Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדים לא לריב :-)

אהה כן צהריים טובים לכולם :-)

ככל שעולים בשנתון הרכבים הופכים לפחות אמינים, צעצועים ומזכירים כלים חד פעמיים. אותו תהליך שקורה עם כל מוצר טכנולוגי לשימוש פרטי- טלויזיות, מחשבים, מסכים, מקררים, תנורים, מכונת כביסה וכו' וכו'.

כן, בגלל זה אני לא נותן לא להורים שלי ולא לסבא וסבתא שלי להחליף את הסוס עבודה- מכונת כביסה של AEG שאחת כבר עובדת 40 שנה והשניה 20 שנה- כמו כלום. פה צינור, שם גומיה, כאן משאבה. עדיף מאשר לקנות מכונה חדשה ותוך 3 שנים לזרוק כי "הלך הבקר" ומחירו כמו 1/3 מכונה...

אני בהתחלה לא הייתי מרוצה מהפולו 96 שלי כי היו הרבה תקלות. עם הזמן למדתי להעריך אותה כשראיתי את התקלות ברכבים המודרניים ושהבנתי שלאחר 10 שנים זה בסדר שילך פלאנג.

דבר אחד ידוע וחבל על הויכוח- גם היפניים הולכים לכיוון הזה אך הם מפגרים אחר האירופיים ולכן בכל נקודת זמן שנבחר הרכבים היפאניים אמינים יותר באופן יחסי. אני אוהב מאד את VW, יש בה המון יתרונות אל מול המלוכסנים, אך אמינות הוא לא אחד מהם.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעבר כאשר היו המון מרצדסים 303 (אוטובוסים).

היו מורכבים להם תית הילוכים מסוג מרצדס (מרצדס ייצרה את התיבה).

התיבה הייתה כלכך אמינה שאנחנו המכונאים כמעט ולא נגענו בה למעט החלפת שמנים ומסנננים.

המון המון שנים כך היה (כ 10 שנים).

כאשר חברת מרצדס הבינה כי אין לה רווח ביצור או בחלפים לתיבת הילוכים ,היא הפסיקה את היצור.

ומי שהחליפה היא: חברת zf.

התיבה החדשה של zf הייתה טובה ומיועדת לאוטובוסים מסוג 303 (מנוע חזק ללא גידוש ).

כאשר ניכנסו לשירות גם אוטובוסים מסוג מרצדס 404 התיבה לא הוכיחה את עצמה ולא מחזיקה מעמד יותר מ50-60 אלף ק"מ.

כלומר כאשר היצרן מוכר לך רכב ,הוא מצפה כי תמשיך לקנות ממנו חלפים.

ללא קניית חלפים היצרן יסגור את ליין היצורלחלפים.

ירון מאיר

פורסם

ילדים (ברוחם ו\או בגילם האמיתי), אנא הרגעו.

בני, הסרט מכיל צילומים ממסלולי ניסויים של חברת פולקסווגן.

"פולו\גולף" המכובד, אני משוכנע מעל לכל ספק שאין מבחן עמידות בודד שחברת פולקסווגן מעבירה את רכביה, ושתוצרת יפן לא תעמוד בו.

הטענה של בני בדבר עמידות רכבים מודרניים (בדגש על תוצרת וולפסבורג) מעניינת. לא צריך להפוך את זה לויכוח של "האוטו של אבא שלי מנצח את האוטו של אבא שלך".

:wink:

פורסם
צריך להצמד להוראות יצרן הנוזל. הנוזל של VW מגיע מרוכז ויש למהול אותו במיים ביחס כזה או אחר.

הנוזל המקורי של פיג'ו-סיטרואן (TECHNIC) מגיע כשהוא כבר מהול במידה המדויקת ומוכן לשימוש.

תודה צביקה פיק .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

בני כתב " תגיד לי אני ניראה לך מפגר או מטומם? הרכב של חבר שלי ומטופל רק אצלי ומה לעשות רק 60000 ק"מ"

תסביר לי בבקשה איך יכול להיות שהרכב מטופל רק אצלך ? הרי בתקופת האחריות שנה ראשונה הרכב כנראה טופל רק במוסך מורשה הייבואן, צודק ? וייתכן שגם שנה שניה ושלישית, אז איך אתה יודע מה עבר על מערכת הקירור של הרכב ? אולי שנתיים הרכב נסע על מי תהום או מי ים ואולי המנוע רתח וכול הנזקים שאתה מציג זו השתלשלות של טיפול כושל ברכב.

בקיצור אני מציע לך להפחית את כמות המילים נגד VW.

דרך אגב PDF אחד=10 שנים של ניסיון

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אתה תלוש ונעול על הדגם VW ונאחז בקרנות המזבח כאילו זהו הדגם שאינו מתקלקל לעולם. (חוזרים על הסיפור עם הקולר שמן).

אין הרבה תופעות כאלו, של משאבות מים עם בלאי כזה אצל יצרנים אחרים, וגם ברכבים שבעלייהם הזניחו אותם קשות או לא השתמשו בדיוק בנוזל קירור של היצרן, ושמו נוזל קירור כללי או מים.

יש כאן איזשהי תופעה שצריך ללמוד אותה, ולהבין למה זה קורה, ואני לא חושב שיש לנו את הכלים לעשות זאת, אבל אם מכונאי עם נסיון רב שנים מספר, אולי בהתלהבות יתר, על בעיה שהוא נתקל בה יותר מפעם אחת, כדאי להקשיב לו.

פורסם

ואם כבר הזכרנו...

להחליף רדיאטור ב VW צריך להוריד את כל הפרונט,3000 שקל על רדיאטור,אין גישה לכלום.

