Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביב,

אני מכיר את היפר רוזנפלד שנים רבות והמחירים של כלי עבודה גבוהים ב-50 אחוז ממחיר השוק, אבל !! לפעמים יש מבצעים שהמחיר מאוד אטרקטיבי, לדוגמא כבר הרבה זמן אני מחפש פן חצי מקצועי לבידוד מתכווץ במחיר שפוי.דוגמא למחיר של פן של חברה כמו בוש עולה 800 שקל (דיגטאלי שממש לא נחוץ לי) וגם מקיטה לא רחוקים מהמחיר, פן של זיקו (פשוט ביותר ונראה שעשוי מחומרים זולים וללא ראשים מתחלפים עולה בשדרות הר ציון כ- 200 שקלים.

במבצע האחרון בהיפר רוזנפלד רכשתי פן מצויין של חברת SKILL לאחר הנחה נוספת של חבר מועדון שילמתי 280 שקלים (הם היו קצת מבולבלים עם המחירים מבצע לא מבצע). אני עובד הרבה עם הפן לצורך הסרה של הלחמות ברכיבים עקשניים וגם לצורך כיווץ בידוד מתכווץ והכלי הוא אחלה כלי.

ראה דף נתונים מצורף.

HEAT GUN-8003-GB.pdf

איזה כייף לי :)

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני היקר,

במוסכי היבואן של VW (וגם של PSA) עברו להשתמש בשמן סינטטי מלא,בגלל בוצע במנועים ולא בגלל חרא של מנועים.

יבואן VW עבד עם שמן של חברת סונול. (ולובינסקי עם שמן של חברת דלק) , שום יצרן שמנים בארץ לא עומד בתקן API אלא מתאים לתקן.

יבואני VW עברו להשתמש בשמן חברת MOBIL (סינטטי מלא).

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
בני כתב "תגיד לי אני ניראה לך מפגר או מטומם? הרכב של חבר שלי ומטופל רק אצלי ומה לעשות רק 60000 ק"מ"

תסביר לי בבקשה איך יכול להיות שהרכב מטופל רק אצלך ? הרי בתקופת האחריות שנה ראשונה הרכב כנראה טופל רק במוסך מורשה הייבואן, צודק ? וייתכן שגם שנה שניה ושלישית, לא צודק!!! הרכב לא טופל ביכלל בחברה הוא לא חייב בעל רכב יכול לטפל ברכבו בכול מוסך שירצה גם אם הוא לא מוסך חברה ולא תיפגע האחריות מהיום שניקנה הרכב תכניס לראש שלך הרכב הוא לא של החברה והחוק קבע חד משמעית את מה שכתבתי מה לא למדתה את זה באיזה פי'די'אף' מאפן 1? אז איך אתה יודע מה עבר על מערכת הקירור של הרכב ? אולי שנתיים הרכב נסע על מי תהום או מי ים ואולי המנוע רתח וכול הנזקים שאתה מציג זו השתלשלות של טיפול כושל ברכב.

בקיצור אני מציע לך להפחית את כמות המילים נגד VW.

דרך אגב PDF אחד=10 שנים של ניסיון

אהבתי אמיתי ונכון!!! ממחר אני מפסיק כול פעילות ולומד לקרוא שטויות של אחרים!!! כמו שלך למשל!

מיכיון שאתה פשוט לא יודע כלום ורק מבלבל את המוח אז אני אסביר לך מר "פי' די' אף' לאט ובסבלנות ואולי בסוף גם תלמד!!!

בברכה המתלמד המטומטם בני ל.

אגב המנהלים ממש לא בסדר אני לא מבין למה קיפחו אותך!!!

אני יעשה להם סקנדל על מנת לתקן את המעוות והכוונה היא

ליד השם שלך [כמו אצלי צדק תרדוף] חייבים לרשום

"בעל מקצוע מומחה בתחום החרטה ברטה"

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
בני היקר,

במוסכי היבואן של VW (וגם של PSA) עברו להשתמש בשמן סינטטי מלא,בגלל בוצע במנועים ולא בגלל חרא של מנועים.

יבואן VW עבד עם שמן של חברת סונול. (ולובינסקי עם שמן של חברת דלק) , שום יצרן שמנים בארץ לא עומד בתקן API אלא מתאים לתקן.

יבואני VW עברו להשתמש בשמן חברת MOBIL (סינטטי מלא).

אורן

שלום.

ולמה נאלצו לעבור לשמן סינטטי מלא?

