Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאילתא: מה זה סאאב 9-3 טורבו S(LPT)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסם

אני לא חושב שה 9-3 נמכרה ב99.. תכלס זה סאאב 900 שנמכרה כמה שנים קודם עם סימול אחר. רק לא מזמן יצאה ה 9-3 החדשה.

בכל מקרה ה LPT הכוונה לטורבו בלחץ נמוך. רוב הדגמים של סאאב מוגדשים ברמה זו או אחרת, רובם בלחץ נמוך יחסית.

2a.jpg

גיא.

פורסם

אחלה של מכונית אבל איני חושב שהיתה סאאב 9-3 בישראל או בעולם ב 99 ...

היא חדשה יחסית מבוססת על ה 900 כמו ש GUY כבר אמר...

אוטו ממש יפה חזק וממש יציב על הכביש .. עם הרבה תחכומים ופאר...

מומלץ מאוד..

אבל החיסור שלו שעלויות האחזקה שלו גבוהות וגם הביטוח יחסית גבוהה..

ואתה צריך למצוא מוסך שבאמת יודע איך לטפל ברכב זה ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אם אתה מחפש יותר מהיר וספורטיבי אז לך לגרסת ה AERO שם זה ממש חבל על הזמן ...

250 כ"ס שמפציצים מ 0-100 ב 6.9 שניות ...

יציבות מצוינית ... יש לי נתונים של הסאאב 9000 AERO של שנת 96 במגזין ... היא עולה ביציבות SKIDPAD על ה BMW 540 מאותה שנה .... !! עם נתון של 89 G שלדעתי זה ממש מכובד !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אבל בתכל'ס ה9000 זה רכב דיי מכוער...

הקטע זה שביצח לוי זה דווקא הולך תחת השם סאאב 9-3 ! ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי על הרכב הזה כלום...

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

יש, או הייתה, 9-3 2.3t Aero בוי.אי.פי מוטורס בהרצליה (ליד המרינה שם), צבע שחור או כחול כהה יפיפיה שם, לא זוכר כמה רצו... :oops:

פורסם

וואי וואי מה עשיתם מסאאב.

זה לא איזה אוטו שיש לו מנוע מפלוטוניום ומשלדה מקוורץ.

נכון, זה לא סובארו שיש חלקים בשפע וגישה קלה לכול חור, אבל נספחתם.

עשיתם מהאוטו הזה בלתי אפשרי לטיפול.

בכלליות וממש בגדול כול הרכבים זהים לטיפול.

לכול רכב יש שטויות משלו. קונצים כאלה.

בגלל זה עדיף מוסכניק שפתח כבר 200 מנועים של דגם מסויים מאחד שבחיים לא נגע בו.

בגלל שלסאאב אין הרבה רכבים בארץ לא כולם מכירים, אבל אל תדאג תמצא מי שיטפל לך בסאאב.

אם יש מוסך לפורשה. ומנכ"ל סמל"ת מתקן את הפרארי שלו בארץ.

תמצא מוסך לסאאב.

ואם אתה מאזור המרכז אני ממליץ לך על המרכזי בראשון.

פורסם

:shock:

חבר'ה, אני לא מחפש מוסך לסאאב שאני עוד לא (ו99.999% שלא) קניתי !

:lol:

סתם עיניין אותי מה זה הדגם הזה ! :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אבל בתכל'ס ה9000 זה רכב דיי מכוער...

הקטע זה שביצח לוי זה דווקא הולך תחת השם סאאב 9-3 ! ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי על הרכב הזה כלום...

לא דיברנו על ה 9000 .. אלא על ה 9-3 ...

ואגב אם אתה חושב שהרכב לא יפה תבדוק תמונה רשמית של החברה ואחר תגיד לי מה דעתך שינית ....

אני נסעתי באחת ויודע מה ההרגשה.......

יש שם יותר כוח מה 328I ... ... ויפה ומאוד מרשימה!

saab9-3.jpg

saab_background.jpg

Henry Miller

פורסם

ואגב אם אתה חושב שהרכב לא יפה תבדוק תמונה רשמית של החברה ואחר תגיד לי מה דעתך שינית ....

הדגם החזק ביותר שנמכר כאן של ה-9-3 הוא הוקטור עם 170 כ"ס, היא חלשה יותר מה-328, אולי יש לסאאב קצת יותר מומנט ובגלל זה היא הרגישה חזקה יותר בקטעים מסויימים של ההאצה, בכל מקרה עם משקל עצמי של קצת יותר מ-1500 ק"ג המנוע קצת מתקשה והרכב משיג נתון בינוני (אך מכובד) של 10 שניות למאה (הרבה יותר איטי מה-328).

האירו זה סיפור שונה, אבל היא לא מיובאת, ובכל מקרה, רשמת קודם שיש לאירו 250 כ"ס, אז זה האירו של ה-9-5, לאירו של ה-9-3 יש 210 כ"ס "בלבד".

אכן מכוניות מיוחדות ושונות...

אם טעיתי באחד או יותר מהפרטים אז זה בתמימות, אבל אלה הנתונים שזכורים לי ואת חלקם בדקתי לפני כתיבת ההודעה.

ינון.

פורסם

הדגם החזק ביותר שנמכר כאן של ה-9-3 הוא הוקטור עם 170 כ"ס, היא חלשה יותר מה-328, אולי יש לסאאב קצת יותר מומנט ובגלל זה היא הרגישה חזקה יותר בקטעים מסויימים של ההאצה, בכל מקרה עם משקל עצמי של קצת יותר מ-1500 ק"ג המנוע קצת מתקשה והרכב משיג נתון בינוני (אך מכובד) של 10 שניות למאה (הרבה יותר איטי מה-328).

האירו זה סיפור שונה, אבל היא לא מיובאת, ובכל מקרה, רשמת קודם שיש לאירו 250 כ"ס, אז זה האירו של ה-9-5, לאירו של ה-9-3 יש 210 כ"ס "בלבד".

אכן מכוניות מיוחדות ושונות...

אם טעיתי באחד או יותר מהפרטים אז זה בתמימות, אבל אלה הנתונים שזכורים לי ואת חלקם בדקתי לפני כתיבת ההודעה.

ינון.

סליחה ינון הנתונים שיש לך שגויות ...

פעם מכרו 9000 AERO שנת 96.... פעם נסעתי באחד וגם נהגתי .. היו לו 225 כ"ס ..

אני ממש חרמן על הרכב הזה....

דגם ה 9-5 AERO גם יש ממנו ... ראיתי אחת ב UMI שבצ,ק פוסט .. היא היתה לבעל הבית שם והתחננתי לנסיעה קטנה ... (הייתי שם כל היום ) אז פעם כשיצא ואני עדיין מחכה הוא לקח אותי לסיבוב .. כי הוא גם מכיר את אבי ... המחיר שלה מעל 300000 ..

את ה 9-3 AERO את האמת לא ראיתי ..... אבל המשקל שלה פחות מזה של ה 9-5 ... והמנוע שלה כוחני 210 כ"ס זה עדיין לא סתאם.....

UMI שלוחים לי לפי בקשתי כל הפרטים וכל החידושים שלהם ... שלחו לי את הקטלוגים של המכוניות 9-3 ו9-5 שיש להם באנגלית ואחרים בעברית ...

ובגרסה העברית הופיעה גם ה 9-3 AERO ... ועניין זה אני גם חושב שהם כן מוכרים את האוטו .....

גם שולחים לי עדכונים באיימייל ...

זה האחרון שקיבלתי אגב ...זה חתוך כי זה SCREEN COY ..

copy of the message.jpg

Henry Miller

• תוכן חדש...