Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**(מנהלים אני מקווה שאני שואל במקום הנכון)**

שמעתי על אתר שנראה טוב בשם פומפה אבל הוא קצת מפחיד אותי כי באמת שלא הרבה מכירים אותו

מישהו קנה משם משהו כלשהו במכירה פומבית? יש מחירים ממש טובים וזה מה שמפחיד.

אני מחפש משם רמקולים..

פורסם

דווקא הרבה כן מכירים את האתר הנ"ל. הוא משווק בצורה אגרסיבית בעיקר בזאפ.

יש שם מחירים זולים יחסית למוצרים מסוימים ושמעתי לא פעם שהם בסדר גמור .

שנכנסתי לאתר בפעמים הראשונות הייתי קצת נדהם לראות את התגובות שהם רושמים על מוצרים שהם מוכרים כמו למשל מגבר של פייל לדוגמא, הם היו רושמים "לא מומלץ בכלל נשרף מהר! - מומלץ מגבר של פרמייר ב 600 ש"ח עם אחריות של ...".

קצת קשה לי היה להבין את זה אבל אתה מבין שככה את מכוונים את הלקוח למה שהם רוצים שתקנה.

אבל חוצ מזה, הם עומדים מאחורי מכירות שלהם, יש להם מקום בר"ג (הייתי שם לצורך קניית מגבר אך לבסוך לא קניתי ) נחמד מאוד עם הרבה מוצרים ועם חדר מיוחד למוצרי אודיו לרכב.

לסיכום: ניתן למצוא שם מציאות.

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

למרות שאני אישית נגד חנויות כאלה (לא אמינות), לכל מוצר, שרות או עסק יש עליו דעות שונות של אנשים שונים אין רק טוב או רק רע, אלה אם כן נתקלתה אישית במשהו ואז זה כבר השיקול שלך.:-D :-D

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם
דווקא הרבה כן מכירים את האתר הנ"ל. הוא משווק בצורה אגרסיבית בעיקר בזאפ.

יש שם מחירים זולים יחסית למוצרים מסוימים ושמעתי לא פעם שהם בסדר גמור .

שנכנסתי לאתר בפעמים הראשונות הייתי קצת נדהם לראות את התגובות שהם רושמים על מוצרים שהם מוכרים כמו למשל מגבר של פייל לדוגמא, הם היו רושמים "לא מומלץ בכלל נשרף מהר! - מומלץ מגבר של פרמייר ב 600 ש"ח עם אחריות של ...".

קצת קשה לי היה להבין את זה אבל אתה מבין שככה את מכוונים את הלקוח למה שהם רוצים שתקנה.

אבל חוצ מזה, הם עומדים מאחורי מכירות שלהם, יש להם מקום בר"ג (הייתי שם לצורך קניית מגבר אך לבסוך לא קניתי ) נחמד מאוד עם הרבה מוצרים ועם חדר מיוחד למוצרי אודיו לרכב.

לסיכום: ניתן למצוא שם מציאות.

בברכה,

עידן.

יש לזה הסבר...

הם קיבלו דילים מעולים מסוכן של SG . זה הכל. היה שווה להם לקרוע את המוצרים האחרים באתר כדי לעשות עוד רווח על המוצרים של SG . שים לב שהם המליצו על פרמייר ועל המק אודיו Z4100 ו Z4200 בלי סוף.

בנוסף שמעתי הרבה סיפורים (חיפוש קל פה באתר יעלה נפלאות) , על מוצרים שלא הגיעו בדיוק מה שהזמינו , שהיו לא תקינים , סטים שלא הגיעו עם בדיוק מה שצריך וכו...

• תוכן חדש...