לא כי הם אנשים טובים אלה שהמנועים כן חרה!!!

אני לא מכיר עוד יבואן שהוציא חוזר לכול הלקוחות והמוסכים בסיגנון כזה.

ולמה מנועים חרה? כי יש פק בתיכנון שגורם ומאפשר לבוצה להיוצר בכמויות כאלה עד כדאי הריסת המנועים.

אגב בוצה נוצרת עקב טמפרטורה לא טובה והתחמצנות של השמן בצורה קיצונית.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אני כמובן מדבר על משפחתיות פשוטות, מנהלים וכד'. לא דיברתי על מכוניות פאר שעולות הון עתק ומי שראה את התוכנית בערוץ 8 על ייצור פרארי יודע על מה אני מדבר, ברור ששם האמינות בשמים. אם יש לך דוגמה לרכב פשוט שנשאר באותה רמת אמינות עם העליה בשנתון בבקשה נמק.

אני לא אנמק מהסיבה שזה יהפוך לויכוח אין סופי. ומהסיבה הפשוטה שמי שבעסק הזה יודע טוב טוב לאלו מכוניות אני מתכוון, וזה לא פרארי ,ממש לא מכוניות פאר,ואפילו לא קרוב, ואפרופו פרארי-רק שתדע שהרכבים האלה מתקלקלים הרבה יותר ממה שאתה חושב ועולה הון עתק להתעסק איתם.

פורסם
שלום.

אם אתה כזה מומחה נראה אותך גבר הולך לגולף או לפולו מניח רגל על הפגוש ונותן דריכה מענין מה יקרה חחחחחה.

בברכה בני ל.

וואלה, שיטה חדשה לבדוק רכבים.

פעם הבאה שאני קונה רכב, אני לא הולך לקומפיוטסט

אני יקפוץ על הפגוש, ויחסוך 400 שח

הנה עוד זוועה מוטורית מבית היוצר של VW

פורסם

אני יקפוץ על הפגוש, ויחסוך 400 שח

אהלן, תקשיב, שום דבר אישי ,באמת אתה אחד החברים הנחמדים פה, אבל שתי טעויות כאלו באותה השורה זה יותר מדי בשביל שרוט כמוני.

מומלץ לרשום : אני אקפוץ על הפגוש , ואחסוך 400 ש"ח.

אגב, הדיון בשרשור הזה היה מעניין מאד בהתחלה, כשעדיין עסק באיכות חלקי היצרנים בעבר והיום, והאיכות של היצרנים השונים כולל תמונות מעניינות.

הסיפור של מאיר עם הגיר נטול התקלות, וזה שנכנס כמחליפו וקרס, די מכעיס, וגורם להבין דבר או שניים על התעשייה הזו.

שבת שלום.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
הסיפור של מאיר עם הגיר נטול התקלות, וזה שנכנס כמחליפו וקרס, די מכעיס, וגורם להבין דבר או שניים על התעשייה הזו.

שבת שלום.

"אל תרתח אדון עזריאל , עזוב את הסכין תוריד את הגרזן"

אני מקווה שלא תהרס לך השבת:roll::-D:lol:

ירון מאיר

פורסם

אני מקווה שלא תהרס לך השבת:roll::-D:lol:

ירון מאיר

אל תדאג אני לא הולך לסגור חשבון עם אף אחד:roll: , זה נושא שמעניין אותי.

מה שמפליא אותי ,הוא העניין שאם אכן היצרנים גורמים לרכיבים כאלו או אחרים לקרוס בשלב מסויים על מנת ליצור רווחים מהחלפים ו/או נותנים לחברות חיצוניות לייצר את הרכיבים בגלל חוסר כדאיות כלכלית , הכיצד הם לא חוששים מהרס המוניטין שלהם בקרב הציבור?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

סתם מציין עובדה :

הפולו שלי לשעבר נמכרה לפיליפ עם 140 אלף ק"מ על משאבת מים מקורית וכמעט מבריקה לאחר שימוש בנוזל קירור מקורי לכל אורך חיי הרכב (אצלי ואצל הבעלים הקודמים).

למעשה, החלפתי נוזל קירור בכל 10 אלפים ק"מ מאז שהרכב עבר לבעלותי.