מי שיצא לו פעם להחליף טיימינג במגאן 16V,בטוח מכיר כבר את כל הקללות האפשריות, פשוט סיוט שלא ברא השטן, החגורה המקורית קטנה בחצי מ"מ , לפתוח אותה עם האצבעות,קריעת ידיים,כמו קריעת ים סוף.

אחד הרכבים עם הטיימינג הקשה והמסובך ביותר.

לכל בעלי ה BMW מגיע טיימינג כל 40 אלף = חובה!!!

ישנם המון סיפורים וקטעים מאחורי הקלעים כמו שאומרים,הכל טוב ויפה אבל מה שבאמת קורה, זה , רבים לא יודעים,לכן מי שאמינות ועלויות חשובים לו,מומלץ לקחת יום יומיים חופש, סבב מוסכים ולשאול ולשמוע דעות של אחרים-לא פחות חשוב.

לקנות זו לא הבעייה,להחזיק זה כבר סיפור אחר.

פורסם

לכל בעלי ה BMW מגיע טיימינג כל 40 אלף = חובה!!!

.

בפעם הראשונה התעצלתי לתקן - אבל בב.מ.וו עושים טיימינג כל 70K. [לכל מרובעי הצילינדרים שעובדים עם רצועה, יש גם עם שרשרת]

תודה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
דרך אגב PDF אחד=10 שנים של ניסיון
יש לי שכן בן 12 שקורא אנגלית כמו גדול. אם אני נותן לו לקרוא חמישה מסמכי PDF, באיזה מוסך כדאי לו ללכת להיות מנהל עבודה?
פורסם
שלום.

שלום.

אתה יודע מה ההבדל? אני אם ההונדה המעפנה שלי [סתם זבל של אוטו]

עשיתי לא הרבה קילומטרז' רק 400.000 ק"מ אתה קולט רק 400.000 ק"מ ואגיד לך את האמת

חוץ מטיפולים ופעם אחת החלפת צלחות בילום לא תוקן ולא הוחלף שום חלק , ובחיים לא ניתקעתי אם הרכב

אגב כדאי להרגיז אותך המשאבת מים עדיין מקורית ואין לי שום תוכניות להחליף אותה בזמן הקרוב.

אה סליחה לצערי הלך לי מחזיר שמן בין המנוע לגיר אחרי 400.000 ק"מ אוף איזה חרה של אוטו .

ראיתה מה זה גומיה [מחזיר שמן] מחזיק רק 400.000 ק"מ ממש בושה וכלימה.

דרך אגב הסרט סתם זבל ערמה של מטומטמים שמנסים להוכיך מה? איך הורסים אוטו? זה טוב רק לפרירים כמוך אני חשבתי שרכב נועד לכביש ולא לחקלאות. תן לי VW אחת לרבע שעה בשטח ותאמין לי אתה בא אם פינצטה וזכוכית מגדלת לחפש את השיירים .אם אתה כזה מומחה נראה אותך גבר הולך לגולף או לפולו מניח רגל על הפגוש ונותן דריכה מענין מה יקרה חחחחחה.

בברכה בני ל.

שבת שלום !

קראתי באגדות על הונדות שהגיעו גם ל- 500 אלף קילומטר ללא שום תקלה והכוונה כנראה לדגמי פלסטיק של רכבים.

פורסם
יש לי שכן בן 12 שקורא אנגלית כמו גדול. אם אני נותן לו לקרוא חמישה מסמכי PDF, באיזה מוסך כדאי לו ללכת להיות מנהל עבודה?

Marcrobat Reader :twisted:

פורסם

כן, בגלל זה אני לא נותן לא להורים שלי ולא לסבא וסבתא שלי להחליף את הסוס עבודה- מכונת כביסה של AEG שאחת כבר עובדת 40 שנה

לאביב ,הכוונה לדגם "דודה בלה"?

יגאל

פורסם

משהו אמר שככל שעולים בשנתון-התקלות גם עולות...

זה ממש לא נכון.

בעצם זה נכון לחלק גדול מהרכבים, אבל לא לגבי כולם.

ואני לא אתן דוגמאות הפעם,אבל ישנם רכבים שבהחלט ניתן לומר בציניות - שאפשר לרתך את מכסה המנוע,לשים דלק ולנסוע.

פורסם

המוסך החדש קרוב להיפר רוזנפלד ונקרא "מוסך הבה נגילה" :|

איזה כייף לי :)

פורסם
משהו אמר שככל שעולים בשנתון-התקלות גם עולות...

זה ממש לא נכון.

בעצם זה נכון לחלק גדול מהרכבים, אבל לא לגבי כולם.

ואני לא אתן דוגמאות הפעם,אבל ישנם רכבים שבהחלט ניתן לומר בציניות - שאפשר לרתך את מכסה המנוע,לשים דלק ולנסוע.

אני כמובן מדבר על משפחתיות פשוטות, מנהלים וכד'. לא דיברתי על מכוניות פאר שעולות הון עתק ומי שראה את התוכנית בערוץ 8 על ייצור פרארי יודע על מה אני מדבר, ברור ששם האמינות בשמים. אם יש לך דוגמה לרכב פשוט שנשאר באותה רמת אמינות עם העליה בשנתון בבקשה נמק.

לאביב ,הכוונה לדגם "דודה בלה"?

יגאל

כמובן! איך לא :-) Lavamat Bella- הדוגמה הטובה ביותר שאני מכיר לסוס עבודה.

מרק נראה לי שאתה מסתובב בפ"ת יותר מידיי... אגב מהיפר רוזנפלד החדש כדאי להתרחק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...