Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לגבי 306 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין ברכב מהנה לנהיגה (לאו דווקא הכי מהיר ) עם כח זמין סביר ושילדה\היגוי מהנה.

ראיתי 306 XSI משנת 95 במצב סביר שעברה שיפוץ ראש לא מזמן עקב התחממות (במוסך מסודר אבל לא מתמחה בפיג'ו), מה דעתכם לגבי הסיכוי לבעיות קרובות ולגבי מחיר הוגן לרכב.

ראיתי גם 306 XSI משנת 97 אבל היא די מוזנחת מיכנית (נוזלת מכל הכוונים) ולא נראה שלבעלים אכפת ממנה.

יש באפשרותי לעלות בתקציב, האם לדעתכם כדאי לעבור לחפש 206 GTI או שיש סיכוי להשיג דור שני \ 306 GTI ?

אדגיש שוב שאני מעוניין בעיקר ברכב מהנה וגם נוח שיכול לשמש לנהיגה יומיומית.

תודה.

פורסם

זה נארה ממה שאתה כותב שהXSI תהיה מושלמת בשבילך

אומנם לא מהירה במיוחד אבל מהנה ברמות

דור שני תעלה לך יותר אבל תהיה טובה לא פחות.

GTI6 אם תמצא אז מברוכ!

אם השיפוץ ראש נעשה כמו שצריך אז אין מה לדאוג.

לבדוק שהאוטו מקבל נוזל קירור איכותי ולא מי ברז,לקחת לבדיקה לראות אם הדברים הרגילים וזהו

בהצלחה

פורסם

לא פרטת מה התקציב שלך.

GTI6 מאוד קשה להשיג.

XSI דור שני(98 ומעלה) גם קשה, אבל בטח שלא ברמה של ה GTI6. הן גם חולקות אותן מכלולים (חוץ ממנוע, מערכת בלימה, לוח שעונים עם מד טמפרטורת שמן ב GTI וג'אנטים שונים)

הדור הראשון כבר ישנות, הייתי פחות ממליץ (אלא אם אתה מוצא S16 במצב סביר +).

ה 206 GTI פחות מהנה לנהיגה מה 306 דור שני+ (וגם מנועים עם הספק די דומה), אבל אם אתה מוצא אחת במצב טוב, אפשר ללכת גם עליה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

התקציב שלי די גמיש.

זה אמור להיות רכב שני בבית (רכב ראשון הוא רכב מהעבודה). אני לא מעוניין ב "בור כסף" שדורש שחזור אלה ברכב שמצבו טוב ושטופל באהבה, חלק מההחלטה כרגע הוא הסכום הנכון לרכב לא יקר מידי אבל עדיין במצב טוב.

יש לא מעט XSI למכירה כרגע ת אני עוד צריך לראות אותן, עד עכשיו התמקדתי ב 5 דלתות אבל כנראה שאראה גם 3 דלתות.

בכל מקרה לא ניתקלתי ב דור שני או GTI בכלל.

נהגתי לפני כמה ימים על וולקן ולמרות שלמיטב ידעתי היא אמורה להיות דומה, ההיגוי\ניהוג היה שונה מאד. יתכן שזה האקזמפלר הספציפי (הוגדלו לו החישוקים, הוחלפו בלמים וציריות לשל ברלינגו ...אני לא יודע עד כמה הוא מייצג).

האם לדעתכם ניתן עדיין למצוא XSI במצב טוב ?

מה המחיר הריאלי לרכב כזה?

אני יודע שמחירון לוי יצחק לא מאד תופס אבל בכל זאת אשמח לקבל סדרי גודל.

הבחור שהראה לי את ה 97 משוכנע (אחרי שיחה עם חברי פורום PSI שהרכב שלו שווה די הרבה מעל למחירון) אבל אני לא חושב שהוא מבין שהרכב שלו ממש מוזנח.

אשמח לקבל עזרה בתמחור וגם במציאת רכב טוב.

האם יש עוד מקומות לחפש בהם מעבר ללוח כאן, בPSI וביד2 ?

תודה.

פורסם

תתכונן לחפש הרבה מניסיון אני אומר לך אני חיפשתי רכב כמעט חצי שנה בהתחלה הכיוון שלי הייה שונה מפג'ו עד שהבנתי כמה הן מהנות . ובחודשים האחרונים התחלתי לחפש XSI ו-S16 , מיקדתי את החיפושים בעיקרון ב-S16 ומצאתי לבסוף אחת רק שהיא הייתה שחוטה ועברה תאונה עם שילדה והייתי כבר על סף יאוש תאמת . אחר לאחר כחודש בערך מצאתי את הכלה המיועדת S16 יפייפיה במצב מעולה ולמדתי מזה שבחיים חייב המון סבלנות ואסור להתייאש. והיום בדיוק אני חוגג שבוע עם הצרפתיה המדהימה הזאת

לוח רכב יש לך גם את הקרטל ויש גם את העיתון לוח פוקוס תנסה גם שם

פורסם

אכן יש לך זמן וסבלנות וזה טוב כשמחפשים רכב שיחסית אין הרבה ממנו על הכביש. אני לא יודע אם אם יש ממש מחיר ריאלי כי כל אחד ומה שהוא חושב שהרכב שלו שווה. הבחור שיש לו 97 והרכב מוזנח כנראה חי בסרט. קח לך את הזמן וחפש בסבלנות דור שני שמורה. זה הכי טוב שאני יכול ליעץ לך. כשתמצא משהו, פרסם מה השיפורים (אם בכלל) שנעשו לרכב והמצב שלו וננסה לעזור בלהעריך את שווי הרכב - וזו גם תהיה הערכה סובייקטיבית.

אל תשכח לבדוק את מדור קניה מכירה פה וב PSI.

פורסם
תודה חברה,

קניתי 309 XSI מודל 1998.

תודה רבה.

מישהוא יודע אולי איך מדביקים את בד ציפוי דפנות הדלתות?

התכוונת 306 XSI. ובכל מקרה מזל טוב!

פורסם

ראיתי היום את הרכב, נראה יפה ומקורי. :)

פורסם

אין GTI רגיל של 306.

• תוכן חדש...