בני, אתה מוזמן לעמוד על הפגוש של הגולף שלי, הפרכה לתאוריה שלך מובטחת.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אפרופו פולו אולי אני שובר פה כמה מיתוסים, לשכן שלי הייתה לבת שלו פולו שנמכרה בשעה טובה עם 90 אלף ק"מ,יד שנייה,ב 5 מתחת למחירון וגם לקח חצי שנה להיפתר ממנה , את התקלות שהיו לו,גם הידיים בייחד עם הרגליים לא יספיקו, זה מתחיל במאוורר ששובק לפתע(מדהים כל שנתיים הוא החליף מאוורר-סיפור של 1000 ש"ח), חלונות חשמל...והרשימה עוד ארוכה.

הרכב נראה פצצה מבחוץ.

אפשר להביא סיפורים מכאן ומכאן,אבל ברגע שהסיפורים הופכים לתכופים יותר ויותר...זה מדליק נורה אדומה מסויימת,אצל אנשים מסויימים זה נוגע איפשהו, הרוב לא מתייחסים והולכים בשלהם.

כל אחד עושה כרצונו ומה שמתאים לו.

פורסם
משהו אמר שככל שעולים בשנתון-התקלות גם עולות...

זה ממש לא נכון.

בעצם זה נכון לחלק גדול מהרכבים, אבל לא לגבי כולם.

ואני לא אתן דוגמאות הפעם,אבל ישנם רכבים שבהחלט ניתן לומר בציניות - שאפשר לרתך את מכסה המנוע,לשים דלק ולנסוע.

מכוניות מודרניות מועדות יותר לתקלות פשוט בשל כך שהן הרבה יותר מורכבות ומסובכות. היפניות אגב לא ממש שונות בתחום זה מכל אירופאית ממוצעת. אין כיום הבדל מבחינת אמינות בין יפנית חדשה וגולף חדשה. שתיהן מורכבות באירופה שתיהן חולקות תוצרי מיחשוב וסנסורים של אותם יצרנים. כיום יש שיתוף פעולה כה הדוק בין יצרנים בנסיון לחלוק עלויות, כך שצורת העיניים פשוט מיטשטשת. ראה דוגמת פז'ו 107, סיטרואן C1 וטויוטה אייגו. אני אגב משוכנע, כפי שכבר כתבתי פה בהזדמנות אחרת, שמבחני שביעות רצון שייערכו לשלוש אלו, יעמידו בראש את הטויוטה, למרות שהמדובר במכוניות פשוט זהות שנולדו על אותו פס ייצור.

ולמרק: חבל על הזמן, הסיכוי שתשכנע מישהו עם קיבעון מחשבתי כה חריף, שלא להקצין את דעתו ככל שיתמשך הויכוח, אפסי, במיוחד כשהקבעון מבוסס על דיעה קדומה.

פורסם

רועי 5 בוקר,

אני לא פתחתי את האשכול באמירה כה קיצונית לגבי אמינות רכבי VW, בכול מקרה, עם רוב התגובות לגבי נושא של אמינות רכבים מודרניים אני מסכים אבל לא אם הצגת מידע לא מדוייק ומגמתי של בני.

לדוגמא, בני כתב שהרכב טופל אצלו מהיום הראשון, לפי החוק בעל הרכב לא חייב לבצע טיפולים במוסך מורשה הייבואן, זה נכון, אבל אני בטוח ב-100 אחוז שאף אחד לא יבצע תיקון ברכב שלו למעט טיפול 15K במוסך אחר מהסיבות הבאות:

1. רכב שהינו באחריות, בשנה הראשונה וגם השניה רק מוסך מורשה הייבואן רשאי להחליף חינם אין כסף משאבת מים שהתפגרה או מחשב מנוע, שירות שבני לא יכול להעניק, לכן אני ממש לא מאמין שבעל הרכב טיפל ברכב אצל בני מיום קניית הרכב. מכאן אני מסיק שהוא לא ממש מכיר את היסטורית הבעיות של הרכב הזה וגם עוד אשכולות שבהם הוא כתב דברים בגנות רכבי VW שהם לפי דעתי לא מוצדקים וחסרי בסיס מה שגורם לאנשים לחשוב שהרכבים הם מתחת לכול ביקורת.

2. מוסך מורשה הייבואן ראשי וגם נותן שירות של רצון טוב גם בשנה השלישית ( דרוש קצת לחץ מצד בעל הרכב), לדוגמא ברכב הקודם שלי גולף דור 4 מצבר הרכב שבק חיים בשנה השלישית ובמוסך של צ'מפיון קיבלתי מצבר חדש חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...