איזשהו בילבול: תחמוצות חנקן משמשות להגברה הספק המנוע לשניות בודדות (כמו שרואים בסרטי "איכות" סטייל מהיר ועצבני). גז החנקן משמש למילוי אוויר בצמיגי מכוניות F1 בגלל שבניגוד לאוויר אין בו לחות (אחוז הלחות באוויר אינו קבוע כידוע) ולכן ניתן לקבוע את הלחץ שלו בצורה יותר מדויקת.

פורסם

כמו שדובי אמר, יש הרבה תאוריות על התאונה של סנה, אני עוד לא שמעתי על טענה שהמתחים קרסו בגלל לחץ יתר. הטענה שכן קיימת היא שבגלל פנצ'ר איטי גובה המכונית ירד ואז באמת בעיקול המהיר היה מה שנקרא bottoming (הרצפה של המכונית נוגעת בכביש) ואז היא פשוט המשיכה ישר. בוידאו שצולם מהמכונית של שומכר באמת נראה שהמכונית פתאום מפסיקה לפנות, אבל זה יכול להיות גם בגלל שמוט ההגה נשבר ( עוד תאוריה ידועה).

האמת היא שאנחנו לעולם לא נדע מה הגורם לתאונה.

ראוי למור שהגורם למוות הוא גלגל שפגע בראשו של סנה. אלמלא חוסר המזל הזה הוא היה נשאר בחיים.

• תוכן חדש...